Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~173

• 63 751
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Плевен / София
https://m.vk.com/kis_gunesi
Тук пишат , че  17-та серия на ИН може да бъде на 15-ти или 22-ри септември bowuu bowuu bowuu
http://www.haber7.com/televizyon/haber/2357482-istanbullu-gelin- … slayacak-17bolumu

значи ще започнем учебната година с ИН Joy Joy Joy Joy

# 241
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Гости, Деси - и аз при вас с летните сериали, дайте инфо. Сечкин го хаесвам, ама досега или не случи на сериал, или толкова си може, искам да разбера кое от двете.
Джан Яман не го знам кой е.

Мурат и Бааде са големи сладури, и двамата ги харесвам. Тя има един особен сексапил, много ми допада. Не е голяма красавица, обаче има чар и интелигентно излъчване.

# 242
Гости, Деси - и аз при вас с летните сериали, дайте инфо. Сечкин го хаесвам, ама досега или не случи на сериал, или толкова си може, искам да разбера кое от двете.
Джан Яман не го знам кой е.

Мурат и Бааде са големи сладури, и двамата ги харесвам. Тя има един особен сексапил, много ми допада. Не е голяма красавица, обаче има чар и интелигентно излъчване.
Светле ,  Hug!
Сечо беше сладур в Киралък Ашк.
А Джан игра миналото лято в Да обичаш на инат - Inadina Ask. Бяха двойка с една дребничка бъбривка. Но ми беше като цяло в този сериал гюрултия та в повече и го гледах на моменти с мишката. Не можеше да блесне пред Киралъка и 309 ....

# 243
Цитат
Злати Hug, не съм гледала Слънцата, нито другите сериали за които пишеш...гледам като теле в железница... ooooh! 35 35 35
Гости Hug,мноого си назад! Joy Joy Простено ти е нали си работна! Wink

Цитат
На Сечкин партньорката не съм я гледала никъде...
Деси Hug,проверих я,и тя е играла в Слънцата(малка роля)! Peace

А Сечкин...съм го гледала до сега в 4 серила! Laughing Това са:Al Yazmalım(Момичето с червения шал),ВВ,Една любовна история и Любов под наем! Peace

Да обичаш на инат не го гледах!Пропуск! Joy

https://m.vk.com/kis_gunesi
Тук пишат , че  17-та серия на ИН може да бъде на 15-ти или 22-ри септември bowuu bowuu bowuu
http://www.haber7.com/televizyon/haber/2357482-istanbullu-gelin- … slayacak-17bolumu

Благодаря за инфото! bouquet 3 мес.почивка! Laughing

ПП....За Светулката има отделна тема във форума! Peace

# 244
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз Киралъка не го догледах, но докъдето го следях, Сечкин не блесна кой знае колко. А е готин. И все ми се струва, че не е бездарен, просто не му попада добра роля. Но не съм гледала ВВ, някой ми го похвали за ролята там.

# 245
  • Плевен / София
Бризче Heart Eyes, помагай....мисля, че е партенка Wink ooooh!

https://www.youtube.com/watch?v=ykSc5ujn1Pw

# 246
Гости  Hug Злати  Hug Деси  Hug Ели  Hug Светли  Hug

Гости, Деси, Ели - не искам изобщо да се случва това, което стана в Съдбата  Naughty Там за Елиф не се знаеше дали е жива или не и да кажем имаше някакво оправдание за Кахраман, макар, че за мен не беше оправдание...
Но тук Фарук знае, че Сюрея си е жива и здрава и знае причината за заминаването....и колко болка й е струвала тази причина....
Моите уважения към всички майки...и аз съм майка и знам колко са скъпи децата - не само като малки...те винаги са деца за майката....Но да се използва едно дете, за да уредят майките личните си проблеми е престъпление. Престъпление е и от морална гледна точка, а и от законова да търсиш баща на детето си, при жив биологичен баща...Престъпление и да  внушаваш на детето си неща, които са лъжа....
Дано вече Фарук да си отвори очите.....защото както до сега беше невинен, ще стане виновен за нещастието на жената, която му даде истинска любов без да иска нищо в замяна....

Злати, Светли, Деси четох, че актьорите които играят в ролите на Баде и Мурат, освен влюбени в сериала, са влюбени и в реала....дано срещата им в сериала да им е на късмет  Hug

# 247
Гости  Hug Злати  Hug Деси  Hug Ели  Hug Светли  Hug

Гости, Деси, Ели - не искам изобщо да се случва това, което стана в Съдбата  Naughty Там за Елиф не се знаеше дали е жива или не и да кажем имаше някакво оправдание за Кахраман, макар, че за мен не беше оправдание...
Но тук Фарук знае, че Сюрея си е жива и здрава и знае причината за заминаването....и колко болка й е струвала тази причина....
Моите уважения към всички майки...и аз съм майка и знам колко са скъпи децата - не само като малки...те винаги са деца за майката....Но да се използва едно дете, за да уредят майките личните си проблеми е престъпление. Престъпление е и от морална гледна точка, а и от законова да търсиш баща на детето си, при жив биологичен баща...Престъпление и да  внушаваш на детето си неща, които са лъжа....
Дано вече Фарук да си отвори очите.....защото както до сега беше невинен, ще стане виновен за нещастието на жената, която му даде истинска любов без да иска нищо в замяна....

Злати, Светли, Деси четох, че актьорите които играят в ролите на Баде и Мурат, освен влюбени в сериала, са влюбени и в реала....дано срещата им в сериала да им е на късмет  Hug
[/color]

Ани,  Hug Hug!

Баде и Мурат са големи сладури , и много ми харесват като двойка.  Все се надявам да има още една чаровна и много по-зряла двойка в ИН.... newsm03 newsm03 newsm53 newsm53 smile3503 smile3503 smile3503

# 248
Момичета, 16-ти епизод. с бълг.превод..„

https://www.youtube.com/watch?v=VGIeW5Ehn_4

Нерви, за теб момичетата , които превеждат

# 249
Здравейте момичета  Hug Heart Eyes По късно но пък изненадата е голяма  Hug безкрайни благодарности към екипа за превода и към всички вас мили дами за всичко споделено  bouquet Heart Eyes  Heart Eyesоще не съм пускала серията след онлайн гледането май ще ми трябва още малко време да се съвзема  Tired а с превода ми се струва ,че ще се чувствам още по зле  Tired    newsm45 newsm45 newsm45

# 250
Добро утро
Весел ден изпълнен с много настроение  Hug
Деси  Hug Миме  Hug
Блогодарности за Нерви и целия екип преводачи за това, че ни доставиха удоволствието да гледаме целия първи сезон на невестата с български превод  Hug Hug Hug Hug
За вас момичета  Hug

Мислих си за момента в който Сенем разказа на Дилара, че Емир е син на Фарук. В първият момент се ядосах, че лелята не си премълча, а разказа историята на най-неподходящият човек. Но като размислих на кого друг можеше да разкаже Сенем - това, което чу я изгаряше от вътре. Да разкаже на Осман - няма смисъл...и той е в кюпа на знаещите...Няма друг познат в Бурса...остава единствено Дилара....Но дали Дилара ще разкаже историята на Адем или този път ще си държи езика зад зъбите....ще видим...Но тайната не може да остане дълго...Сюрея си замина и ще е грях да стоварят цялата вина върху нея - че си е заминала, защото е загубила бебето....

Гости вчера беше писала къде ли е заминала Сюрея....Според мен е взела първия полет, без значение за къде...И аз си мислех дано да не е заминала за Лондон..... Thinking

# 251
# 252
За Нерви и момичетата, които превеждат сериала, слагат субтитри и го постват, за да можем да го гледаме, с голяма БЛАГОДАРНОСТ!

# 253
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Момичета, 16-ти епизод. с бълг.превод..„

https://www.youtube.com/watch?v=VGIeW5Ehn_4

Благодаря от сърце на Нерви  Heart Eyes и на целият екип за удоволствието да се насладим на 1 сезон на ИН на роден език Party за вас момичета...
Скрит текст:
Довечера ще рева, но ще се насладя отново на играта на всички актьори... Peace
Ани сигурна съм, че този път няма да видим Фарук женен, защото Сюрея я няма.....първо ....не вярвам да инсценират катастрофа със самолета, защото пак ще копират Съдбата.....второ не вярвам докато я търси Фарук да допусне Бегюм до себе си....защото той знае, че Сюрея си тръгна заради нея.... и второ....мисля, че тя за него наистина е минало.....когато беше в двора на пейката и си спомняше моментите със Сюрея, когато тя му говореше за бебето...Бегюм нали дойде...Фарук скочи и попита дали Сюрея се е събудила и тръгна да влиза....Бегюм беше тази, която го хвана за ръка, за да го спре....и той после пак отиде, защото за него беше важно да бъде със съпругата си....като изключим отиването му ,  да види снимките на Емир и то пак, защото Бегюм го покани, Фарук нямаше желание за много контакти с нея...беше отдаден на Сюрея и тук нямам за какво да го упрекна ....Бегюм е тази , която го търсеше и използваше различни причини, за да му пише съобщения на телефона и да говори с него....стана дълго и сигурно объркано....но Бегюм ме ядосва повече и от Дафа Peace последната поне право куме в очи казваше , че Кахраман е нейн Mr. Green да...да ...ама не...Дано на Бегюм и излязат криви сметките Laughing
Хубав ден на всички в темата Party
Ани, Лу благодаря за пожеланията  и кафето Heart Eyes

# 254
Добро утро, момичета!

Мисля си, че Сюрея замина за Италия..... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 09:19 от dessislawa1

Общи условия

Активация на акаунт