Бебешката количка - цяла наука за второ висше №37

• 137 998
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Стара Загора
За мен леки са само летните, всичко друго с дете и багаж вътре ми се вижда непосилно за носене. За това не гледах килограмите когато избирах моята, а екстрите, а от това съм много доволна. Simple Smile Но си е тежка нуна-та, определено. Дали ми е удобна- мноооооого.

# 1 171
  • град-държава
.◦♥Toche♥◦., не мога да бъда обективна, тъй като не съм сменяла колички. Да се включат момичета с колички горе-долу с близки параметри. Аз назад вече казах, че за мен Урбо2 е идеален такъв вариант - лека, здрава, маневрена и с красив дизайн.
Иначе ако трябва да купя количка сега, щях да избера Bugaboo Bee (в случая Bee5), която е доколкото помня около 8,5кг и с амортисьори на всички гуми. Виждала съм няколко Bee3 на живо и за мен са страхотни колички. Когато купувахме количка не я избрах заради зимния кош, но го отчитам за грешка.

# 1 172
  • София
Cross, за коя Нина става дума?
Моята количка е лятна и е 7кг, въпреки това започна да ми тежи като я вдигам с бебето по стълби. Не мога да си и помисля какво щеше да ми е с по-тежка количка.

# 1 173
Ще платя каквото си реша, виждам че сте доста заядлив и с друга дама. Ще помоля повече да не ме коментирате! Ама че човек!!!!

Щом пишете тук, мога да Ви коментирам колкото си искам.

Понеже обаче четете което Ви падне, ще си позволя да се повторя:

Всеки си знае, таралясник или не, ще си я плаща госпожата Grinning
Трошете си главата и парите, Ваши са си

Груба история! Весели празници, господине!

# 1 174
  • София
Затова го бъркат с жена Joy

# 1 175
Crossfade , с най новия модел Нуна съм и не е изобщо тежка лично за мен. Сгъвам я и с едната ръка нося сина ми а с другата количката.

# 1 176
So lucky
Може ли да кажеш за плюсовете на Стоки,защото в момента събирам мнения. Blush

# 1 177
So lucky
Може ли да кажеш за плюсовете на Стоки,защото в момента събирам мнения. Blush
Ами трябва да я видиш на живо, да пробваш да буташ ако си разгледала и други колички ще усетиш разликата. Според мен е надеждна количка, вече моделите не ми харесват всички, примерно експлори ми е ту мач.Харесвам крузи, стабилна, красива, всичко е измислено като хората, и за майката и за детето. Просто е качествен продукт.
Долу горе като купуването на кола е, само че не се ползва толкова дълго...Все едно да ме питаш за плюсовете на мерцедес. Mr. Green

# 1 178
  • Стара Загора
__Magi, аз не съм с лятна нуна Simple Smile
CruellaDeVil, с Nuna Mixx 2, наистина е много тежка. Но пък мога да изкачвам стълби с нея лесно, така че едното за сметка на другото.

# 1 179
  • София
Аууу, спомням си, че някой я беше показвал тази nuna. Страшно много ми хареса с черно (и сегашната ми количка е чисто черна), много е красива Heart Eyes

# 1 180
  • Стара Загора
Аууу, спомням си, че някой я беше показвал тази nuna. Страшно много ми хареса с черно (и сегашната ми количка е чисто черна), много е красива Heart Eyes
Аз ще съм била, бях обсебена от нея. И да черна е моята Grinning

# 1 181
  • София
Страхотен избор си направила Hug

# 1 182
Мацки,малко късно пиша,но нямах интернет..Бюджета ми е до към 300 лв. някъде за количка..Аз голяма имам,но не се събира в колата ми,а ще ми се налага доста често да пътувам.. Може ли мнение за количките Cam portofino i lorelli s300.. За сега те отговарят на основните ми критерии,а именно да се сгъва лесно (най-важното) и двете имат голям багажник и изглеждат доста добре..Ще съм благодарна за мнения,съвети,препоръки.. Simple Smile

# 1 183
Мацки,малко късно пиша,но нямах интернет..Бюджета ми е до към 300 лв. някъде за количка..Аз голяма имам,но не се събира в колата ми,а ще ми се налага доста често да пътувам.. Може ли мнение за количките Cam portofino i lorelli s300.. За сега те отговарят на основните ми критерии,а именно да се сгъва лесно (най-важното) и двете имат голям багажник и изглеждат доста добре..Ще съм благодарна за мнения,съвети,препоръки.. Simple Smile

Аз бях пред същата дилема преди време, за малко да купя Лорели, но поръчах от Англия Chicco Echo и не съжалявам. Излезе ми 110 лева. Сега ще излезе малко повече, но си заслужава.
За този бюджет, който имаш, бих поръчала Chicco Liteway.
Тази също е добра.

# 1 184
Моля за съвет. Търся количка с бюджет до 800 лв. Ако може да е висока(че има доста ниски), багажника отдолу да не е открит (като пазарска чанта)и да се влачи, сенник на летния кош да е по - голям (за да не се слагат чадъри и сенници с ластик), стойката за крачета на летния кош да е нормалемен( да не е къс или от плат или да висят крака). Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт