Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 237

• 108 634
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро! Hug

Вичи HugЦвети Hug

Приятен ден и почивка! newsm51 smile3525

# 586
  • Сливен
                 Добър ден, приятели! Hug

Вичи Hug, Цвети Hug, Злати Hug

Цвети Hug, Злати Hugблагодаря за новите снимки на Туба. Дано и през почивните дни имаме нови снимки. Peace

Почти свършвам повторението на ДК. Снощи бях тук.

Цвети Hug  на рождения ден на Туба исках нещо приятно и весело и започнах Gonulcelen. Сега съм на 13 серия. Ще го изгледам след ДК. Този паралел ми дава възможност да се убедя за пореден път колко различна и колко много израства Туба с всяка следваща роля. Класа е!Самороден талант! Peace

Вече съм сигурна, че лилията/замбака/ има място в Аси, Пленителката, ДК. Ако се сещате и за други сериали с Туба и забмак, пишете.

Приятна събота!

# 587
  • Русе
Боби  Hug преди време ми попадна руска озвучка на Пленителката и бях решила да го гледам, започнах дори от тук от там с кратки анонси, но покрай летните сериали, които загледах засега го отложих.

А сега не мога да пропусна това, явно днес в туитър са си намерили тема за деня, която и на нас тук ни е близка.  Simple Smile

# 588
Здравейте :hug
Цвети HugЗлати HugБоби Hug

Цитат
#Архив
Туба Бюйюкюстюн была настоящей матерью

На канале МВС4 в ОАЭ в программе Turki Extra, отвечая на вопросы Лианы Дахдоух, 15-летняя актриса сериала "Дочери Гюнещ" Мирак Акай, сказала о сериале "20 минут", который сделал ее узнаваемой: "В этой сериале брат Илькер сыграл моего отца. Я очень многому научилась в этом проекте. Я очень люблю сыгравшую мою маму Тубу Бюйюкюстюн. Она очень милая женщина".
В новом сериале Акай играет Пери, спокойную девушку, наставляющую сестер: "Я совсем не такая. Более сумасшедшая и любящая повеселиться девушка".

# 589
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Наминавам докато внучката спи,че и аз да си почина! Laughing Сутринта бяхме на разходка из морската градина и се изморих! Peace

Боби HugЦвети HugВичи Hug

И аз започнах повторение на ДиК,но имам и 3 летни сериала,та  карам по-бавно! Laughing

Cesur ve Suhan ❖ HURT💕

# 590
Здравейте Hug

Цитат
#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн
Из интервью.📌

"Я очень чувствительна к детям и животным. Когда я зимой вижу на улице бездомную собаку, у меня щемит сердце от боли, я даже не помню, скольких собак приводила домой, мыла, кормила их. Я знаю, что это не выход, но это все, что я могу сделать для них."
Любимец Тубы- Корсан.

https://vk.com/video426251150_456239044

Приятна вечер,дами bouquet

# 591
  • Сливен
                                          Добър вечер! Hug

Злати Hug,Цвети Hug, Вичи Hug

Цвети,  Hug Пленителката най- обичам с бг. субтитри. Така хем чуваш турската реч, хем усещаш емоциите на актьорите. Като го даваха по нашата Тв 4Диема" с бг аудио, се изгуби половината от атмосферата на сериала. Да не говорим, че беше дублиран безобразно. Снощи тъкмо бях на този моминт, когато Хасрет стоеше на двора с шапката и пишеше текст на песен.Смяля съм се от сърце.

Оставям ви, че ще гледам 31 серия на ДК. Драмата е на маХ!

Приятна вечер!
[img]https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/20228885_794372564057746_8945730130449710487_n.jpg?oh=be29665286d0e23a2b86ff347c158b3f&oe=59EDBAD9

# 592
Здравейте Hug

Днес не пренебрегвайте нищо, което може да ви накара да се чувствате щастливи, просто се усмихнете...
Неделя е!
Злати HugЦвети HugБоби HugМомичета bouquetБлагодаря ви за всичко.

Днес, 23 Юли, е Световният ден на бабата. Желая на всички ви любов и щастие....
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ БАБИ  Злати HugНадин Hug bouquet

5 лесни урока, които не ви костват нищо, но ще променят живота ви!

Ако искате да бъдете успешни, ако искате да промените ежедневието си, започнете с мислите си... "Подредете" ги, отсейте положителните и елиминирайте негативните. Защото всичко започва от ума ви...

Скрит текст:
A сега да видим заедно къде е ключът към пълноценния живот...

1. Спрете да мислите лошо за себе си!

Вие сте уникална личност, а съмнявайки се и не вярвайки в себе си, вие оскърбявате великата сила, която ви е довела на този красив свят. Често си припомняйте това.

2. Това, какво мислят другите хора за вас – си е тяхна работа!

Ако човек не е успешен в тази област, в която съди за вас, това означава, че мнението му не струва нищо. Развиващите се хора следят успешните и се мотивират от тях. Те нямат време за осъждане. Осъждане на другите е способ на губещите, които тъпчат на едно място и се страхуват да действат. Нима ви интересува мнението на губещите?

3. Бъдете наясно с това, което правите!

Кой сте, къде сте и какво правите в момента – тези прости въпроси ще ви помогнат да се измъкнете от инертното състояние на бездействие, поради което хората постоянно отлагат всичко за "по-късно". Това състояние не позволява да променим своето комфортно и незабележимо съществуване и спъва развитието ни.

4. Няма неудачи, има опит!

Дори и да се изправяте пред предизвикателства по пътя към целта си, не забравяйте, че това е само още една възможност да коригирате курса си, а не е причина да се откажете.

5. Просто започнете да действате!

Човешко е да се съмнявате. Вие никога не можете на 100% да прогнозирате пътя си и да се отървете от своите съмнения. Помнете, че действието е най-доброто лекарство срещу несигурност и страх.5 лесни урока, които не ви костват нищо, но ще променят живота ви!

Спокойна неделя,дами bouquet

# 593
  • Русе
Добро утро!  Hug

Неделя е... горещо е, но...  Wink нали е почивен ден...  Simple Smile

Вичи  Hug и на теб да е честит световният Бабинден  bouquet

А тъй като е време за ваканция... ни лишават и от новини и...трябва ние сами да си измисляме занимавка.  Wink

Боби  Hug по принцип и аз предпочитам да чувам гласовете в оригинал при гледане на сериал, но... при многото повторения, както ми се случи с Пленителката  Wink - първо знам го наизуст, второ разнообразявам с различните варианти и трето... руската озвучка е страхотна, многослойна с професионалисти, а и гласовете им са много добре подбрани, сериите не са изрязани като бг аудиото и не на последно място... гледането на сериал с озвучка за мен е голям + защото хем се наслаждавам по-добре на действието, хем и мога да си свърша някоя работа  Wink

И за настроение - ТТ  Wink ( Топрак/Туба)  Simple Smile

Хубав ден на всички!  Peace

# 594
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби HugВичи HugЦвети Hug

Явно бабите имаме празник! Laughing Вичи HugНадин Hug bouquet bouquet

Asi&Demir-Pare Pare

Приятни занимания в неделя! lovekiss

# 595

Привет, привет! Hug Благодаря за поздравленията! Praynig Въобще не се учудвам, че за Световен ден на бабата са избрали лятото Wink Че то при мен може да се каже и Световен сезон на бабата Mr. Green Едва ми остава време да поглеждам към летните сериали и да съм си в тон с подфорума Grinning
Изгледах последната серия на "Сърцебиене" За сега ми е фаворит. Главната актриса я помня от КПА и още тогава и завиждах с каква лекота участва и бяга в полицейските акции с ..петнадесет сантиметра ток на обувките Wink Е, тук със същия успех издържа  на същите високи токчета, извършвайки многочасови мозъчни операции Laughing

В "Мирная улица" пак се нагледах на високи обувки, въпреки, че Селин Делиратор си е по природа по висока от ГА- Кутси Rolling Eyes Голяма мъка за оператора, докато намери снимачен ъгъл, та да ги докара поне на една височина, когато са един до друг ooooh!

Ама няма лошо! Stop То и аз да имам тези крака, сутрин и вечер ще тичам след кучето поне десет сантиметра по-висока Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хубава неделя ви желая! Peace
Майките са бъдещи баби...така, че...Дети известных турецких актеров

Последна редакция: нд, 23 юли 2017, 14:20 от nadine1111

# 596
Здравейте Hug
Злати HugЦвети Hug Надин Hug

Надин HugБабите са за това ,вечно са по заместване,я мама,я тати,всички,да са живи и здрави бабите.И на мен " Сърцебиене" ми е фаворит.
Надин HugНещо не мога да отворя видеото.

# 597
Привет и от мен! Hug Hug Hug

Надин HugВичи Hug

По-късно внучкатя ще я вземат,така че моето гледане е към края си! Laughing А синът днес с приятели изкачи връх ''Ботев'' в Стара планина! При мен клипа тръгва и го изгледах! Peace

# 598
  • Русе
Злати  Hug при вас може и да има прохлада, но при нас е ужасна жега...  ooooh!

# 599

Гледам тийн снимките на тези днешни "лебеди" и си казвам: Ами нашето "грозно пате" пак си е най.. Laughing Laughing
И като казах 'гледах", да ви предложа един турски филм, който гледах днес с руски субтитри. За мен е средна работа, но ми беше интересен заради ГА, който гледаме в "Сърцебиене".

Ножницы / Makas (2016)

Общи условия

Активация на акаунт