КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ 2-ра част

• 74 142
  • 883
  •   1
Отговори
# 285
  • софия
Добре де, те при запосването не искат ли оригинала на удостоверението за завършен седми клас, точно с идеята да се стопира ученика като окончателна бройка при тях?!

# 286
Добре де, те при запосването не искат ли оригинала на удостоверението за завършен седми клас, точно с идеята да се стопира ученика като окончателна бройка при тях?!
Ние днес се записахме . Взеха ни оригинала на свидетелството и ни дадоха бележка ,с която да си вземем отпусното.

# 287
  • София
Дава се оригинала, но после се отписват, взимат си го и го носят в новото училище. Виж темата преди две години, тогава изпитите по изкуствата бяха след класирането за Соу и хората се записваха, за да имат сигурен вариант и се отписаха като ги приеха в художествените. Гита дори в тази тема разказваше за техните преживявания.
Да си настояват за второ класиране, ще стане.

# 288
  • софия
Ние днес се записахме . Взеха ни оригинала на свидетелството и ни дадоха бележка ,с която да си вземем отпусното.
Честито Simple Smile
А къде се записахте?

# 289
Честито Simple Smile
А къде се записахте?
Благодаря. Записахме се  ПГИИ Проф. Николай Райнов.

# 290
  • софия
Честито Simple Smile
А къде се записахте?
Благодаря. Записахме се  ПГИИ Проф. Николай Райнов.
РаГлеждах сайта им едва наскоро и мнооооого се впечетлих!
А във фотохрафията кандидатствахте ли, и по-специално анимация?
Извинявам се, че толкова много питам, но се надявам да ми простите банда!

# 291
Не сме кандидатствали . Много ни е далеч .

# 292
  • sofia
bellaarabella, честито!
Това училище е на много неудобно за нас място и ни беше краен вариант. Иначе чувам много добри отзиви.

Амели, записва се на другото място детето и си чака второ класиране. Ако я приемат желаната специалност, си изтегля документите и се записва.

Миналата година сестра ми  щеше да се мести в Пловдив и записа племенницата ми в училище в Пловдив (точно след 7-ми клас). Но така се развиха нещата, че се оказа че трябва да остане в София. Намери свободно място в софийска гимназия и на 12 септември изтегли документите от пловдивското училище и я записа в софийското.

# 293
bellaarabella, честито!
Това училище е на много неудобно за нас място и ни беше краен вариант. Иначе чувам много добри отзиви.

Амели, записва се на другото място детето и си чака второ класиране. Ако я приемат желаната специалност, си изтегля документите и се записва.

Миналата година сестра ми  щеше да се мести в Пловдив и записа племенницата ми в училище в Пловдив (точно след 7-ми клас). Но така се развиха нещата, че се оказа че трябва да остане в София. Намери свободно място в софийска гимназия и на 12 септември изтегли документите от пловдивското училище и я записа в софийското.
Благодаря!

# 294
  • софия
всичко е добре, когато свършва добре.
Решили са да се запишат в приетата специалност в полиграфията и да чакат второ класиране. Аз си мисля, че ще стане - точно под чертата е, а освен това те толкова късно си изнесоха резултатите, че според мен много от децата вече са се записали в приложното или изящното.

За изящното е твърде вероятно да има трето класиране наистина...дали ще го обявят официално е друг въпрос.

Благодаря ви за подкрепата  bouquet

# 295
Полиграфията ни уби с шестици!
Честито на приетите!

# 296
  • София
Излязло е второто класиране в Св. Лука - значително са паднали баловете, особено в някои специалности, което ще е много добре за някои дечица, които все още чакат за Приложното.

# 297
Излязло е второто класиране в Св. Лука - значително са паднали баловете, особено в някои специалности, което ще е много добре за някои дечица, които все още чакат за Приложното.

В сайта качено ли е?

# 298
# 299
  • София
Ще ми е интересно да го видя, но при мен в сайта излиза само първото класиране.
Поправка, виждам го вече.

Последна редакция: ср, 28 юни 2017, 16:46 от Имелда Маркос

Общи условия

Активация на акаунт