Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~173

• 63 998
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Ифтара на Боран фемили ще е на площада пред джамията – там ще поднасятт курбана.  Ипек и Фикрет си поднасят новината, че ще имат дъщеря. Есма казва – всичко да е наред и ще направи двоен празник като се родят. Сенем е при Ди и излива яда си към Фа, но Ди не може да схване какво говори. Сенем се осъзнава и пита как пък е дошла тук. Ди разпитва какво и  има и какво е станало и Сенем изплю камъчето за Емир.
Фарук пък е в градината на болницата и си спомня моментите със Сю когато са говорили за бебето.
Ди не може да повярва и казва, че това не можело да бъде. Сенем казва, че  е чула без да иска докато си шушукали майка и син. Ди я пита какво мисли да прави. Сенем казва, че ще и каже. Ядосва се как можело такова нещо от умна жена- доктор, как можала да постъпи така.. Сазва, че не знае какво ще направи Сю, но трябва да знае това. Бегюм изказва съболезнования на Фа. Той бърза и тя го пита къде отива. Той казва, че освен да държи ръката на жена си се виждало, че нищо друго не може да направи. На Сю казва, че е там, до нея. Леля и не можела да се свърже с него. После нарежда с какви очи този човек стоял на масата им и спокойно се хранел. Нарежда го едно хубаво. Ди предлага да премълчат , да не казват нищо. Ди пита дали е казала на Фа, че знае. Тя казва, че не е успяла. Ди я моли да се прибере вкъщи. Тя нарежда че и нея правели на глупак.
Есма иска да звъни Осман в болницата, защото и било притеснено. Осман звънка и разбира, че има проблем. Фа казва, че не са добре и че са загубили бебето. Осман казва, че веднага ще отиде при него. Фа казва да не отива – иска да са само двамата със Сю за да може да превъзмогне случилото се по-леко. Осман казва какво се е случило. Всички са в шок. Есма избяга, защото се срина от чутото.
Сю се пробуди., казва, че не можала да опази бебето. Фа казва, че тя няма вина, тя била направила всичко каквото трябва- никога да не забравя това.
Сенем пита Бааде защо не е отишла на вечерята. Тя казва, че има изпит и трябва да оправдае доверието на Фа и Сю. Сенем казва, че и благодари, че поне тя уважавала Сю за разлика от всички други там.  После вижда, че всички са са се прибрали и ги пита какво им има. Лоша новина ли са получили. Ипек и каза, че са загубили бебето. Сенем пита защо са там, а не в болницата. Сю и Фа се приБират.  Есма също изказва съболезнования.
Гюл казва – де да било това само сън, що за огън се изсипал на главата им. Сю иска да остане сама. Сенем не пуска Фа след Сю. Той я пита защо се държи така. Тя казва, че после ще му поиска сметка. Сю е в детската стая. Извинява се на родителите си и казва, че им поверява детето си- добре да се грижат за него. Чете и дневника си. Сенем и тя плаче в стаята си и прегръща снимката на сестра си.

# 121
Снимката от различния прозорец където е Сюрея е от детската стая...

# 122
Ха, добър вечер! Най-после партито на внука привърши! И ето ме пред лаптопа! Благодаря на всички Вас за поздравленията относно внука ми! И сега като съм ударила нещо твърдо да видя докъде стигнахте! Не съм в час, но вече Ви чета! newsm51 newsm51 newsm51

# 123
  • Плевен / София
поне снимката на перваза на прозореца се оказа, че е от конака....
от моя горчив опит, след такъв принудителен кюртаж.... Cry Cry се чувстваш "празна" и непотребна newsm45 newsm45 newsm45
сега означава, че Сюрея ще види снимката след като е загубила бебето smile3511
Бегюм постъпи много лошо, като избяга от кабинета....можеше да каже преди това, че ще иска консултация #Cussing out

# 124
поне снимката на перваза на прозореца се оказа, че е от конака....
от моя горчив опит, след такъв принудителен кюртаж.... Cry Cry се чувстваш "празна" и непотребна newsm45 newsm45 newsm45
сега означава, че Сюрея ще види снимката след като е загубила бебето smile3511
Бегюм постъпи много лошо, като избяга от кабинета....можеше да каже преди това, че ще иска консултация #Cussing out

Изобщо беше като една тъпанарка... Уж кож коджа ми докторка.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аслъ е разкошна в тези сцени...

# 125
  • Варна
Офффффффффффф, една кутия цигари изпуших!!!!!!!!!!!! ooooh!  И още колко мъка и болка ни чака!!!!!

# 126
Лу след твърдото ще понесеш по-леко болката...

Гости

Цитат
Бегюм постъпи много лошо, като избяга от кабинета....можеше да каже преди това, че ще иска консултация

И аз мисля така...

И още нещо - бегюм непрекъснато търси сгоден случай да остане насаме с фарук - дори и в момента в който Сюрея има най-голяма нужда от него...
Мълчала 10 години, сега се изписва много състрадателна - изобщо не й вярвам...

Бризче мерси за преводите....

# 127
Офффффффффффф, една кутия цигари изпуших!!!!!!!!!!!! ooooh!  И още колко мъка и болка ни чака!!!!!

И аз, ама не смея да си кажа.....Добре, че купих две....

# 128
  • Плевен / София
лошото се сипе едно след друго върху Сюрея...добре, че все пак разбраха навреме, че плода е мъртъв...иначе и Сюрея щеше да е "битти"....не, че ми става по леко newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 129
Ди търси Сенем...разбра за загубата...пита я дали е казала за Емир...

Емир не е ял нищо..казаха на Бегюм..

Емир моли майка си да не го изоставя..тя обеща да му разкаже

# 130
  • Варна
Телефона на Сенем – Ди е. сенем и каза какво се е случило. Тя каза, че отивала веднага. Сенем каза да не отива. Ди пита какво ще правят с тайната. Сенем казва , че и тя не е добре и не знае какво ще правят.
Бег пита какво е сготвила помощничката и дали е ял Емир. Тя каза, че е излизал само до тоалетната. Емир отива при нея и я гушва, моли я да не го изоставя никога. Тя пък го моли да и прости. Казва, че грешката и била защото се опитвала да го предпази и че всичко ще му разкаже. Емир казва, че нищо не иска да му разказва, нищо повече не иска да знае. Тя казва, че всичко едно по едно ще му разкаже.

# 131
Много сълзи тази серия  Cry разбиха ни  Cry Tired

# 132
Сюрея не иска да яде..Да каже нещо..

Сю поиска тост...всички се зарадваха...

Сенем към Фа-Време е да поговорим...дни мълчала...и му каза,че знае  за Емир....

Ама и Фарук се развика...ще и каже истината..

# 133
Май Фарук каза на тейзето да не смее някой да каже нещо на Сюрея  newsm78

# 134
Баде май зарадва Сюрея - взела е успешно изпитите... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт