КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ 2-ра част

• 72 559
  • 883
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Някой знае ли , къде ще ги качат?
В раздел прием ли?
Отвън до входа има табло, на него ги изнасят. Иначе на сайта не знам кога ще са качени, в Прием да, но понякога не се отваря през мобилно устройство, от PC няма проблем.
Ок, благодаря ви много!

# 706
  • софия
знам, че сега на всички им се свива сърцето при нов отговор в темата, ама не се сдържам да попитам къде е vihrogoncheто?Нещо от вчера не се е мяркала? Vihrogonche?

Ако има някой пред Приложното, нека даде знак, като изкарат резултатите, за да може и мамите тук да си отдъхнат и да знаят, че предстои да видят и те до минути! Знам, че е звучи излишно, но от опит преди години зная, че чакането е побъркващо Simple Smile

# 707
знам, че сега на всички им се свива сърцето при нов отговор в темата, ама не се сдържам да попитам къде е vihrogoncheто?Нещо от вчера не се е мяркала? Vihrogonche?

Ако има някой пред Приложното, нека даде знак, като изкарат резултатите, за да може и мамите тук да си отдъхнат и да знаят, че предстои да видят и те до минути! Знам, че е звучи излишно, но от опит преди години зная, че чакането е побъркващо Simple Smile

Днес се видяхме и пихме кафенце с нея и Елена. После се поразходихме с вихрогонче насам натам. Тя щеше да ходи към училището по-късно днес, но щом я няма все още в групата сигурно няма резултати. След малко ще ходим до училището. Ако има резултати ще ви пиша на място.

# 708
# 709
  • в гората
Simple Smile Обаче не се отваря файла:))))

# 710
  • Sofia, Bulgaria
файла с резултатите при мен като го отворя е празен - дори като го запиша в компютъра, при вас излиза ли нещо?

# 711
  • в гората
Същото и при мен...

# 712
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ха, тъкмо си казах, да видя как са изпитаните днес и гледам - има резултати. Цъкам и аз, сакън да не изпусна - бял лист - няма резултати! Дано го оправят бързо, само мога да си представя какво ви е в момента!  Hug

# 713
  • Ланкър, планините Овнерог
Върнах се 3г назад, даже до сега рових в старата тема да чета какво ни е било по същото време (е, нашият изпит беше в края на юни). Направо не ви завиждам за празния, бял лист в момента

# 714
  • софия
аз го отварям, ако искате дайте номерата да гледам

# 715
  • софия
вярно, че е бял лист сега.
Аз го принтнах даже преди малко! Направи ми впечатление, че тази година не са изброени всички желания на кандидата, а само главната буква за първо желание специалност! Може за това да са го свалили и да ъпдейтнат инфото, не знам, идея нямам
Но ако искате ще гледам в наличния списък

# 716
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Амели, можеш да снимаш листа и да го пуснеш там момичетата да си гледат. Simple Smile Може на някои да не им е удобно да казват какви са им оценките. Simple Smile

# 717
Достатъчно е да го изтегли и да го качи някъде.

# 718
Не ги виждате защото още не са готови, още ги обработват, готови са пространствен и графика, имаше и сгрешени които ги върнаха.

# 719
  • софия
Достатъчно е да го изтегли и да го качи някъде.
изтелген е, кажете къде да го кача? какво трябва да направя? Опитваме с мъжа ми, ама не успяваме!!!

Общи условия

Активация на акаунт