Любители на кучета - 73

• 45 206
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Оооо, прекрасни са! Да са живи и здрави!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 91
  • Пловдив
Нас пък ни гледат умно  Shocked че си събираме акото. И от кумува срама и те бъркат по джобовете да си търсат хартийки за тяхните. Ми така де..... кво като е парк за кучета, дай да стъпваме върху акита

# 92
  • София
аа най-любимото ми е - ма то моето куче е малко, колко ако излиза

цъцъцъ

абе каквото и да правиш все има недоволни

# 93
  • София
Я да разведрим малко ситуацията с вчерашни снимки Simple Smile
Скрит текст:

# 94
  • София
МНого са красиви, особено Балу.  Heart Eyes Heart Eyes

# 95
Мадлена, права си! Посмях се с историята ти. За жалост хората са дребнави и закостеняли - понякога трудно приемат промените. До някъде имат някакво минимално основание - сигурно не е приятно да мирише на кучешко ако. Но след като липсват условия и специални контейнери, аз много повече се радвам на отговорни стопани като теб, които ни предпазват да стъпваме в акита.

cutesmallcat - ама че са сладки!!!

Хахаха трътла Рея е прекрасна Simple Smile И разбира се и Балу.

Аз се предадох. Официално, безвъзратно .. и адски много обичам това куче. Тя е моят разкош. Започва да прилича на куче, вече души, играе й се, скача, върти опашка, забелязва шумове, светлини. Вчера се бях изплашила много, в по-голямата част от деня беше в безсъзнание, но днес имам надежда, че ще прескочи трапа.
Скрит текст:

# 96
  • София
Джина наистина има човешки поглед.  Heart Eyes

# 97
  • София - Рим и обратно
Като гримирана е  Heart Eyes

# 98
  • UK
Джина е прекрасна! Много прилича на нашия калпазанин, като брат и сестра са. Дано да се оправи и да те радва дълго дълго!  Heart Eyes

Тук иначе също има много хора, които не почистват след кучетата си, откакто имаме Джинкс ми прави впечатление всяка купчина.  Tired Преди няколко седмици бяхме излезли да го разходим, той винаги е на каишка, покрай нас се фръцна една добре облечена жена с нейното куче, което бягаше без каишка насам-натам, онази ни изгледа все едно падаме от луната и избърза пред нас в парка. След малко видяхме как кучето î си върши работата, онази отиде до мястото и го зарови с листа.  Sick

# 99
  • София
Джина е прекрасна, но е много наплашена. Сви глава, когато аз се наведох към нея.
Дано оздравее и е много щастлива.

# 100
  • Пловдив
Реална ситуация от парка вчера.
Там се събираме с много кучета големи, малки и т.н. Приятно е.
Едното куче се изака. Стопанина погледна..........ааа то е на тревата, като завали ще се размие. Щом не е е на асвалта да си седи там.
След 30 минути.............същият, ееееееееееееее настъпах ако, ужас гадост, как може, взе да се трие в тревата да пъчка ахка.
Еми посмях се на наказанието.
Нашият като ака веднага в пликче и ако има наоколо друго ако от друго куче и него прибирам.
И аз имам куче, но не е приятно да стъпиш миничка или недай боже някое дете почне да рови и лапа там........

# 101
Джина е страхотна душичка. Дано скоро се оправи. Ще бъде много щастлива с такъв стопанин  Heart Eyes

# 102
  • София
давайте информация за Джина редовно моля

ние вече и чип си имаме
сега остава да видим калция и крачетата ок ли са и сме като истинско куче

# 103
  • sf
Бихте ли ми казали какъв е реда за регистрация в общината? Трябва ли първо да има чип и той кога се слага?

# 104
давайте информация за Джина редовно моля

Аз да не ставам досадна  Embarassed
Вчера й мерих температурата - нямаше.
Днес по време на прегледа също нямаше. Докторката, която я прегледа изглеждаше силно обандеждена и каза, че е много по-добре изглеждаща от предишните пъти. Не е наддала на тегло обаче, не зная защо, хапва си, но вече проявява желния към различни гранули. Манджиджките, които аз й готвя си ги яде. В този ред на мисли, безкрайно благодаря за храната, която ми дадохте. За жалост обаче част от нея нещо не й допада. Ще се консултирам с вас на лични или тук какво да правим с нея.
Отново й поставиха антибиотик, серум и имуностимулатор, давам на 12 часа едни розови хапчета за нервната система и едни жълти за кожата, защото е много изранена. По време на инджекциите сестрата тръгна да й хваща муцуната, нова беше, викам недейте няма нужда, няма да мръдне дори - и така и беше
Иначе е много по-жизнена, вече й се играе, маха с опашка, изобщо прилича на куче.

Змия, това не е нищо. Първите пъти, в които се доближавах до нея се свиваше на кълбо и чакаше да я ударим. Първият път, в който я докоснах трепереше като лист.

Мерита - хахаха ами... заслужил си го е...

Скрит текст:
Вчера ми дадоха 20 лв с думите "ама да знаеш, че ще умре" - страхотно се почувствах - йейй Simple Smile))

Благодря на всички ви за хубавите думи, позитивизъм и благопожелания.

Общи условия

Активация на акаунт