Виузид и глизиген при генитален херпес

• 17 222
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте, да точно Имуномикс на Aboca. Сега е точно сезон, в който е добре да се пие имуностимулат ако човек има херпес, иначе никога не съм пила преди... И да, забравих да кажа, че смуках и инфлуцид. Във вашия случай просто трябва да пробвате с хомеопатия, тя поне не вреди, ако намерите класически хомеопат... Макар че аз ходих при нашата и тя ми каза какво да пия, но не ми помогна. Но поне нещо като инфлуцид така всекидневно да видите дали ще има ефект. Видях реклама по телевизият на вираут, или нещо такова, но видях, че в него има ехинацея, а пък е доста скъпо, за това си карам на имуномикс. Витамин Ц при избиване също помага, не знам вече и аз, пробвам различни неща, но тези са най-добрите за момента поне при мен.... Много успех ви пожелавам!

# 31
Здравейте, да точно Имуномикс на Aboca. Сега е точно сезон, в който е добре да се пие имуностимулат ако човек има херпес, иначе никога не съм пила преди... И да, забравих да кажа, че смуках и инфлуцид. Във вашия случай просто трябва да пробвате с хомеопатия, тя поне не вреди, ако намерите класически хомеопат... Макар че аз ходих при нашата и тя ми каза какво да пия, но не ми помогна. Но поне нещо като инфлуцид така всекидневно да видите дали ще има ефект. Видях реклама по телевизият на вираут, или нещо такова, но видях, че в него има ехинацея, а пък е доста скъпо, за това си карам на имуномикс. Витамин Ц при избиване също помага, не знам вече и аз, пробвам различни неща, но тези са най-добрите за момента поне при мен.... Много успех ви пожелавам!

Добър ден. Извинявам се предварително, че задавам толкова въпроси. Дано не ви притеснявам. Все пак сме тука, за да си помагаме!

По каква схема пиете Имуномикс - по колко таблетки приемате на ден? Имате ли намерение след 3 месеца от приема на Имуномикс да почивате в продължение на 3 месеца и пак да го започнете да го приемате след 3 месеца? Сега прочетох, че Имуномикс е 100 % натурален продукт. Това означава, че ако наистина е натурален продукт, в което се съмнявам, не трябва да се прави почивка изобщо. Прочетох, че се приема по 2 таблетки на ден поне до 20 дни. При необходимост се приема и повече от 2 таблетки на ден. Като пресметна - те са 50 таблетки. Почти стига за 1 месец - без 10 таблетки, ако се приема по 2 таблетки на ден.

За Инфлуцид чух, че помага при Херпес от темата "Шуслерови соли". Вие по каква схема приемате Инфлуцид - по колко хапчета приемате на ден? Има ли промяна при приема на Инфлуцид при наченки на херпес? Ето това пише в листовката "При остри оплаквания се приема по една таблетка на всеки два часа, докато настъпи подобрение, до 8 таблетки дневно. За по-нататъшно лечение или за лекуване на хронични състояния, да приемат от една до три таблетки дневно.
За профилактика на простудни и грипни заболявания е препоръчително да се приемат по 1-2 таблетки три пъти дневно."

Витамин C ми каза един човек, че помага доста при редуциране на появата на херпес. По едно хапче от 1000 мг на ден се приема. Но се притеснявам да не стане натрупване в организма. Сигурно ще ми напишете, че излишното количество се отделя чрез урината, но съм чела и друга информация, че не е така и много трябва да се внимава с витамин C. Също така когато предстои да дойде менструалният ми цикъл и по време на менструален цикъл, не приемам изобщо витамин C. При прием на витамин C менструалният цикъл става още по-обилен.

И аз видях рекламата за Вираут - мехлем и хапчета. И двете са доста скъпи.

А относно хомеопат - в моя град има само един хомеопат, но съм чела доста отрицателни мнения за този хомеопат.

Споменала съм, че дерматологът ми предписа Енгистол. Забравих как беше предписано да се приема. Мисля че 5 пъти на ден по 1 таблетка. Скоро не съм го приемала.

Желая Ви един прекрасен ден. И благодаря за помощта.  Hug

# 32
  • София
Здравейте, не го пия по схема, пия през ден два, по едно две имуномикс, през ден два мултивитамин. Инфлуцид само като избие първия ден пия през час два хапчета. Просто да е малко засилен организма, не прекалено. Лека нощ от мен Simple Smile

# 33
   Ще потърся рецептата си за предписания имуностимулант Immunomix plus и когато намеря рецептата си, ще ви пиша по колко таблетки на ден се пие. Пазя си всички рецепти за предписани лекарства! Цял архив съм направила! Някои ме смята, че съм луда. Мисля че не беше предписан и казан период на приемане. Чела съм, че имуностимулантите се пият поне 3 месеца, за да се почувства нужния им ефект. Имам пак възможност да се свържа с този доктор, който ми предписа Immunomix plus, и да го питам за какъв период е препоръчително да се приема Immunomix plus. Мултивитамините се приемат поне 3 месеца, ако имате предвид мултивитамини, а не само витамин C и да наричате мултивитамини. От коя фирма приемате мултивитамини?

Приятна слънчева Неделя Ви желая!

# 34
  • София
Здравейте, не го пия по схема, пия през ден два, по едно две имуномикс, през ден два мултивитамин. Инфлуцид само като избие първия ден пия през час два хапчета. Просто да е малко засилен организма, не прекалено. Лека нощ от мен Simple Smile
Здравейте. И аз в сън в отбора на тази гадост. Дълго време страдах и съм опитвала както хомеопатия, така и традиционна медицина. При мен се появява когато съм под силен стрес, мажа се само и единствено с чаено дърво разредено с друго базово масло. Лошото е, че заразих съпругът ми. Не съм имала симптоми, но стана белята. При него в момента излиза всеки ден. Той попринцип е с много силен имунитет. Записала съм час при дерматолог за следващата седмица, но предполагам, че ще му изпишат валтрекс или ацикловир за много дълъг период. Бихте ли споделили вече дали при Вас са намелели рецедивите и като цяло какво ви действа най-добре. Мислех да му взема виузид, но прочетох че при вас не действа. Благодаря Ви предварително за отделеното време!

# 35
  • София
Здравейте. И аз в сън в отбора на тази гадост. Дълго време страдах и съм опитвала както хомеопатия, така и традиционна медицина. При мен се появява когато съм под силен стрес, мажа се само и единствено с чаено дърво разредено с друго базово масло. Лошото е, че заразих съпругът ми. Не съм имала симптоми, но стана белята. При него в момента излиза всеки ден. Той попринцип е с много силен имунитет. Записала съм час при дерматолог за следващата седмица, но предполагам, че ще му изпишат валтрекс или ацикловир за много дълъг период. Бихте ли споделили вече дали при Вас са намелели рецедивите и като цяло какво ви действа най-добре. Мислех да му взема виузид, но прочетох че при вас не действа. Благодаря Ви предварително за отделеното време!
Здравейте, след като видях как бързо и добре действа валтрексът се отказах от всички други неща. Аз усещам когато започва, станах добра в това, и тогава пия ударно 4 валтрекс и след 12 часа още 4 и всичко на другия ден е свършило. Ако съм закъсняла - пак така плюс по още едно хапче за два дни и край - за три дни. За мен съм установила , че ми се появява по време на цикъл и за това тогава пия по едно на ден - това е по-добре, защото дефакто изпивам общо 6 хапчета в месеца, вместо да го чакам да излезе и да изпия осем. Чернодробните ми ензими са ок, специално ги отчетох. Пих валтрекс и всеки ден в продължение на 6 месеца и после стана ад, излязох ми 8 накуп. Нищо не мажа, преди мажех, сага само с хапчета за ден два и край. Но това го установих след като изпробвах какво ли не, всеки трябва сам да установи кое е най-доброто за него. Лекарите, при които ходих са крайно незапознати с проблема... Гъба кориолус е единственото, което не съм пробвала, а мисля да пробвам. Успех на вас!

# 36
  • София
Аз съм пила гъба кориолус и след нея като че ли започнах да ги разреждам. Пила съм я преди 4 години. Като след приема, ми излиза на 2-3 месеца и то само когато имам стрес. . Обаче я няма в момента, разбрах, че са я спряли от продажба, била забранена. Купувах я за около 45 лв- 90 таблетки. Намерих някакъв сайт където продават такава добавка на друга марка, но цената е 100 лв.- 90 таблетки, но ми се струва, че не е съвсем същата. Хомеопатия май също видях, че сте ползвали, дали няма да действа добре ваксинотоксинум и рус токс д30 . Дерматоложката, при която съм записала час е запозната доста с херпесите, но имам усещането, че като при вас схемата ще бъде валтрекс за поне 6 месеца и ме е страх и за черния му дроб, защото е предразположен. В момента го лекувам единствено с л-лизин и му правя тампонче с чаено дърво, на мен само това ми помага, спряла съм всякакви лекарства. Саментото също май добре действа.
Здравейте, след като видях как бързо и добре действа валтрексът се отказах от всички други неща. Аз усещам когато започва, станах добра в това, и тогава пия ударно 4 валтрекс и след 12 часа още 4 и всичко на другия ден е свършило. Ако съм закъсняла - пак така плюс по още едно хапче за два дни и край - за три дни. За мен съм установила , че ми се появява по време на цикъл и за това тогава пия по едно на ден - това е по-добре, защото дефакто изпивам общо 6 хапчета в месеца, вместо да го чакам да излезе и да изпия осем. Чернодробните ми ензими са ок, специално ги отчетох. Пих валтрекс и всеки ден в продължение на 6 месеца и после стана ад, излязох ми 8 накуп. Нищо не мажа, преди мажех, сага само с хапчета за ден два и край. Но това го установих след като изпробвах какво ли не, всеки трябва сам да установи кое е най-доброто за него. Лекарите, при които ходих са крайно незапознати с проблема... Гъба кориолус е единственото, което не съм пробвала, а мисля да пробвам. Успех на вас!

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 10:08 от antoniyafire

# 37
Здравейте, има ново иновативно лечение: https://genitalenherpes.bg/inovativno-lechenie/
Някой има ли опит?

Общи условия

Активация на акаунт