Бебешката количка - цяла наука за второ висше №37

• 138 068
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 195
Много ми харесва като форма на мен -летния вариант, ама текстила с тия дантели и принтове нещо ми идва много палав. Колички с подобен дизайн има ли други, но с по-непопфолк текстил може би?
На живо точно дантелата е много красива. Иначе потърси денима - много удачен цвят е.

# 196
Здравейте,може ли да препоръчате количка 3 в 1,която да не е много голяма и тежка.Оказа се,че изборът на количка ще ми е най труден,заради миниатюрния асансьор в кооперацията,в която живея се налага да си търся и мини количка. Rolling Eyes  И за гумите се двуомя дали да е с надуваеми или не.

# 197
Момичета съобразявайте се и с мястото на което живеете и дали количката ,ще може да се движи там . Леките колички звучат чудесно ,но излизам с майка която едвам си тика лекара количка в парка и с майка която е с Adbor Nemo ,която наистина е като танк и няма проблем с дупки и камъни. Quinny и Макларън са много удобни и леки ,но лично аз не съм сигурна дали за София биха ми били удобни. На Quinny  зимния кош е много плитък ... Препоръчани са ми също и Adbor s-line и Zippy

# 198
  • Варна
Момичета съобразявайте се и с мястото на което живеете и дали количката ,ще може да се движи там . Леките колички звучат чудесно ,но излизам с майка която едвам си тика лекара количка в парка и с майка която е с Adbor Nemo ,която наистина е като танк и няма проблем с дупки и камъни. Quinny и Макларън са много удобни и леки ,но лично аз не съм сигурна дали за София биха ми били удобни. На Quinny  зимния кош е много плитък ... Препоръчани са ми също и Adbor s-line и Zippy

Въпреки, че не съм фен на Quinny и Maclaren, сравнението с така наречените "полски" таралясници Adbor,  Zippy и др. подобни е меко казано смехотворно. Отворете OLX и вижте колко "прекрасни", "полски" колички се продават веднага след 6 месеца. После разделете 800 - 1200 лв. на 6 месеца и вижте колко точно ви излиза на месец това "удоволствие". Замислете се и защо тези колички се продават в този срок и пак си купете Simple Smile
Според мен те са удачни само за на село, където няма да се налага да прибирате количката в апартамента, да я мъкнете с колата, да имате препядствия като коли, тротоари и др., местата на които от дома излизате на мегдана.

# 199
Освен,че асансьорът е много малък,често се разваля.Искам да е лека количка,защото иначе незнам как ще я мъкна 6 етажа по стълбите.Не мога да си го представя как ще стане това като повечето колички са по 13—15 кила.

# 200
  • София
И три килограма да е количката, 6 етажа да мнооооого.
И аз съм на мнение, че всеки има различни нужди. Ако на някой не му пречат 13кг за количка, какво лошо има? Има майки, които не могат да си позволят много пари за количка!

# 201
  • Варна
Да, колкото и да е количката, според мен ще е непосилно за сама жена, да носи 6 етажа количка плюс дете и багаж.
Друг е въпросът, че за тези джугани цени от 780 и нагоре лв са ужасно много! За такава сума може да се намери много по-качествен и удобен вариант. Има и нещо друго- като са 3 в 1, кошницата за кола минала ли е тестове, как се представя на тях, как се закрепва в колата? Това, че са емнайсе в едно не ги прави по-качествени и безопасни. За десените, материите и начините на сгъване/ прибиране пък да не говорим.

# 202
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Съгласна съм с мнението на Рошко.
Никой не казва, че и количката трябва да е безбожно скъпа.Има втора ръка колички на супер цени.Има сайтове с идеални цени от чужбина.Иска обаче ровене.

# 203
Но кой ви говори за значението на цената ? Темата не е ли за мнения на потребители за самите колички . Факт е ,че има и за 400лв и за 2000лв . Всеки според джоба . Всеки според предпочитанията си . Аз предпочитам тежка,защото по мойте наблюдения и тикания на чуждите ми е по-удобно . Simple Smile

# 204
Има майки, които не могат да си позволят много пари за количка!
Ето тук се говори за пари и на този пост отговарям.
Аз лично разчитах преди две години на мнения от хора с опит, ползващи количка поне няколко месеца.
Нищо лично, но с едно бутане на двеста метра не са разбира добре ли е количката или не.Като ти дойде до главата да я прибереш в колата,
да я качиш по няколко стъпала в магазин дори и да ползваш двата коша ти се прояснява.

# 205
И три килограма да е количката, 6 етажа да мнооооого.
И аз съм на мнение, че всеки има различни нужди. Ако на някой не му пречат 13кг за количка, какво лошо има? Има майки, които не могат да си позволят много пари за количка!

Това, че не могат да си позволят много пари за количка, изобщо не означава, че евтините колички са само тежки. Това изобщо не е така.

# 206
  • Стара Загора
Едни не могат да си позволят, но при други е масово въпрос на приоритет "Да бе, ще давам 1500лв. за количка, то нали има по 400лв."
Всеки трябва да се простира според чергата си, но трябва и да гледаш по- реално на нещата, искате мнение за дадена количка- дава ви се мнение. Никой от тук няма как да знае финансовите възможности на другия, това колко ще отдели за количка далеч не е показател.
Според мен ако се разполага с малка сума пари за нова количка, е по- добре да се вземе втора употреба. То е ясно, че всеки иска нова, но няма пълно щастие. Simple Smile
Няма кой да тръгне да ви защитава полските колички, те са маневрени- и до тук. Какво повече да се каже, навсякъде са, виждаме ги. Абсурдно е сравнението на полските с  Quinny или Maclaren, това са просто различни класове колички.

Сестра ми е с Adbor, но количката е 24/7 в ресторанта им и не я носят никъде, нито в кола, нито в асансьори. И са си много доволни от нея. Simple Smile Така че зависи от ситуацията.

# 207
  • София
Пантера, не виждам къде съм питала нещо, че да ми отговаряш.
Коментарът ми е провокиран още от 10 теми назад, където се говори едно и също: полски таралясници. Познавам много майки с такива колички, които са доволни, защото отговарят на техните нужди. Те също го казват от опит. До колкото цената, многократно някои потребители изтъкват полските колички като евтини, което не е така. Аз количка си имам, но коментарите за полските звучат обидно (от типа - подходящи само за на село и т.н.). Давайте мнения от собствен опит.

# 208
Но кой ви говори за значението на цената ?

Круела, ей на това питане отговарям с твоя пост.
Явно, че някои не им се чете, други ги е напекло слънцето и се заяждат, но както ти коментираш,
така аз правя същото и имам право на това.Изобщо не е нужно да си задала въпрос, както и никой не беше задал въпрос за пари... 

# 209
  • Стара Загора
Моето мнение е че много хора не я обмислят като покупка. Simple Smile
Има си предимства- няма спор. Но недостатъците пречат на една много голяма група от хора.
Но има полска и полска количка.
Нямам нищо против да бутам тази полска количка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт