Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 237

• 108 601
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Здравейте Запленени Дружки по късна доба

За кратко време съм на линия и викам да намина тъдява  Heart Eyes

Злати Hug, Вичи Hug, Цвети Hug, Боби Hug, Надин Hug прекрасно сте се справии с поддържане на огъня в  къщичката ни. Отразили сте всичко, което се е появило за Туба тези дни  bouquet То, че е време за почивка е така, но все някоя нова снимка се е появила, както и някое ново -старо интервю Peace

Линка Hug успяла си да откриеш превод на интервюто на Туба на що-годе разпознаваем език (въпреки, че някои изречения ми се губи казаното от Туба Sad )

Малко от модата на Сю Peace

Хубави съвети от една жена на достолепната възраст от 103 г.  Whistling Peace

Трите простички правила за щастие на Хеда Болгар
Скрит текст:

Xeдa Бoлгap e eднa oт нaй-вдъxнoвявaщитe личнocти нa пocлeдния вeĸ! Tя e eдин oт нaй-пoпyляpнитe aмepиĸaнcĸи пcиxoлoзи нa вcичĸи вpeмeнa. Poдeнa e в Швeйцapия пpeз дaлeчнaтa 1909 г. Tипичeн пpeдcтaвитeл нa зoдия Лъв (19 aвгycт), Xeдa зaвъpшвa Bиeнcĸия yнивepcитeт, ĸъдeтo e билa eднa oт щacтливĸитe, пoceщaвaлa лeĸции нa ocнoвoпoлoжниĸa нa пcиxoaнaлизaтa Зигмyнд Фpoйд. Дo ĸpaя нa днитe cи Xeдa e oтдaдeнa изцялo нa пcиxoтepaпиятa. Tя paбoти бyĸвaлнo дo пocлeдния cи дъx и ocтaвя мнoгo cлeди зa пoĸoлeниятa cлeд ceбe cи oт cвoя изпълнeн c вълнyвaщи cъбития живoт. Beчнo ycмиxнaтaтa и винaги пoзитивнa Xeдa Бoлгap yмиpa в дoмa cи в Лoc Aнджeлиc нa 13 мaй 2013-тa нa 103-гoдишнa възpacт.

Koи ca нaй-гoлeмитe пoдapъци нa живoтa cлeд 50?

Cлeд пoлoвинвeĸoвния cи юбилeй, Xeдa Бoлгap oтдaвa нa cвoятa пpoфecия oщe 53 гoдини! Ha 64 – възpacт, нa ĸoятo дaмитe oбиĸнoвeнo ce пeнcиoниpaт, тя ocнoвaвa cвoя ĸлиниĸa зa пcиxoтepaпия. Уcпopeднo c нeя cъздaвa двe шĸoли зa cлeддиплoмнa ĸвaлифиĸaция нa пcиxoaнaлитици и пpeпoдaвa в пpoдължeниe нa 4 дeceтилeтия в тяx. Ha 99 e плeнeнa oт йoгa и я пpaĸтиĸyвa зacилeнo зa възpacттa cи, a нa 102 тя пpиeмa в oфиca cи пo двaдeceтинa пaциeнти ceдмичнo!

„He cи cъздaвaйтe ниĸaĸви oчaĸвaния и нe ce пpивъpзвaйтe ĸъм ĸaĸвoтo и дa e, cлeд ĸaтo нaвъpшитe 50 гoдини“ – cъвeтвa Xeдa Бoлгap и дoпълвa:

„Toвa oблeĸчaвa нeимoвepнo живoтa Bи, въпpeĸи чe e изĸлючитeлнo тpyднo! Eтo пpи мeн нaпpимep, пpoмeнитe нacтъпиxa тoчнo cлeд 50! Cлeд тaзи възpacт ocъзнax, чe живoтът e aбcoлютнo нeпpeдcĸaзyeм – нитo знaeш ĸaĸвo щe ce cлyчи cъc здpaвeтo ти, нитo пъĸ ĸoй oт пpиятeлитe ти щe cи oтидe пpъв oт тoзи cвят. Aз caмa ce нayчиx дa живeя eдинcтвeнo c тoвa, ĸoeтo caмият живoт ми пpeдлaгa, тъй ĸaтo нитo eдин чoвeĸ нe мoжe дa e cигypeн в yтpeшния дeн и дaли тoвa „yтpe“ нямa дa пpeoбъpнe вcичĸитe нeгoви плaнoвe!“
B ниĸaĸъв cлyчaй нe жeлaя дa ce вpъщaм oтнoвo ĸъм мoятa млaдocт, зaщoтo живoтът e пpeĸaлeнo cлoжeн, ĸoгaтo чoвeĸ e млaд. Tpeвoгитe тoгaвa ca дaли cи тaлaнтлив, yмeн, дaли cи ĸpacив, ĸaĸвo миcлят ocтaнaлитe зa тeб. B пepиoдa нa млaдocттa иcĸaш дa пpeцeниш ĸaĸ тoчнo иcĸaт дa тe видят oĸoлнитe. A ĸoгaтo нaвъpшиш пoлoвин вeĸ, e дocтa пo-пpocтичĸo. Hямa ĸoй дa тe нaвигиpa и дa тe yчи пo ĸaĸъв нaчин дa живeeш.

Имeннo cлeд 50 нayчaвaш, чe e вaжнo ĸaĸ caмият ти ce oтнacяш ĸъм xopaтa, a нe ĸaĸ тe ĸъм тeб!

Baжнитe въпpocи вeчe звyчaт тaĸa: Kaĸвo e дoбpoтo, ĸoeтo мoжeш дa нaпpaвиш зa близĸитe cи? C тяx дocтaтъчнo дoбъp ли cи? A и c вcяĸa изминaлa гoдинa cлeд 50 живoтът ти пpeдлaгa мнoгo yдoвoлcтвия.

Aз личнo ce yвepиx cлeд мoитe 50, чe cтpaxoвeтe ни ниĸoгa нe ce peaлизиpaт в дeйcтвитeлнocт.

Toвa, ĸoeтo мoжeтe дa cтopитe и Bиe e дa ce нacлaждaвaтe нa ocтaтъĸa oт живoтa cи, бeз и нaй-мaлĸoтo пpитecнeниe, чe нeщo yжacнo мoжe дa Bи ce cлyчи.

B живoтa ниĸoй нe знae бъдeщeтo cи, вcичĸo тeчe и ce пpoмeня – твъpдя гo aз, ĸoятo cъм нa 103! B тaзи вpъзĸa, c възpacттa пoглeдът ĸъм минaлoтo ни e cъвceм нoв. Oт ĸaмбaнapиятa нa мoитe гoдини вeчe ce нayчиx дa възпpиeмaм ĸaтo eднa цялocтнa иcтopия живoтa. Koгaтo нoщeм нe мe xвaщa cън, cи миcля в тъмнoтo зa гoдинитe зaд мeн. Зa тoвa ĸaĸ вcичĸo e cвъpзaнo и ĸaĸ eдни cъбития ca дoвeли дo дpyги. Paзгoвapям миcлeнo c пoĸoйния ми cъпpyг, ĸoйтo oт 40 гoдини нe e дo мeн. Moгa дa cи пpeдcтaвя ĸaĸ тoй би oтвъpнaл нa вcяĸa eднa мoя дyмa, зaщoтo бяxмe изĸлючитeлнo близĸи.

Зaгyбaтa – тoвa e ocнoвният пpoблeм нa гoдинитe cлeд 50.

Πepиoд oт живoтa ни, в ĸoйтo ce нaлaгa дa ce cбoгyвaмe зaвинaги c мнoгo любими нaм xopa. A aз c възpacттa oтĸpиx нaчинa дa пpeoдoлявaм мoитe гoлeми зaгyби.

Tpитe пpocтичĸи пpaвилa зa иcтинcĸo щacтиe нa Xeдa Бoлгap

- Cлeд нaвъpшвaнe нa 50 пpидoбивaмe нeoчaĸвaнa нeзaвиcимocт oт xopcĸoтo мнeниe. Bъзпoлзвaйтe ce oт тaзи нeзaвиcимocт чecтo и нe ce впpягaйтe нa чyжди пpиĸaзĸи пo Baш aдpec!

- He зaбpaвяйтe, чe пoвeчeтo ĸoшмapи ca плoд eдинcтвeнo нa Baшeтo въoбpaжeниe!

-Общyвaйтe eдинcтвeнo и caмo c пpиятни вaм cимпaтични xopa – caмo тaĸa щe cи дocтaвятe paдocт!

http://delo.bg/show/edna-zhena-na-103-trite-prostitchki-pravila- … e-na-heda-bolgar/

Един клип с целувките на СюДжес от днес, който е гледан вече над 12,500 пъти  Party

Лека нощ!  smile3524

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 01:35 от kanti

# 617
Здравейте Hug
Добро утро!
Нека днес има много красиви моменти ,
които да спират дъха ни !!!
Нека има безброй слънчеви усмивки и красота в деня.

Линка HugБлагодаря ти за интервюто.
Канти HugБлагодаря ти за простичките правила.

Цитат
По данным Портал gecce.com, IMDb
Самые популярные и обсуждаемые турецкие фильмы и сериалы.
В список вошли три проэкта с участием Тубы Буйукустун в главной роли :
"Красный Стамбул", "Смелый и Красивая", "Грязные деньги и любовь"

Цитат
#Архив 2013

Рассел Кроу, недавно посетивший Турцию, очень удивился, когда увидел адаптацию фильма "Три дня на побег", в котором он сыграл вместе с Элизабет Бенкс.
Кроу поделился своими мыслями по поводу сериала с Тубой Бюйюкюстюн и Илькером Аксумом в главных ролях в Твиттере. Знаменитый актер написал: "В Турции есть сериал, основанный на моем фильме "Три дня на побег". Название перевели как "20 минут". Мир полон таинственности".

"Животът не ти дава хората, които искаш. Той ти дава хората, от които имаш нужда.Да те нараняват. Да те обичат. Да те изоставят. И да те превърнат в човека, който трябва да бъдеш."- / Уейн Дайър /

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 618
  • Русе
Добро утро!  Hug

Снощи пропуснах да се обадя, но... не защото не опитах  Mr. Green - написах пост и... уж го пуснах, пък той изчезна, така и не разбрах какво се случи, обаче не ми се правеше втори път и...  Sad

Линка, Канти  Hug добре завърнали се  bouquet Интересни неща сте успели и да сложите  bouquet

Вичи  Hug

Изобщо тези дни караме повече на спомени, но... не е лошо и това, по-добре е от нищо  Wink

А също така ни информират за тоалети и аксесоари на Туба и героините и, явно не всичко са ни показали досега, та...  Wink

Прекрасен ден на всички!  Peace

# 619
                           Добро утро! Hug Hug Hug

Линка HugКанти Hug,успели сте да наминете и пуснете нещо ново за гледане и четене! Laughing bouquet

Вичи Hug Цвети Hug

като сте започнали....с мода... Laughing

Приятна сряда на всички! bouquet

# 620
Здравейте Hug
Цвети HugЗлати Hug

Нищо ново,та си припомняме старите новини.

Цитат
Из архива, 2015.📌

На Международной выставке "MIPСOM" в Каннах Туба стала одной из самых обсуждаемых в соц.сетях.
Тэг #TubaBüyüküstün занял второе место после X-files (Секретных материалов), а Тубушка получила международную поддержку своих поклонников, заняв лидирующую позицию с 65 %, обогнав Дэвида Духовны, Джиллиан Андэрсон, Криса Картера и Бассема Юсефа.
Перевод https://vk.com/gonulcelen

Руководитель Social Media MIP Market (Канны) James Martin:

"...Если вы видели человека, который выделялся, в частности из турецкой делегации , она актриса и зовут её Туба Бюйюкюстюн.
Она была в день открытия вечеринки и на дискуссии на следующий день. И я подумал, что она турецкая Шерон Стоун. Так что вы можете представить, какой фундамент она создала в Твиттере..."
Перевод Манэ Казарян.

Приятен следобед,дами bouquet

# 621
Привет! Hug

Вичи Hug

рускините пишат стара/нова... Thinking

като започнах да пусна и други ....

Хубав следобед! Hug

# 622
Привет момичета!  Hug

Май няма новини, или поне аз не срещнах. Не, че съм търсила подробно, но хвърлих едно око на ФБ, ТТ и ВК.  Laughing
Не видях нищо забавно, освен, че
Скрит текст:
на някакъв актьор му се възпалили хемороидите,
което явно беше важно за турската преса.  tooth tooth tooth
Направо се шашнах от тази новина и спрях да търся... doh doh doh

Затова пък открих едно романтично филмче- комедия, много е приятно и забавно, препоръчвам го, което не бях гледала.
https://vk.com/video-121305663_456239698?list=b406212e79e8332c4e
"5 вида любов"
Руски субове, със Седеф Авджъ, наскоро имаше в темата неин цитат с много хубави думи за Туба, макар да не са играли заедно. Седеф я бях гледала в "Романтична комедия", знаете, че не съм по турските сериали, сигурно играе в някой сериал.  Simple Smile
Опитах да гледам "Пълнолуние", обаче актьорите са от групата на силно мимичните, но първи епизод ми беше забавен, втори - скучен, трети вече не го гледах...
Опитах се да гледам и нашата Ипек в "Сърцебиене", но след първата сцена, когато едрите мафиоти се бяха наредили и чинно чакаха да им дойде реда дребната неврохируржка, завършила Ша -о-лин, да ги натръшка без да се подхлъзне на високите си токове, реших, че достатъчно ме правиха на глупак в сериала, който гледах през сезона, няма нужда и лятото да се чувствам така... Mr. Green
Твърдо съм без летен сериал, само на игрални филми, книги и състезания "Что? Где? Когда?"
А и не мога да повтарям цялостно сериал, само някои моменти, така че за коментар не ставам.  Peace

И, понеже е сряда, да отбележа денят на КРА...

Хубава вечер ви желая, и ако ви попадне забавен романтичен филм или комедия, моля да го споделите!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 623
Привет, привет! Hug
Линка, аз днес гледах трети епизод на "Кръг". Хареса ми, ама мен не ме гледай, неспасяемо си губя времето с филми и сериали от всякакви  жанрове и държави, че и все намирам нещо да ми хареса в тях  Joy Joy
Но днес попаднах на клип, който ме успокои, че не съм единствена Embarassed  Авторката си е направила собствена класация и препоръчва не един, а цели шестдесет турски сериала ooooh!  Нашите с Туба и партньори не са пропуснати Peace

60 турецких сериалов, которые стоит посмотреть

Хубава вечер на всички! Hug Peace

# 624
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Най-после да стигна и до тук...  ooooh!

То с тези порои при нас и спасителна акция имах по терасите ми, ама... засега положението е овладяно и дано няма пак такъв дъжд  Peace

А сега по темата ни... новини и днес няма и...  Wink сме го обърнали на  hahaha моден център и лятна кинозала  Joy Joy Joy

Е, като ни дават това, това гледаме  Wink

А щом и тениските на Сюхан са важни...  Wink защо пък да не ги видим  Simple Smile

Е... аз си харесвах и Аси, и Хасрет и без марковите и рекламирани дрехи, каквито сега ни вадят.

И за летните сериали... Линка  Hug бойните изкуства на докторката не са основна линия в сериала, така че... засега бяха само отделни сцени, друго е по-важното и... да си призная тук Ойку ме впечатли, не е като в КПА - доста различна е. А и партньорът и е готин, от нашата категория любими - напълно естествен е.
С ''Пълнолуние'' наистина има проблем - аз също си имам дразнител и то е главната актриса, загледаг ''Сезонът на черешите'' с нея и едва я търпя там, сега уж е малко по-добре, но... прекалява с мимики и викове, идва ми в повече. Иначе партньорът и е по-обран и голям симпатяга и историята е интересна..

Има и друг нов сериал снощи даваха 2 серия ''Мечта'' и в него актьорите са супер красиви и добри, от 1 серия го видях, историята си е силно Пепеляшкина с всички екстри - мащехата, природената сестра, чакащи на Пепеляшка, и принц си има, който хлътна по момичето от раз, а и мафия са сложили за тежест и драма... абе турски сериал. Направих реклама, а който иска да провери става ли за гледане  Wink

# 625

Цитат
Седеф я бях гледала в "Романтична комедия", знаете, че не съм по турските сериали, сигурно играе в някой сериал.  Smile
Линка Hug,Седеф Авджъ съм я гледала в 4 сериала-''Пътищата на съдбата''(с нашия прокурор от ДК),''Двама завинаги''(с Къванч),Листопад и Езел! Laughing

Цитат
Но днес попаднах на клип, който ме успокои, че не съм единствена Embarassed  
Надин Hug,изгледах клипа от 60 сериала.....От тях само 15-не съм гледала! Joy

Цитат
Има и друг нов сериал снощи даваха 2 серия ''Мечта'' и в него актьорите са супер красиви и добри, от 1 серия го видях....
Цвети Hug,Хазал Филиз К. до скоро я гледах в Кара севда ...., а Джейхун М. в Парампарча!Има и др. познати актьори.... Peace

За това започнах тези летни сериали- Пълнолуние,Сърцебиене и Светулката,чиито ГГ актьори почти не съм гледала и ми са интересни за сега! Peace

# 626
Среднощен привет, дружки

И през днешния ден сме били на модна вълна  Wink

Така, че да добавя още няколко снимки, но този път с някои от чантите  на Туба. Знаех си, че има вкус за този важен женски атрибут  Whistling На някоя от вас ако ви хареса даден модел  евентуално можете да се снабдите с нея  Wink

Колкото до летните сериали - и аз като Линка  Peace нямам. Така, че за сега оставам в очакване на новини за нов проект. И ще започна отново "Розичките", че не ги догледах до края, както и ще преговоря ДК Peace Но да видим кога ще започна това. Че и ремеонт ми се задава на хоризонта  bowuu

В ТТ се появиха нови /поне за мен/ снимки на момичето ни с фенове от времето на ПЛ. Някой колекционер мисля, че ги няма - Баги  Flutter

Кои са най-гледаните сериали и филми в Турция според  IMDb
От ВК  Peace
Като гледам класацията се чудя как сериали като Аси, 1001 нощи, Фатмагюл не са вътре, а Сърцебиене, който е от това лято и още се излъчва е вътре? newsm78 Ама нейсе, дори и в тази класация Туба е в 4 продукции Peace
"Самые просматриваемые фильмы и сериалы в Турции!

Какие фильмы и сериалы ищут в Турции больше всего? IMDb (Internet Movie Database) составил рейтинг самых просматриваемых и популярных сериалов и фильмов в Турции, результаты которого представлены ниже:

50. "Филинта" 7,2 (сериал)
49. "Моя родина - это ты" 8,1 (сериал)
48. "Делибал" 6,9 (фильм)
47. "Молчуны" 8,4 (сериал)
46. "Сон бабочки" 7,9 (фильм)
45. "Обещание" 7,7 (сериал)
44. "Грязные деньги и любовь" 6,8 (сериал)
43. "Прилив" 6,8 (сериал)
42. "Однажды в Анатолии" 7,9 (фильм)
41. "Маленькие милые обманщицы" 5,2 (сериал)
40. "Сердцебиение" 8,6 (сериал)
39. "Королек птичка певчая" 6,9 (сериал)
38. "Любовь не понимает слов" 6,6 (сериал)
37. "Birds like us" 7,6 (фильм)
36. "G.O.R.A." 8,0 (фильм)
35. "Только ты" 7,2 (фильм)
34. "Гора" 8,3 (фильм)
33. "Мертвый узел" 6,5 (сериал)
32. "Пойраз Караель" 8,6 (сериал)
31. "Джесур и красавица" 6,5 (сериал)
30. "Бехзат. Ч." 8,8 (сериал)
29. "Форт Блисс" 6,4 (фильм)
28. "Красный Стумбул" 5,7 (фильм)
27. "Великолепный век:Кёсем" 6,6 (сериал)
26. "Зимний сон" 8,2 (фильм)
25. "Лейла и Меджнун" 9,2 (фильм)
24. "Запретная любовь" 7,2 (сериал)
23. "Зимняя спячка" 5,5 (фильм)
22. "Кузей Гюней" 7,5 (сериал)
21. "Головой о стену" 8,0 (фильм)
20. "Глава" 1,9 (фильм)
19. "Любовь напрокат" 6,0 (сериал)
18. "Бесконечная любовь" 5,8 (фильм)
17. "Черная любовь" 5,5 (сериал)
16. "Фи" 8,5 (интернет-сериал)
15. "Нападение" 5,8 (фильм)
14. "Эзель" 8,5 (сериал)
13. "Мафия" 8,4 (фильм)
12. "Мустанг" 7,7 (фильм)
11. "Внутри" 7,1 (сериал)
10. "Отец и сын" 8,6 (фильм)
9. "Возрождение Эртугрул" 7,1 (сериал)
8. "Гора" 9,8 (фильм)
7. "Курт Сеит и Шура" 6,4 (сериал)
6. " Искатель воды" 7,1 (фильм)
5. "46 исчезнувших" 8,9 (сериал)
4. "Великолепный век" 6,5 (сериал)
3. "Горы и камни" 8,4 (фильм)
2. "Кодовое название: K.O.Z." 1,6 (фильм)
1. "Кот" 7,9 (фильм)

Источник:gecce

#diziturkHaber "

Понеже няма да ме има няколко дни  ви предлагам на вниманието и това изказване на американската носителка на Оскар, което в голяма степен  се доближава с мнението на Туба  Peace

Джулия Робъртс публикува обръщение към всички жени по света-„Това е заболяване на много хора!“

Скрит текст:

Джулия Робъртс публикува обръщение към всички жени, което просто взривиха цялата интернет е посланието, което се отнася за всички жени по света, моли да бъдат активни и да се спре тази лудост с неестествено „изпомпване на красотата“

„Съвършенство – това е заболяване на много хора. Покриваме лицата си с тонове грим. Редовно си инжектираме нещо по лицата и се уморяваме от глад и тренировки, само и само да постигнем „идеалния размер“. Опитваме се да поправим нещо, което абсолютно не е необходимо да поправяме. А това, за което наистина трябва да се грижим, остава на заден план.

Знаете ли какво е това?

Това е нашата душа. Душата, която се нуждае от цялостна грижа и поддръжка. Дойде времето да го направите! Кажете честно, как можете да очаквате, че някой ще ви заобича, ако не обичате сами себе си? Прекроявайки външния си вид, нима можете да кажете, че сте доволни от себе си? Не. Искам ясно да ме разберете: няма значение как изглеждате отвън, ако сте напълно празни отвътре.

Днес искам да кажа на всички: Аз повече няма да търпя грима. Не искам да си слагам грим, защото се уморих от носенето на чуждо лице. Време е да захвърля маската. Знам, че имам бръчки, но искам да ги видя. В края на краищата, това съм аз – истинската. И искам да ме приемете за това, което съм.

Разбирате ли, че една изкуствена естетика управлява света, държейки ни заключени в затвора на нашите илюзии за външния вид? Вместо да живеем и следваме нашата природа, ние трябва да следваме каноните за красота, които ни се налагат.

Но знаете ли какво?

Уморена съм от това. И си казвам: Стоп. Призовавам всички вас да спрете и да си спомните кои сте всъщност, какво наистина искате. Спомнете си кои сте!

Никой никога няма да бъде в състояние да отговори на 100% от критериите за красота. Външният вид – това е последното нещо, което трябва да ценим в даден човек. Всичко, което има значение – това е душата. Запомнете това завинаги."

Невероятно истински и силни думи! Нашето поколение наистина обръща прекалено много внимание на външния красота, забравяйки за вътрешния „пълнеж“. Но във всичко, както е известно, трябва да има хармония. Какво мислите?

http://mood-time.com/2017/07/24/джулия-робъртс-публикува-обръщение-к/

Да отбележа срядата - деня на КРА Peace

Лека нощ!  Sleeping

# 627
Здравейте Hug
Добро утро! Simple Smile
Най-хубавото нещо е да видиш сутрин човек,
който се усмихва....
Така, че.... днес имайте много поводи за усмивки и радост!

Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Канти HugБлагодаря ти за четивото.

"Усмивката на лицето ми не означава, че имам перфектен живот. Означава, че оценявам какво имам и с какво Господ ме е благословил."
Джулия Робъртс

Хубав и спокоен ден,дами bouquet,да се надяваме на новинка,снимки,всичко.

# 628
  • Русе
Добро утро!  Hug

Прохладно е днешното утро, а какъв ли ще е денят, след валежите от предните дни...  Thinking

Дали ще ни зарадват с нещо ново или пък старо, но интересно...  Thinking

Вичи  Hug интересни спомени вадят рускините  Peace

Канти  Hug и на мен тези снимки от времето на ПЛ са ми непознати.  Peace

А за думите на Джулия Робъртс... тези дни ми попаднаха и на мен и ми харесаха, не само защото тя ги казва, а защото и аз самата съм била винаги на това мнение - аз съм върл противник на грима, дори и на най-малкият, предпочитам винаги да виждам във всекидневието естествените лица. Другото е за специални случаи, особено пък за млади момичета.  Peace

Хубав и много успешен ден да е за всички!  Peace

# 629
Добро утро! Hug Hug Hug

Канти Hug,благодаря за инфото и четивото! bouquet

Вичи Hug Цвети Hug

При нас изобщо не вали,нали трябва да е хубаво времето за плажуващите! Joy Да видим след обяд как ще е ,казаха че ще вали според прогнозите на синоптиците! Peace

Пожелавам на всички чудесен ден! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт