КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ 2-ра част

• 72 611
  • 883
  •   1
Отговори
# 540
  • Ланкър, планините Овнерог
При нас сега,в НГПИ 8 клас, отпадна практиката за сметка на общообразователните, нали сме по новата програма, било такова изискването.
Да, и дъщеря ми ми беше казвала това, но не го вярвах. Това е наистина жалко. Ние пък нацелихме първата година без есенна практика, но за сметка на това пролетната е 10, а не 5 дена. Тази година даже бяха извън София. Вярно, че натоварването 10 дена не е малко, но мисля, че така трябва да е.

# 541
Ех, ако бяхме в 51 и ние щяхме да скокнем, ама 3то ни е далече. Ще си чакаме, явно.
В училището сме, но е заключено. Влязохме в двора, но по вратите има само резултати от Кенгуро. Вероятно е някъде вътре списъка. Ще пообиколя още малко и ако не намеря нищо ... Ще си чакаме и ние 😔
Намерихте ли списъка?

# 542
Ех, ако бяхме в 51 и ние щяхме да скокнем, ама 3то ни е далече. Ще си чакаме, явно.
В училището сме, но е заключено. Влязохме в двора, но по вратите има само резултати от Кенгуро. Вероятно е някъде вътре списъка. Ще пообиколя още малко и ако не намеря нищо ... Ще си чакаме и ние 😔
Намерихте ли списъка?
Не. Вероятно е вътре в училището, а то беше заключено ... Обиколих го цялото и никъде нищо не намерих 😔

# 543
Намерихте ли списъка?
Не. Вероятно е вътре в училището, а то беше заключено ... Обиколих го цялото и никъде нищо не намерих 😔
Нямаше ли охрана,да го попитате?Дано утре да качат резултатите.

# 544
Намерихте ли списъка?
Нямаше ли охрана,да го попитате?Дано утре да качат резултатите.
Всичко беше заключено. Вратата на двора с катинар (влиза се през мрежата от страни), охрана нямаше отдавна, а двора беше пълен с деца и възрастни, които играят...

# 545
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Аз минавам само да се оплача, че още няма резултати на сайта, а вече търпението ми тотално се изчерпа.  Tired

# 546
И моето !!!!!!!!!!!!!!!

# 547
  • Sofia
Аз минавам само да се оплача, че още няма резултати на сайта, а вече търпението ми тотално се изчерпа.  Tired

Същата съм и аз като теб...

# 548
И аз така. Сигурно 10 000 пъти влязох, за да проверя. Вече детето ме взе за мезе  и ми се подиграва, а аз продължавам да влизам да гледам … Наистина си играят с нервите на хората Sad

# 549
https://Аз изпратих майка ми до 51-во ,но са й казали,че няма списък с резултатите и не знаят кога ще излязат.

# 550
https://Аз изпратих майка ми до 51-во ,но са й казали,че няма списък с резултатите и не знаят кога ще излязат.

Много странно. Звънях на детето, за да ми потвърди, че става дума за същото училище и то потвърди … Истината е някъде там. Ще чакаме така или иначе. Дано вече излязат, защото наистина се изнервих, а днес е последният срок така или иначе.

# 551
Резултатите от математиката и бел ги пуснаха към 14:10 някъде.

То ,днес, може да им ги кажат и в у-ще (поне така беше с другите 2 предмета).

# 552

Моята дъщеря е първа смяна и нищо не са й казали.

# 553
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Цъ, няма да е в 14:10, ей сега проверих.  Joy

Нашите също са сутрин и нищо не са им казали, дано да ги пускат вече.

# 554

Цъ, няма да е в 14:10, ей сега проверих.  Joy

Нашите също са сутрин и нищо не са им казали, дано да ги пускат вече.
Ние сме в същото положение. Беше първа смяна и никой нищо не е казал, а оценка в системата все още няма.
НВО-то обаче по БЕЛ и математика успях да вляза и да видя чак в 14,50.

Общи условия

Активация на акаунт