Бебешката количка - цяла наука за второ висше №37

• 137 942
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Варна
О, и аз пробвах една лятна Кам 4,3 кг, в магазина само, но с бебето, наистина беше голяма мъка. Не зная дали окачването е толкова важно за маневреността и лекотата на бутане, но конструкцията на рамата определено е.

# 1 216
  • София
Интересно ми стана за количката на Кам. Би ли казала кой е модела, защото не съм срещала толкова лека.

# 1 217
  • Варна
Fletto беше тази на Кам. Лека, но супер тромава и дървена, така ми се стори. И става само за лятна, предимно мрежи беше по седалката. Иначе има и други толкова леки, примерно GB pockit (нямам впечатления от нея). И супер опростените откъм дизайн и екстри, които са само 4 кръстосани тръби и седалка.

# 1 218
  • София
Най-често количките, които са по 4-5 кг. наистина изглеждат като кръстосани тръби и едно свободно парче плат по средата. Доста са грозновати Joy

# 1 219
Важно е къде е центъра на тежестта.

# 1 220
  • София
Аз попитах заради дизайна, а не заради теглото. При бутане има значение центъра на тежестта, но не и при повдигане или сваляне и качване на стълби.  Има много тежко колички колички, които вървят що годе леко на равна повърхност, но аз не бих си причинила да минавам стълби ежедневно и да пътувам с някоя над 10кг.
Бутането е най-малкият проблем на една количка.

# 1 221
и на 4кг и на 10 и на 14 е важно къде е центъра на тежестта. Не съм уточнявала дали е лека или тежка.

# 1 222
Момичета,може ли мнение и за mamas & papas sola? И също така заслужава ли си да се вземе втора ръка..

# 1 223
  • Стара Загора
Момичета,може ли мнение и за mamas & papas sola? И също така заслужава ли си да се вземе втора ръка..
Не харесвам коша 6+ много ми е открит Simple Smile

# 1 224

Нямам особено мнение за количката, но втора ръка количка не бих си купила, ако имам малък бюджет и 200 лв. да са пак бих си взела нова за тези пари. Една позната си отгледа детето с количка за 250 лв, която даже после даде на сестра си за нейното детенце. Така че това с втората ръка не го разбирам (лично мнение).

# 1 225
Не виждам нищо лошо в количките втора ръка, особенно когато става дума за качествен модел. Изпираш, измиваш и ползваш. Все пак бебенце е било вътре. Разбира се, всеки си има своето усещане. Някой хора взимат дрехи от други бебета, други не искат...
Единствено нисък клас количка, не би следвало да се купува втора ръка, понеже имат кратък живот и не е ясно дали ще изкара още едно дете или ще се счупи, а вече няма гаранция.

# 1 226
  • София
И аз мисля, че е по-добре нова количка. Ако я взимам от познат човек и знам че наистина е втора, а не 3-та и т.н. употреба, бих се навила, иначе не. Като не знам чии деца са гледани, не, благодаря.

# 1 227
  • Велико Търново
Аз също съм на мнение, че няма нищо лошо в количките втора употреба, стига да са както писаха по-горе висок клас и запазени. Какво толкова може да разруши,повреди или захаби едно бебе? Вярно е от майка до майка разликата в пазенето и отношението към вещите е различно, но нали затова си я оглеждаш преди да я вземеш. Който има възможност нека си купува нови Simple Smile

# 1 228
Всеки си има мнение и си решава за себе си..Аз съм преценила,че е по-добре да взема количка втора ръка по-висок клас,вместо някоя лятна нова,понеже имам осоновна количка,на която ще ползвам само зимния кош,след това изцяло ще мина на лятната..
Моля,някой ако има мнение за модела на mamas & papas да ми пише..Също приемам и други предложения..

# 1 229
  • София
Ами тогава за какво питаш питаш дали си заслужава да си вземеш втора ръка??? Момичетата взимат тази марка от Англия на доста добри цени.

Общи условия

Активация на акаунт