Бебешката количка - цяла наука за второ висше №37

• 138 946
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 585
Ако детето не пътува в самолета, мисля че се плаща, а и като се доплати за доп. багаж вече мисля че няма никаква сметка и е доста по-изгодно да се поръча от Англия. Но все пак трябва да се провери, говоря малко наизуст.

# 586
Момичета, покрай поръчките от iherb знам (в темата там има подробно инфо за митн.), че е доста разигравка минаването през митница, наскоро начислиха и доп. такси, но за по-голяма покупка като детска количка не са фатални.
-
Някой знае ли на полските колички baby design пускат ли промоции, досега от два-три месеца не сме засичали нито една?
-
Моля ви за съвет -   baby design 3 в 1 или Jane 3 в 1 Коос според вас?

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 08:44 от lady_Joy

# 587
Със сигурност ако се пътува без детето се води специален багаж и се заплаща. Трябва да се пита конкретната компания колко би струвало.

# 588
Кой точно модел на baby design си харесала?

# 589
dotty, но те всичките са доста сходни, включително с еспирото, освен базовия - останалото е въпрос на вкус и цвят

# 590
  • 2860 км северно от Екватора
Не мисля, че ако си докараш количка трябва да се декларира. Прибира се с лична вещ, какво като е количка.
Намерихме вариант за транспорт от там, около 60$ до Румъния.  Simple Smile
Само да се реша и да избера. Много ги заглеждам тези Мутси които там са около 500-600$ със 2 коша, а тук днес гледах едно за 1700лева и дори не беше хубав модел  Sad

# 591
Муцитата изглеждат добре, но 13 кг не е ли множко все пак? Аз все гледам килограмите понеже имам стъпала до асансьора, евентуално и качване в багажника на колата ако реша разходката да не е в квартала. Пък и 1700лв за количка, която ще сменя на 6тия месец, понеже тежи....

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 22:55 от Inessita

# 592
  • 2860 км северно от Екватора
Муцитата изглеждат добре, но 13 кг не е ли множко все пак? Аз все гледам килограмите понеже имам стъпала до асансьора, евентуално и качване в багажника на колата ако реша разходката да не е в квартала. Пък и 1700лв за количка, която ще сменя на 6тия месец, понеже тежи....
И Стокетата не са по леки, и те не стават за повече време... Аз също имам стъпала цял етаж до асансьора. Rolling Eyes

# 593
Аз нямам намерение да сменям количката с лятна. С първото дете с летния кош количката ми тежеше 12,5 кг., бутах си я до 1.5г.,когато я махнах от употреба и започнахме само да вървим. Не ми е коствало кой знае какво да я бутам, а стълбите (полуетаж от и до асансьора плюс подлез нагоре и надолу доста често) взимах на задни гуми. Не бих вдигала количка плюс дете на мускули и кръст, ако ще и да е най-леката въможна.

# 594
Здравейте,
За GB beli 4, дъщерните на cybex колички ,имате ли някакво мнение?

# 595
13 кг не е ли множко все пак? Аз .. имам стъпала до асансьора, евентуално и качване в багажника на колата ако реша разходката да не е в квартала. Пък и 1700 .. ще сменя на 6тия месец, понеже тежи....
Не че нещо, но говориш така сякаш някой ти предложи Mutsy-то на теб. Това, че ти гледаш кг, защото те притесняват, а и смяташ да ползваш друга количка след 6ти месец, не важи за всички останали Wink

# 596
Лично аз досега не видях количка САМО с кош за 0-6м (т.нар. зимен). поправете ме ако греша?

# 597
Лично аз досега не видях количка САМО с кош за 0-6м (т.нар. зимен). поправете ме ако греша?

Да, няма.
Само тези модели на Инглесина, кото са по-ретро.

# 598
Да вметна само, че имам повече приятелки с Стокита и Мими, които смениха количката след 9месеца, заради някакъв дефект.. Единствената ми с Мутси си е все още с него и няма намерение скоро да го сменя, а детенцето й е на 11 месеца. Simple Smile

Идеята е не да оплюваме дадена количка или да я възхваляваме, а да изтъкваме + и -, за да преценяваме по-лесно в инвестирането на средства.. Защото сумата си е направо инвестиция Wink

# 599
Алина, по-добре модулна на Муци за тези цифри.

Общи условия

Активация на акаунт