КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ 2-ра част

• 72 563
  • 883
  •   1
Отговори
# 690
Героите явно са изморени, никой нищо не разказва!
Как са децата? Как е минала организацията? Нагласата е повече положителна или не?
Важното е, че мина, нали! Убедена съм, че не е било толкова страшно Simple Smile
Изобщо не е било страшно, много лесна композиция, нищо което да ги затрудни. Миналата година ми се стори доста по-сложна. Бяха им забранили да си снимат работите, но естествено почти никой не беше спазил забраната. Децата коментираха, че са доволни и повечето са се справили с лекота. Моето момиче се радва, че е имала добра позиция, дано да се радва и на оценката довечера Wink

# 691
  • Sofia, Bulgaria
    И дъщеря ми е доволна от композицията, спокойна е била и атмосферата по време на изпита. На всички желаем добри резултати и сбъднати желания!

# 692
  • Sofia
С интерес следя темата. Благодаря на всички за иформацията, която споделяте! И според дъщеря ми постановката е била лесна, аз очаквах 4 предмета!Чакаме с нетърпение резултатите довечера!
Успех и късмет на всички!

# 693
  • София
В сайта на НГПИ пише,че резултатите ще се изнесат на 18.06.18г.Може би по-скоро утре вечер ще ги изнесат.Дъщеря ми каза,че се е справила,но ще видим как.За съжаление са много деца за малко места,но дано да имат късмет и да се хвалим всички тук с добрите резултати.

# 694
В сайта на НГПИ пише,че резултатите ще се изнесат на 18.06.18г.Може би по-скоро утре вечер ще ги изнесат.Дъщеря ми каза,че се е справила,но ще видим как.За съжаление са много деца за малко места,но дано да имат късмет и да се хвалим всички тук с добрите резултати.
Къде го четете това? Аз намирам само, че класирането ще излезе на 18ти, но не и за резултатите от изпита. Явно нещо пропускам 😔

# 695
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз видях за класирането. Оценките ги обявяват преди това. До сега все вечерта след изпита са ги качвали.

# 696
  • София
Нещо ви подведох май.Явно аз се обърках с класиране и резултати.

# 697
Нещо ви подведох май.Явно аз се обърках с класиране и резултати.
Нищо. Случва се. Точно за това попитах, защото има голяма вероятност да не съм видяла някъде нещо.

# 698
  • софия
И аз мисля, че ще обявят оценките тази вечер.

Ето малко информация за кандидатстването тази година, като разлики спрямо миналата.
Различен е броя прием за отделните специалности (болднато - увеличават, подчертано - намаляват):

2017             2018
Художествена обработка на метал         9                     10
Детски играчки                                             10                    16
Резба                                                                9                     8
Пространствен дизайн                               18                   18
Текстил                                                            9                     8  
Мода                                                                 16                   16
Рекламна графика                                        16                   16
Силикатни форми                                         9                      8  

Накратко, намалят с една бройка  - резба, текстил и стъкло
Увеличават с 6 (уау) детските играчки и с една метала.

И ако правилно съм проследила, това ще рече, че миналата година са приемали 96 деца, а тази 100. Четири деца повече ще имат късмет тази година Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 юни 2018, 19:46 от Амели

# 699
  • софия
Днес трябва да обявят оценките! Сега си направих труда да проверя наредбата за прием в училищата по изкуствата и там е записано, че:
"...Оценките се обявяват непосредствено след приключване на работата на изпитната
комисия. "

# 700
Много деца казаха, че ще са там още от 20:00 часа да чакат резултатите, така че ще се чуе веднага предполагам. Миналата година отидохме към 23:00 и бяха излезли малко преди това.

# 701
  • Ланкър, планините Овнерог
В нашата година ги качиха малко след 19ч по спомен

# 702
  • Sofia
Някой знае ли , къде ще ги качат?
В раздел прием ли?

# 703
В раздел прием ли?
Отвън до входа има табло, на него ги изнасят.

# 704
В раздел прием ли?
Отвън до входа има табло, на него ги изнасят. Иначе на сайта не знам кога ще са качени, в Прием да, но понякога не се отваря през мобилно устройство, от PC няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт