Любители на кучета - 73

• 45 196
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
Не, благодаря ти, много мило от твоя страна, но за сега ще се справя някак си. Отдавна мечтая да идем с приятелият ми в Прага и заделях по малко пари от там ще взема за лечението. Прага няма да избяга, някой ден ще идем.
Просто някой ако попадне на прилична оферта, моля да ми прати линк.
Благодаря Simple Smile))

# 61
  • София - Рим и обратно
Благодаря за новата тема!
Бих искала да питам, ако е хранено до момента кученцето с Роял Канин, а аз искам да взема Тaste of the wild, постепенно ли да сменя храната, размесвайки? Тъй като след десетина дни заминаваме на море, а веднага след това вземаме мъничката, искам да поръчам гранулите отсега. Гледам, разфасовките са бая големички, ами ако не й харесат? Има ли по-малки от 13 кг?

# 62
Благодаря за новата тема!
Бих искала да питам, ако е хранено до момента кученцето с Роял Канин, а аз искам да взема Тaste of the wild, постепенно ли да сменя храната, размесвайки? Тъй като след десетина дни заминаваме на море, а веднага след това вземаме мъничката, искам да поръчам гранулите отсега. Гледам, разфасовките са бая големички, ами ако не й харесат? Има ли по-малки от 13 кг?

Хубаво е да ден два да разместваш, за да свикне стомахчето с новата храна. Примерно първо 2/3 от първата храна + 1/3 от втората, после 50/50 и после обратното. Не съм чула някое куче да не хареса Taste of the wild, но все пак Роял Канин е фрашкана с химия и овкусители, та може и първоначално да не искат друга, затова смесвай. Мисля, че в някои сайтове има по 3 кг, но може и да греша.

# 63
Аз поръчвам от zooplus, има и по 6кг, гледам доставят в цяла Европа.

Госпожица Дух, успех с лечението, дано ти стигнат силите и финансите.

# 64
  • София
Госпожица Дух, имам около 2 кг гранули от сравнително висок клас, които ще ти подаря. Кажи кога ще ходиш в Добро хрумване-център, за да ти я донеса там.
Натуреа е марката.

# 65
  • на Мелмак
Аз мога да дам серум за Гана, пиши ми на лични или тук да го организирам, че няма да съм в БГ.
Храна също.

# 66
И аз мога да дам храна Essentials foods, ако искаш дай адрес да ти я изпратя. Кураж!

# 67
Трогната съм и безкрайно благодарна!
Ще пиша на всяка от вас на лично.
Серум за Гана днес й биха, нз дали ще продължат в следващите дни, пратиха ни за имуностимулатор, ММ ходиш до 5 аптеки но го нямало. Утре ще опитам пак.
Малката е разкошна. Кротка и спяща, а щом я изведох се изпишка и толкова. Просто спи. На вън играе и се мята, горе спи.
Дадох гранули и направих манджичка с ориз, пилешки сърца и воденички

# 68
  • София
Трогната съм и безкрайно благодарна!
Ще пиша на всяка от вас на лично.
Серум за Гана днес й биха, нз дали ще продължат в следващите дни, пратиха ни за имуностимулатор, ММ ходиш до 5 аптеки но го нямало. Утре ще опитам пак.
Малката е разкошна. Кротка и спяща, а щом я изведох се изпишка и толкова. Просто спи. На вън играе и се мята, горе спи.
Дадох гранули и направих манджичка с ориз, пилешки сърца и воденички

Какъв е точно този имуностимулатор ?

# 69
Жгмъц roferon - a roche подкожно по 2 мл

# 70
  • София
Жгмъц roferon - a roche подкожно по 2 мл

Колко ти трябват ? Ще питам ...

# 71
Не зная. Направиха тест, оказа се положителен. Биха й две инжекции в двете бутчета и каза че трябва да я водя всеки ден по едно и също време. Каза че имуностимулатора е скъп и по добре да го купим отделно от хуманна аптека. Раните са от бълхите и чесането. Намазах я с мехлем и я пазя да не се чеше и я пощя за бълхи

# 72
  • София
Госпожица Дух, много прегръдки за теб и за милата муцунка Джина Hug Hug Hug
Мога да помогна с малки опаковки РК - 1кг, Wolf of Wilderness - 0.4кг, по 1 брой от всяка имам. С пари не мога да помогна, че още си изплащам зайчетата, които спасих преди 2 години...
Ще стискам палци на красивата душичка, вярвам, че е борбено момиче и ще се оправи. В ДХ ще направят всичко възможно. Praynig Praynig Praynig

# 73
Милата душичка Джина, Госпожице Дух казаха ли ти какви точно гранули трябва да даваш? Аз също мога да помогна с гранули. А защо да не и готвиш?

# 74
Здравейте,участваме в конкурс,чиято награда е храна,която ще дарим за бездомните кучета,моля отворете снимката и ни дайте по един лайк!Благодаря ви,ако е в разрез с правилата,извинете ме и нека админ изтрие поста   https://www.facebook.com/ZooCookBG/photos/a.668585963348681.1073 … s&pnref=story

Общи условия

Активация на акаунт