Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~173

• 63 978
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Сюрея си тръгна..оставила си е и халката...Фа видя скъсаната снимка...Всичко свърши..

# 166
  • Варна
Няма думички и няма какво да превеждам – вижда се какво стана. На бележката пише „Край“ – снимката и пръстена остават за него.

# 167
  • Плевен / София
битти newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 ето до това доведе мълчанието на Фарук #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 168
BITTI!!!!!
Сюрея замина със самолет сама........
Фарук на края се оказа перфектен баща и боклук съпруг.....

За всичко е виновна само и единствено Бегюм  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 169
Момичета тази вечер съм разбита на парчета  smile3545 newsm45 newsm45 newsm45 бива сълзи бива мъка ама  ще има да почакаме за хубави моменти в края на сериала ако все пак преценет сценаристите да решат отново да ни порадват .Всичко е в техните ръце  Praynig Лично на мен определено много ще ми липсват хубавите моменти между Сюрея и Фарук  Tired счупени парчета трудно се залепват или както в Съдбата на Кахраман приятелят казваше " Доверието е като лист хартия намокриш ли я един път трудно се изправя  " Tired

# 170
  • Плевен / София
Момичета, скъсах се от рев....чувствам се така както при серията с открадването на Топрак.... newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
явно това ще е края....
Благодаря на всички и спокойна нощ...

# 171
Миме сълзи, сърцето ми излезе от ритъм, когато гледах Сюрея как остана като гръмната...Мислех си  че първото което ще й дойде ан ума момента в който свари Фарук и Бегюм как двамата бяха щастливо усмихнати.....
А да видим сега Фарук ще открие ли Сюрея......Или ще остане с онази овца, която съсипа живота на трима души......

Благодаря на всички, че заедно споделихме този много тъжен епизод  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 172
Оф....останах без думи  smile3505 тези сценаристи наистина ни хвърлиха в джаза за цяло лято  ooooh! ама те незнаят ли ,че освен те трябва и ние да почиваме а  такова домашно ни спретнаха ,че Ани да му мисли колко теми ще изпишем  typeuu свят ще ни се завие  #Crazy

# 173
Оф....останах без думи  smile3505 тези сценаристи наистина ни хвърлиха в джаза за цяло лято  ooooh! ама те незнаят ли ,че освен те трябва и ние да почиваме а  такова домашно ни спретнаха ,че Ани да му мисли колко теми ще изпишем  typeuu свят ще ни се завие  #Crazy
Еееее аз мислех, че с червената тема ще изкараме до новия сезон...ти какво ме направи  #Crazy #Crazy #Crazy

# 174
Ани ма нали и преговор ще правим кой какво казъл ,прическата ,дрехите ,обстановката всичко до най-малкия детайл докато разчепнем и то дошла есента .После някоя снимчица от някоя почивчица  Hug някое и друго ново гадже  Hug  коментарите в пресата .... Joy Joy Joy ехе...и колко още неща могат да излезнат  hahaha hahaha

# 175
Бризче Hug,благодаря за превода! bouquet bouquet

Момичета благодаря че и тази вечер се събрахме за финала на сезона! Hug Hug Hug

И аз съм разбита на парчета още от снощи ме държи! ooooh! Cry

Търсих последната песен....превежда се...според мен-Събуди се,дъще! Peace

Deli Kızım Uyan (Şebnem Ferah)  

https://youtu.be/Ix3hbuJkLkc

# 176
  • Плевен / София
Ани ма нали и преговор ще правим кой какво казъл ,прическата ,дрехите ,обстановката всичко до най-малкия детайл докато разчепнем и то дошла есента .После някоя снимчица от някоя почивчица  Hug някое и друго ново гадже  Hug  коментарите в пресата .... Joy Joy Joy ехе...и колко още неща могат да излезнат  hahaha hahaha
newsm10
13 Потребители и 25 Гости преглежда(т) тази тема.
Благоваря на всички , че споделихме заедно този тежък, тъжен епизод....лека нощ...

# 177

момичета опитвам се да разведря атмосферата ама йок  Tired

Последна редакция: сб, 17 юни 2017, 00:13 от mariq_72

# 178
  • Варна
Пуших, ревах, опитвах се да пиша - голяма лудница Turn-l Rage Rage no дано съм била полезна!

Благодаря ви, момичета за компанията тази вечер!

# 179
И от мен благодарности за превода Бризче и към всички вас момичета за компанията тази вечер  bouquet Heart Eyes наистина очаквах нещо такова да се случи на финала но определено останах попарена  Tired
Спокойна нощ на всички ви  lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт