КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ 2-ра част

• 74 103
  • 883
  •   1
Отговори
# 195
След нов разговор потвърдиха-до дебелата черта всички са приети! Вече се успокоих напълно. Предполагам, че за записване се носят копия на удостоверението за завършен 7 клас и оригинала на медицинското?

В приложното искат оригинала на свидетелството и медицинския картон от 7 клас. Медицинското-не.
Мен ме касае Художествената, не Приложното, но ви благодаря все пак!

# 196
След нов разговор потвърдиха-до дебелата черта всички са приети! Вече се успокоих напълно. Предполагам, че за записване се носят копия на удостоверението за завършен 7 клас и оригинала на медицинското?

Честито!

# 197
  • София

В приложното искат оригинала на свидетелството и медицинския картон от 7 клас. Медицинското-не.
Мен ме касае Художествената, не Приложното, но ви благодаря все пак!

Разбрах Grinning имах предвид, че навсякъде искат оригинала на завършен 7 клас, а не копие.

# 198
  • На края на вселената!
Аз си направих класиране за Приложното. Най-нисък бал на влизане 4.32. 5 деца с по-висок бал отпадат от първо класиране, поради малко желания. Ако някой иска, мога да проверя по вх.номер. Да ми пише на лично. Но все пак е прогнозно мое класиране.

# 199
Благодаря на всички за съдействието, положителната енергия и подкрепа! Утре се записваме! Весело лято!

# 200
  • софия
Аз си направих класиране за Приложното. Най-нисък бал на влизане 4.32. 5 деца с по-висок бал отпадат от първо класиране, поради малко желания. Ако някой иска, мога да проверя по вх.номер. Да ми пише на лично. Но все пак е прогнозно мое класиране.
Освен да си ги сверим Simple Smile
Според мен най/ниската оценка е 4,29 за резба

# 201
  • На края на вселената!
Освен да си ги сверим Simple Smile
Според мен най/ниската оценка е 4,29 за резба
Последната оценка на резба е 4,32 на 15м вх.номер

# 202
  • sofia
Файлът ми е вкъщи, но и двете оценки 4,32 от металите (това м е първо желание метал) са вътре по първото си желание.

# 203
  • На края на вселената!
Файлът ми е вкъщи, но и двете оценки 4,32 от металите (това м е първо желание метал) са вътре по първото си желание.
Права си!

# 204
  • София
Дами, знаете ли как се формират класовете в Приложното, по специалност или по други критерии?

# 205
Дами, знаете ли как се формират класовете в Приложното, по специалност или по други критерии?

Към трите големи специалности-графика,простр.дизайн и моден дизайн се слагат по една от по-малобройните специалности и формират паралелка.

# 206
  • София

Към трите големи специалности-графика,простр.дизайн и моден дизайн се слагат по една от по-малобройните специалности и формират паралелка.
Звучи логично, но мин. година паралелките са били 4 (а - г)...

# 207

Звучи логично, но мин. година паралелките са били 4 (а - г)...

Това е принципа.Може би не точно 1:1,но ще се разбере скоро Laughing

# 208
  • София
Като гледам седмичното разписание на 8 клас - една паралелка смесена от малките специалности и трите големи с някоя бройка от малките. 

# 209
  • София
ЯТМ, вие решихте ли окончателно за Приложното или още се чудите?

Общи условия

Активация на акаунт