Бебешката количка - цяла наука за второ висше №37

• 138 002
  • 1 296
  •   2
Отговори
# 1 155
  • град-държава
Това вече ми мирише на реклама. Да не се окаже, че мъжът продава и "рисуваната" количка. 😆

# 1 156
  • Бургас/Пловдив
Това вече ми мирише на реклама. Да не се окаже, че мъжът продава и "рисуваната" количка. 😆

Аз реклама няма да правя, както някои колеги. Колегата от Вашия град прави реклама Wink Явно Вие имате нещо общо с колегата или се лъжа 😏 Който иска да види наша количка, мога да пратя на лично съобщение.

# 1 157
РОШКО, спомена,че си коментирал с някоя мама Стоки.Какво ти е мнението за Крузи?

# 1 158
  • град-държава
Кой е нашия град, Гери? Какви колеги и какво общо мога аз да имам с Рошко?

# 1 159
  • Бургас/Пловдив
Нека темата си продължи както е по старо. Факт е, че има хубава и лоша стока. Нека не слагаме всичко под общ знаменател. Аз съм в 5-ти месец бременна и аз събирам опит.

# 1 160
Нека темата си продължи както е по старо. Факт е, че има хубава и лоша стока. Нека не слагаме всичко под общ знаменател. Аз съм в 5-ти месец бременна и аз събирам опит.

Да, по темата, споделете вие на каква количка се спряхте или между кои се колебаете. Simple Smile

# 1 161
  • град-държава
Тя ще си продължи, но е коректно, когато подхвърляш някакви неясноти, с които така и не стана ясно, какво се опитваш да кажеш, да конкретизираш.
Нито аз, нито моят мъж имаме нещо общо с бизнеса с колички. А с Рошко съвсем нямам общо, освен явното ни предпочитание към качеството, може би.

# 1 162
  • Варна
РОШКО, спомена,че си коментирал с някоя мама Стоки.Какво ти е мнението за Крузи?

Смятам, че това е най - добрият модел на Stokke

# 1 163
  • Бургас/Пловдив

Да, по темата, споделете вие на каква количка се спряхте или между кои се колебаете. Simple Smile

Аз специално харесвам Quinny като визия 😁 и исках да я бутам, ама май ще е марката с която работим от години Simple Smile

# 1 164
  • Варна
Момичета, не се карайте Simple Smile
Гери Гери, обвиненията ти са безпочвени.
Бх искал обаче да ви похваля
Гери Гери за това, че толкова всеотдайно се бори за каузата на съпруга. Дай Боже всекиму съпруга която да го подкрепя.
Vermilion` разбира се за предпочитанията, качеството и добрият вкус Simple Smile

# 1 165
Не се извинявай, полските колички са си таралясници, и не съм го измислила аз.  Laughing

Не се извинявам, обяснявам Grinning

Онзи ден разговарях с една дама която иска да си купи подобна, защото и харесвал заобленият кош за новородено.
Да де ама като разделиш тези 700+ лв. на 6 месеца (защото повечето гледат да се оттърват от този тип колички след 6тия месец) си излиза една супер скъпа количка.
Средно излиза над 100 лв. на месец.
И понеже продавалника и други подобни са пълни с такива на по 6 месеца, цената 2ра употреба си е .........

Всеки си знае, таралясник или не, ще си я плаща госпожата Grinning
Ще платя каквото си реша, виждам че сте доста заядлив и с друга дама. Ще помоля повече да не ме коментирате! Ама че човек!!!!

# 1 166
  • София
Щом момичето си е харесало тази количка да си я вземе. Виждам, че се е запознала с теглото и размерите и щом не я притесняват какво толкова. Едни и същи приказки през 5 страници. Нямам опит с полските колички, но не мога да ги нарека тесни за детето, както някой беше споменал. Виждала съм близнаци в единична полска количка. Ако това е тясно... не знам. Както бях писала също и за Стоке: не виждам голяма разлика в теглото с полските, но тук ги представят много леки. Всеки си има определени изисквания за количка и ако полската ги покрива, не виждам проблем да се използва.

# 1 167
Както бях писала също и за Стоке: не виждам голяма разлика в теглото с полските, но тук ги представят много леки. Всеки си има определени изисквания за количка и ако полската ги покрива, не виждам проблем да се използва.
Stoke не е никак лека количка, други са и +вете, но както каза Рошко сравняваме кон с кокошка.

Кажете ми моля, това канди за 900 лева, по какво отстъпва на някакви полски трошляци за същите пари:
https://www.preciouslittleone.com/product-information/20/56819/i … -system-smoothie/

# 1 168
  • Варна
Ще платя каквото си реша, виждам че сте доста заядлив и с друга дама. Ще помоля повече да не ме коментирате! Ама че човек!!!!

Щом пишете тук, мога да Ви коментирам колкото си искам.

Понеже обаче четете което Ви падне, ще си позволя да се повторя:

Всеки си знае, таралясник или не, ще си я плаща госпожата Grinning
Трошете си главата и парите, Ваши са си

# 1 169
  • София
Аз съм писала вече за Bugaboo, но дори и 9кг на мен понякога ми идват в повече. Натрупва се хронична умора с месеците майчинство и колкото по-лека, маневрена и практична ти е количката, толкова повече ще ти е в помощ, а не в тежест.
Не гледай гумите да са огромни, моята е с двойка големи и двойка малки с амортисьори - масло е, та така. 😉

Това много ми допада, като параметри. А какви колички може би ще отговарят на тези условия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт