, Вичи
, Цвети
, Боби
, Надин
прекрасно сте се справии с поддържане на огъня в къщичката ни. Отразили сте всичко, което се е появило за Туба тези дни
То, че е време за почивка е така, но все някоя нова снимка се е появила, както и някое ново -старо интервю 
успяла си да откриеш превод на интервюто на Туба на що-годе разпознаваем език (въпреки, че някои изречения ми се губи казаното от Туба
)

Благодаря ти за интервюто.
Благодаря ти за простичките правила.

добре завърнали се
Интересни неща сте успели и да сложите 

Злати 

Нашите с Туба и партньори не са пропуснати 

сме го обърнали на
моден център и лятна кинозала

защо пък да не ги видим 
бойните изкуства на докторката не са основна линия в сериала, така че... засега бяха само отделни сцени, друго е по-важното и... да си призная тук Ойку ме впечатли, не е като в КПА - доста различна е. А и партньорът и е готин, от нашата категория любими - напълно естествен е.
,Седеф Авджъ съм я гледала в 4 сериала-''Пътищата на съдбата''(с нашия прокурор от ДК),''Двама завинаги''(с Къванч),Листопад и Езел!
,изгледах клипа от 60 сериала.....От тях само 15-не съм гледала!
,Хазал Филиз К. до скоро я гледах в Кара севда ...., а Джейхун М. в Парампарча!Има и др. познати актьори.... 

На някоя от вас ако ви хареса даден модел евентуално можете да се снабдите с нея 
нямам. Така, че за сега оставам в очакване на новини за нов проект. И ще започна отново "Розичките", че не ги догледах до края, както и ще преговоря ДК
Но да видим кога ще започна това. Че и ремеонт ми се задава на хоризонта 

Ама нейсе, дори и в тази класация Туба е в 4 продукции 

Благодаря ви за всичко споделено.
Благодаря ти за четивото.
,да се надяваме на новинка,снимки,всичко. 

интересни спомени вадят рускините 
и на мен тези снимки от времето на ПЛ са ми непознати. 

Препоръчани теми