Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 237

• 108 589
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Радвам се най-после да видя Канти  Hug пак сред нас, започнах да се притеснявам за теб мила  Peace

Сега остава и Баги  Hug да се появи, да не я мислим и нея как е и къде  Peace

На дежурилите и днес  bouquet

Нося си любимката  Wink

И нещо старо, но... поне аз не го помня  newsm78

# 676
Добра нощ, момичета!  Hug

Днес не успях да се запиша, но пък ви нося нова стара снимка!  Wink

Канти  Hug добре дошла отново и благодаря за хубавите мисли за приятелството!  Heart Eyes
Ценно е, приятелите са едно от най-хубавите неща, които ни се случват в живота!  Peace

Вичи   Hug благодаря за прекрасните мисли, които ни показваш и които ни зареждат за красотата на живота!  Heart Eyes

Злати  Hug благодаря за новините!  Hug
Боби  Hug благодаря за позитивизма!  Hug
Надин  Hug благодаря за филма, непременно ще го гледам при първа възможност (сега малко съм заета   Sad )
Цвети  Hug и аз не съм виждала тази снимка, много красива и млада Тубиш, както казват нашите приятелки!  Simple Smile
Нещо ми примъчня за Аси - тъжна

и щастлива

Но няма да го гледам отново, а само избрано, като намеря време...
Хубав нов клип

https://vk.com/video426251150_456239049?list=cbe7e1a4999840e49c

Лека нощ!  Hug

# 677
  • Русе
Добро утро!  Hug

Нов месец е пред нас, нека той ни донесе много хубави мигове и в реала, и във виртуала  Peace

А днес... бъдете щастливи!  Peace

# 678
Здравейте Hug
Добре дошъл АВГУСТ!
Един слънчев ден, едно чудесно утро.
Бъдете щастливи и търсете нещата от живота,
които ви радват.
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено,снимки,новини,за всичко.

Надин HugБлагодаря ти за филма,заслужава си,моля за следващия филм.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най-добрият начин за горене на калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам в това да бъдеш силен, когато нищо не е наред. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че днес е нов ден и вярвам в чудеса."
//Одри Хепбърн//

Цитат
Да се движиш, да дишаш, да плаваш, да летиш, да трупаш, докато даваш, да бродиш по пътищата, да пътуваш, това значи да живееш – Ханс Кристиян Андерсен

Успешен нов месец и спокоен ден. bouquet

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 08:53 от vdleri Вичона

# 679
                              Добро утро! Hug Hug Hug

Линка Hug wavey,наминала си снощи! Peace Hug

Цвети HugВичи Hug

Приятен ден и щастлив месец август на всички! lovekiss

# 680

Привет, привет! Hug
Както би казала Сабинкова, за някои "свободни елементи" е напълно нормално да ви честитят месец август...още вчера ooooh! Embarassed Mr. Green Та ...
Днес официално ви пожелавам, позитивен и щастлив нов месец! Peace

Може да са само картинки, но си умирам да намеря клип с Туба и музика, която обичам Grinning Като този с песен, на които казвам " живи" - Мательок

Хубав ден! Hug Peace

# 681
 wavey wavey wavey

Надин Hug

# 682
Здравейте Hug
Цвети HugЗлати HugНадин Hug

Нова ли е ,стара ли е незнам. newsm78

Цитат
"Не е необходимо да те ударят, за да ти причинят болка. Думата боли, мълчанието боли, предателството боли, безразличието боли."

Приятен следобед,дами bouquet

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 19:00 от vdleri Вичона

# 683
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Първият августовски ден завършва, навън горещо, а откъм новини... - хич  Peace

Вичи  Hug не е нова снимката на Туба с детето, от миналата година е.  Peace

Явно се вадят стари снимки, по-малко познати, а сред тях се оказват и някои съвсем непознати, като тази - не помня да съм я виждала, но...  Wink може пък и аз да съм я пропуснала.  Peace Ами всичко няма как да помним, че... материал доста се натрупа  Laughing

# 684
Привет Hug
Цвети Hug

# 685
Здравейте Запленени Дружки

Среднощен Августовски привет и от мен  1swing

Цвети Hug липсата ми тези дни е, че в разгара на лятото успях за 10-тина дни да  "си взема солука" Whistling Е, бях предимно на българска територия, но пак има толкова много места у нас, които още не съм видяла  newsm03.
Скрит текст:
За света няма да говоря, защото не съм максималист.  Вярно, че не може да се види всичко, но колкото повече по-добре   newsm08 Мисля, че Дънов беше казал, че всяка година човек трябва да посети някое ново място Peace Е, при мен се случиха няколко  yes Доволна съм, че видях и водопада Скакавица тази година, дори на хижата играхме хоро под съпровод на акордеон  Laughing,  както и че бях на опера под звездите в Белоградчик в компанията на дружки, след което направихме чудесна разходка по Дунава Heart Eyes

Вичи Hug, Злати Hug добре се справяте с дежурството тези дни, за което ви благодаря
Надин Hug мерси за препоръчнаия филм. Открих го он лайн за гледане и утре - днес  Flutter ако имам късмет ще го изгледам
Линка Hug дано по-бързо да се оправиш със задачите в реала.
Боби Hug радвам се, че колажа ми ти  хареса

Лека нощ!  smile3524

# 686
Здравейте Hug
Добро утро ! Simple Smile
Всеки ден е ново начало...
Хубав слънчев ден много усмивки и късмет и за всички нас !

Момичета HugБлагодаря ви за всичко  bouquet
Канти Hug

Всичко се променя ...
Променят се  "приятели",променят се постъпките,променя се поведението , живота се променя
Само Мама Мама остава ...

Честит празник на всички именници. bouquet

Цитат
"Животът не ти дава хората, които искаш. Той ти дава хората, от които имаш нужда.Да те нараняват. Да те обичат. Да те изоставят. И да те превърнат в човека, който трябва да бъдеш."- / Уейн Дайър /

# 687
  • Сливен
                   Здравейте, приятели! Hug

Минавам само да ви пожелая хубав летен ден! Тичам на работа. Twisted Evil

Слънчево настроение!

Днес е денят на КПА. На 17 серия съм днес! Peace

Усмихнат ден!

# 688
  • Русе
Добро утро!  Hug

Канти  Hug чудесна причина си имала за липсата ти тук, вярвам, че сте си прекарали чудесно това време!  Peace

Вичи, Боби  Hug

С липсата на новини тези дни  ooooh! няма и много поводи за раздумка, ама...  Wink нали знаем да чакаме  Peace

Хубав и много успешен ден!  Peace

# 689
Добро утро! Hug Hug Hug

Канти Hug,успяла си да си починеш 10 дни и да посетиш забележителни места! Wink  Peace

Вичи HugБоби HugЦвети Hug

Като няма новини сме обичайно на стари снимки и нови колажи или клипове ако има! Simple Smile Peace Peace

Приятен ден,момичета! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт