Вичи
Цвети 
Приятен ден и почивка!

, Цвети
, Злати 
, Злати
благодаря за новите снимки на Туба. Дано и през почивните дни имаме нови снимки. 
на рождения ден на Туба исках нещо приятно и весело и започнах Gonulcelen. Сега съм на 13 серия. Ще го изгледам след ДК. Този паралел ми дава възможност да се убедя за пореден път колко различна и колко много израства Туба с всяка следваща роля. Класа е!Самороден талант! 
преди време ми попадна руска озвучка на Пленителката и бях решила да го гледам, започнах дори от тук от там с кратки анонси, но покрай летните сериали, които загледах засега го отложих.
Злати
Боби 

,Цвети
, Вичи 
Пленителката най- обичам с бг. субтитри. Така хем чуваш турската реч, хем усещаш емоциите на актьорите. Като го даваха по нашата Тв 4Диема" с бг аудио, се изгуби половината от атмосферата на сериала. Да не говорим, че беше дублиран безобразно. Снощи тъкмо бях на този моминт, когато Хасрет стоеше на двора с шапката и пишеше текст на песен.Смяля съм се от сърце. 
Цвети
Боби
Момичета
Благодаря ви за всичко.
Надин

нали е почивен ден... 
и на теб да е честит световният Бабинден 

по принцип и аз предпочитам да чувам гласовете в оригинал при гледане на сериал, но... при многото повторения, както ми се случи с Пленителката
- първо знам го наизуст, второ разнообразявам с различните варианти и трето... руската озвучка е страхотна, многослойна с професионалисти, а и гласовете им са много добре подбрани, сериите не са изрязани като бг аудиото и не на последно място... гледането на сериал с озвучка за мен е голям + защото хем се наслаждавам по-добре на действието, хем и мога да си свърша някоя работа 
( Топрак/Туба) 
Благодаря за поздравленията!
Въобще не се учудвам, че за Световен ден на бабата са избрали лятото
Че то при мен може да се каже и Световен сезон на бабата 
Е, тук със същия успех издържа на същите високи токчета, извършвайки многочасови мозъчни операции 
То и аз да имам тези крака, сутрин и вечер ще тичам след кучето поне десет сантиметра по-висока