Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 237

• 108 377
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета!  Hug

Не успях да поздравя за новия месец, но с удоволствие го правя сега!  Hug
Дано месец август е добър за всички нас и да ни донесе прекрасни летни емоции и новини!  Peace

Надин  Hug изгледах филма, поплаках си с малкото генийче, и се замислих, няма как... Laughing
А днес е денят на един от любимите ми сериали КРА!  Wink

Предполагам, че е от любимите на бате - Бурак Тамдоган, защото е лайкнал този колаж в ИГ.

Страхотна команда се бяха събрали, харесваха си проекта и зрителите оцениха това, като го направиха един от най-гледаните и любими проекти на зрителите в цял свят.  Peace
Дано същата съдба има и ДК.  Peace Поне в Мексико да го оценят, все пак прилича на техните сериали.  Simple Smile

А филма на Онур вече се оценява и в Турция.
http://www.sanatatak.com/view/film-festivallerine-yil-da-damgamizi-vurduk
Цитат
Фильм Онура Сайлак "Еще", с участием Тубы Бюйюкюстюн будет представлен на престижном фестивале Кёрфез.
статья ALİN TAŞÇIYAN: Наше кино завоевывает мировые кинофестивали.
Этим летом наше кино повсюду! Мировая премьера наших фильмов состоялись в Эдинбурге, Карловых Варах, Москве а также на кинофестивалях в Сараево, Локарно, Венеции.. Фильмы "Еще" и " Sarı Sıcak’" примут участие на фестивале в Персидском заливе.
Фильм Онура Сайлак, "Еще" продемонстрировал в действии новое техническое видение, нашего кино. Короткометражный фильм Сайлака "Джунгли" уже успел стать уникальным произведением. Не случайно фильм "Еще" попал на кинофестиваль в Карловы вары, в погоне за "Хрустальным глобусом". Фильм адаптированный , по роману Хакана Гюндай, своими событиями, элементами, персонажами воплотились в поразительную картину, с эстетической силой. Онур Сайлак, известный нам по фильму "Последняя осень" в качестве режиссера вызывает гордость у критиков в международных средствах массовой информации, своей работой над фильмом в жанре арт-хаус. Этот фильм, также будет участвовать на значимых кинофестивалях, этой осенью.
https://vk.com/club143398602

Хубав ден и успешен месец на всички!  Hug

# 691
Привет! Hug Hug Hug

Линка Hug

Asi&Demir-Endamın Yeter

# 692
Здравейте Hug
Линка HugЗлати Hug

В  деня на КПА

Цитат
"Животът е кратък, защото не умеем да го браним от скуката, злобата, страха и омразата."
/ Ричард Бах /

Приятен следобед,дами bouquet

# 693

Привет! Hug Да покажа и аз бедро днес в темата Wink  Heart Eyes
Изпълнявам си домашното задание от Туба и изгледах четвърти епизод на "Кръг". Съвсем приличен полицейски сериал се оказа. Във всеки епизод има по един известен гост актьор- в този беше Мелиса Сьозен Peace Колко му е да се появи и Туба на есен Grinning

Пожелавам хубав ден на всички! Hug
 Реших да ви повозя с Джони Деп и музикалната класика Can't Help Falling In Love" в добавка към пожеланието Grinning

# 694

Вичи Hug Надин Hug

нов клип от днес-Cesur ve Sühan ❖ Save Me From Myself

# 695
Цитат
В анкете, : С каким партнером, хотели бы чтобы вернулась Туба? -победу одержал Кенан Имирзилиоглу😉
Anketi Kazanan Kenan Söz verdiğim gibi #TubaBuyukustun ve #kenanimirzalıoğlu

Tubanin menajeri yasemin O3'ün uygulayici yapimcisini takibe almis o kadin zaten vatanim sensini birakip fatihe gececek diyorlardi
Грят менеджер Тубы, Ясмин подписалась на продюсерскую компанию ОЗ скорей всего это связанос сериалом Фатих.

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 696
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Линка  Hug днес имаш повече време  Wink, ама... тази новина за ''Фатих'', нали не ми се иска и на мен, та... надявам се да не е вярна.  Peace

Тази снимка...  newsm78 не я помня  newsm78

И нещо за денят на КПА -

# 697
Здравейте Hug
Добро утро в четвъртък ! Simple Smile
Бъди над нещата ! Оттам гледката винаги е хубава !
И не забравяйте, че всичко зависи от вас самите!
Вълнуващ цветен и слънчев ден, от мен!

Момичета  Hug Благодаря ви за всичко.
Линка HugЦвети Hug

Линка HugЗа новината за "Фатих",просто не ми се иска, а и не вярвам да
е истина.Ясемин да обяви нещо ,което е подписала  звучи ми невероятно.

Днес е деня на Д и К.

Цитат
"В живота няма грешки, а само УРОЦИ. Така че вървете и научете онова, на което животът ще Ви научи."

Робин Норууд

Хубав и спокоен ден,дами bouquet и не забравяйте да си похапнете диня,днес е денят на динята.

# 698
  • Сливен
                  Добро утро, Запленени дружки! Hug

Минавам преди училище. Желая на всички единхубав летен ден не се преуморявайте, че жегата ще е страшна!

Знаете, че и аз съм за тази двойка. Но не ми се иска исторически сериал. Времето ще покаже! Peace

Снощи на КПА бях точно тук.

Лек ден!

Докато пиша Вичи ме изпреварила. Вичи Hug

# 699
  • Русе
Добро утро!  Hug

Нека е прекрасен денят на всички!  Peace

Иска ми се и да науча нещо ново, но... не желая проект просто така, искам нещо красиво, което да усетя и... съм готова и да чакам по-дълго, докато го получа.  Peace
Ама е по-добре, отколкото разочарование от нещо, не съвсем подходящо за любимката ми.  Peace

# 700
Добро утро! Hug Hug Hug

Вичи Hug,Боби Hug,вече са заредили с кафе! Wink

Едно интервю на румънски канал(преди премиерата),взето от режисьорът на ДК-Али Билгин и от Фърат А.(Кемал) ! Peace
Happy Cooltural Interviu cu regizorul serialului ,,Brave and Beautiful”

https://youtu.be/AWZw823b_m0

Цитат
Интервью, румынского канала с режиссером Али Бильгим и Фыратом Алтунмеще (Кемалем).
Ведущий: Какого работать с такими супер звездами как Киванч и Туба?
Али: На самом деле я впервые работал с Киванчем, с Тубой до этого уже был совместный проект. Я могу сказать, что они профессионалы.. и показали такой высокий уровень игры, который оказался даже выше наших ожиданий. Я очень доволен ими.
Вед: Какие трудности возникали в работе.. с кем больше с Киванчем или с Тубой?
Али: Не могу сказать, что были проблемы.. Конечно, работать с такими яркими звездами в одном проекте. требует особого внимания и отношения. Но в общем, в процессе работы никаких проблем не возникало. Актеры профессионально подошли к своей работе. Туба и Киванч не боялись трудности. Трудность больше в том, что нужно подготовить серию в 140 мин, за неделю. Это на самом деле сложно. Туба и Киванч стали мне хорошими друзьями.
Вед: Вы ожидали такой успех от ДиК..?
Али: Да, сериал на самом деле оч успешный. Мы сумели донести историю до зрителей. Это очень важно. Очень много стран закупили права на показ.. Вот и вам впервые даю интервью. Весть актерский состав оч профессиональный.
Что вы скажете румынским зрителям?
Али: У меня очень приятные чувства, от того, что наш сериал смотрят зрители из разных стран, на своем языке. Надеюсь вам сериал понравится. Привет вам из Турции.
.
Фырат, сказал что был счастлив работать с такими актерами как ТуКи. Немного рассказал о своей персе Кемале.. что он был работником и в то же время другом Джеса. Он мой большой брат - так он сказал о Джесе. На площадке все шло замечательно, они успели стать семьей. Я реально счастлив, что попал в этот проект. Вот и в первый раз даю интервью зарубежному каналу, благодаря этому проекту.

Приятен ден на всички! bouquet

ПП Цвети Hug

# 701
Привет Hug

Майя & Туба...

# 702

http://www.haber8.com/magazin/fahriye-evcen-ve-tuba-buyukustun-f … nde-mi/haber-8209

Привет, привет! Hug Колкото и да не ни се иска Туба да играе в исторически проект, не трябва да забравяме, че все пак тя си е туркиня Wink И пак без да ми се иска, виждам, че този вид турски сериали се гледат с интерес в чужбина, даже по Америките. Каква е дозата истина в тях, няма как да знаем. Аз турските не съм гледала до сега, но пък не съм пропуснала за Медичи, Борджии, Сисита, Екатерини всякакви, Елизабети...така, че ще се жертвам и за Туба, ако се случи сериала с нея Mr. Green

Както погледнах тази сутрин и новият сериал "Мерием":

Драма си е отвсякъде, но добре завързана и с хубави актьори / и нашата Бестемсу е в тълпата/ Peace Бил адаптирана версия на корейски сериал "Тайната любов". Не знам нищо за него, защото все още до братята корейци, не съм стигнала в "леката" ми сериаломания Embarassed

Слагам и един нов клип с Енгин и Илкер Калели, който ме накара да се  усмихна Grinning
 Усмихнат ден и на вас! Peace

Peter Nalitch - Jolly Baburi Калели-малели Акъюрек-макюрек

# 703

Надин Hug,погледнах само фрагманите на ''Мерием''!За сега гледам  4 летни-Пълнолуние,Светулката,Сърцебиене и Сън/Мечта,подкарах Laughing!На есен имам и други с 2-ри сезон! Peace А ако Туба или Мурат започнат сериали ще  гледам!За това няма как програмата е пълна! Laughing

За снимката пишат,че е нова от 2010-зад кадър на ''Попитай сърцето''

# 704
Здравейте, момичета в жежкия августовски следобед sweating
Нали е Ден на Динята - Вичи Hug, та викам за този час от деня добре ще ни се отрази това в скрити  newsm53

Скрит текст:

Като няма новини някои започнаха да вадят стари снимки забутани нейде из чекмеджетата  Flutter
На мен ми е приятно да си припомням Туба от преди няколко години Peace

И на мен не ми харесва идеята за исторически сериал на Туба - Линка Peace, Цвети Peace. Иначе двойката Туба-Кенан отдавна е желана от много фенове - Боби Peace Само да не стане като с дългоочаквания тандем Туба-Къванч и накрая очакванията ни малко или много се разминаха с показаното в ДК Sunglasses Може би тръгнахме с прекалено големи кошници Rolling Eyes

Надин Peace е съвсем права, че Туба си е туркиня и дизитата на историческа тематика имат добър прием в страната и чужбина. Друг е въпроса как се показва историята. И дали на нас ни харесва Sunglasses Така, че ако играе в такъв проект със сигурност ще го гледам ама няма да ми е по сърце yes

Злати Hug добре си си запълнила програмата за летните месеци
Вичи Hug и днес си ни заредила с хубави позитивни мисли. Ето и от мен съветите на Лили Димкова Peace
За да сме здрави и красиви, трябва да сме добри! Гневът, ревността и злобата ни ядат отвътре
Скрит текст:

Лили Димкова е художник езотерик. Дъщеря е на народния лечител д-р Петър Димков. Родена е на 16 юли 1932 г. в Стара Загора, има двама братя. Завършва театрална декорация, работи като сценограф в габровския театър и художник-редактор в издателство „Наука и изкуство“. Автор е на костюмите на редица български филми и на оформленията на доста книги. Имала е изложби в София, Ню Йорк – музея на Н. Рьорих, Сан Франциско, Берлин. „От сутрин до вечер благодаря за всичко“, казва дъщерята на големия наш природолечител Петър Димков. На 82 години Лили Димкова чете без очила и никога не е боядисвала косата си. Следвайки завещанията на своя баща, тя споделя 10 тайни за здраве, дълголетие и духовно израстване:
1.Правете поне по 10 дълбоки вдишвания три пъти на ден преди хранене. Дъвчете храната, вложете в нея положителна мисъл, че ще ви даде сили. Нали затова се храним? А не, за да се натъпчем. Важно е да слушаме сигналите на тялото си, а не да се насилваме. Аз съм вегетарианка от малка, не чувствам потребност да ям месо, ако обаче на човек му се хапва, по-добре да си хапне.
2.Мярката във всичко е най-важна. Утринното слънце, тишината, въздухът, движението са най-важни. Когато проявяваме любов към нещо, то ни отвръща със същото.
3. Баща ми казваше, че белият равнец пречиства кръвта и организма. Кръвта е тялото на нашия дух. Имайки чиста кръв, ние ще имаме чисто тяло и духовно, и физически. Разбира се, и с билките не бива да се прекалява. А когато сутрин отпивам вода, си казвам: сила и светлина за ума, живот за сърцето, здраве за тялото.
4. Няма по-силно нещо от положителната мисъл. Ако един човек е болен и не вярва, че ще оздравее, никое лекарство не може да го излекува.
5. Всяка вечер плискайте вода със стайна температура върху затворени очи. 12 пъти върху едното, 12 пъти върху другото, след това повторете 13 пъти първото, 13 пъти второто. Общо 25 пъти за всяко око. Това изчиства добре очните дъна. Аз го правя цял живот.
6. За да сме здрави и красиви, преди всичко трябва да сме добри. Гневът, ревността и злобата ни ядат отвътре. Те неминуемо се отразяват върху лицата ни. Когато развиваме у себе си положителни мисли и действия, бръчките ни ще са благородни и ще са белези на доброта.
7. Ако има нещо, за което да простиш – прости! Ако има нещо, което би ти помогнало да разрешиш даден проблем – разреши го, но с любов, с доброта. Не критикувайте, защото критиката е разрушителна. Често даваме съвети и грешим, като се намесваме в живота на другите. Не бива да го правим, ако човек не е поискал. Оплакването също е безсмислено натоварване на другия. Като имаш нещо, което искаш да кажеш, излез на балкона и го кажи. Горки е казал: „Не изливайте помията върху главата на другия“.
8. Лъжата е в основата на повечето болести. Ние сме като радиопредаватели и приематели. Не можем да избегнем лошотията на някои хора, по-важното е обаче колко време ще я задържим у себе си и колко бързо ще се освободим от нея. Аз винаги я заменям с някоя хубава мисъл. А лъжата? Татко твърдеше, че тя е в основата на болестите. Натрупаните лъжи са отрицание, а отрицанието винаги води до някакво заболяване.
9. Гьоте е казал: „Най-хубавият ден е днешният.“ Не бъдете намръщени и озлобени. Ако ви е тъжно, вгледайте се в очите на някое дете, това винаги ще ви накара да се усмихнете. Усмивките са дефицит в днешно време, а са нещо прекрасно. Когато се усмихваме, мускулите, които се раздвижват на лицето, дават импулс към мозъка ни и това влияе изключително благотворно.
10. Страхът е най-лошото нещо. Страхът е чиста болест. Безпокойството се натрупва у нас и оставя следите си по лицата ни. Поддържането на млад и добър дух се корени в семейството. „Вкъщи имаше много любов, разбирателство, уважение. За 61 години брак нито веднъж не чух от родителите ми някаква груба дума или разправия. Това ме изгради като характер. Каквото и да правя, винаги се питам как би постъпил баща ми. Неслучайно го наричаха слънчевия човек. Беше изключително всеотдаен към хората и лекуваше, без да вземе нито сребърник. Без любов е изключено да вървиш напред и нагоре. С любов се обръщаш към всичко – и към хора, и към животни, и към растения. Най-важното е да обичаш, а не да чакаш само да бъдеш обичан.“
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=48967I

Попадна ми и астропрогнозата за месец Август на зодиите Peace
Скрит текст:
Какво вещаят звездите за август месец?

Овен – Август се очертава да бъде добър месец за вас. Ще бъдете почти винаги в центъра на събитията и всеобщото внимание. Ще бъдете заобиколени от позитивни хора, които ще ви предават своя силен заряд от енергия. Ще намерите много нови приятели. Ще придобиете нова жизнена философия, а още повече – ще намерите своето истинско предназначение в този живот. Някои от вас ще станат членове на организация, група или движение. Част от финансовите разходи ще отидат за неотложни нужди, често възникващи внезапно. За да ви върви в работата, старайте се да бъдете по-организирани и да не разчитате твърде на другите. Ще ви бъдат възложени на работното място допълнителни отговорности заради отсъствието на колеги. Избягвайте да преувеличавате и да правите от мухата слон. Отделяйте повече време да се веселите, да общувате и да се радвате на живота. Влиянието от аспектите на Марс ще ви даде възможност да реализирате най-смелите си планове и да получите добри резултати. Телец – През август ще имате приятни емоции от разнообразни събития. За родените през април звездите обещават ползотворен и изпълнен с резултати период. Тъй като сте достатъчно упорити и целеустремени, тези качества ще ви помогнат да се движите уверено напред без да вземате под внимание околните и всякакви неблагоприятни моменти. Ще получавате често приливи на вдъхновение. Ще се откажете от лекомислието и всички при всяко взимане на решение ще се опирате на здравата логика. Второто десетдневие ви носи добри перспективи за професионалната ви кариера. Може да получите малко увеличение на заплатата, но затова ще трябва да проявите и малко хитринка, да сте винаги на точното място в точното време, пред погледа на началството и при всяка възможност да доказвате своите професионални умения. По силата на нови събития, през последните десет дни от месеца ще изпитате нови чувства и емоции. Постепенно ще се увеличат почитателите ви. Нови познати, срещи, забавления ще оставят трайни впечатления у вас.
Близнаци – Животът ви през август ще прилича на безопасна и безгрижна игра, която хем ще ви забавлява, хем ще ви носи полза. Обаче не се отпускайте прекалено и не предизвиквайте съдбата по никакъв начин. Бъдете благоразумни. Ако изгубите контрол над ситуацията, играта може да приключи и късметът да си тръгне от вас. Чувствата ви и емоциите ви ще врят и кипят, но ги владейте повече според обстоятелствата и хората. Ако успеете да избягвате острите ъгли и да контролирате показването на емоциите си, то нещата ще ви се подредят много по-добре. Когато усетите, че обстановката се нажежава, то се опитайте или да се измъкнете, или да предотвратите тази ситуация. В началото на месеца ще се превърнете за другите в загадка или тайна, която на всички е интересна, но никой не знае отговора. Не се учудвайте, че ще има и такива, на които няма да се харесате. Бъдете скромни и сдържани. По-малко говорете вие - вместо това станете активни слушатели на събеседниците си. Второто десетдневие е подходящо време за отпуска, тъй като ще ви липсва работно настроение.
Рак – Най-накрая в последния месец на лятото ще имате възможност да живеете така както искате. Вие можете да спите, да посетите спа-салон, да посещавате боулинг или просто да плувате в басейна. Важното е да се отпуснете. Ако имате възможност, захвърлете всички дела и заведете семейството си далеч от прашния град, някъде близо до някой водоем, по-близо до природата. Само че предварително определете човек, който да ви замества в работата, за да не се наложи да ви търсят по време на отпуската ви. Под влияние на Венера ще излъчвате невероятен чар и привлекателност. Така че не се учудвайте, ако привличате вниманието към себе си на противоположния пол и не само. В края на месеца ще се появят някои недоразумения и проблеми, които няма да са толкова тежки. Сериозно се замислете за бъдещето и правете реални, а не химерни планове. Ако не ви се иска в живота си нищо да променяте, то по-добре не се и опитвайте. За да направите крачка напред в живота и кариерата, то ще ви е нужно да бъдете по-енергични и позитивни. За да нямате финансови проблеми в август, ще трябва да избягвате скъпите покупки и да не правите ненужни разходи.
Лъв – На вас през август ще ви върви повече отколкото на другите и как би могло да бъде с децата на Слънцето. Ще изпитате невероятен прилив на сили и енергия, които трябва да насочите в правилната посока. Ще ви бъде трудно да останете настроени за дълго време на работна вълна. Трудно ще стоите и ще гледате отстрани събитията. Ще вземате активно участие във всичко, което се случва, и ще изпитвате голямо удоволствие от самия процес. Звездите ви съветват да намерите време за почивка без да отлагате повече и да се отделите от всекидневието. Тъй като имате нужда от адреналин и вълнения, търсете приключенията. Не планирайте предварително нищо, нека нещата стават спонтанно и непредсказуемо. Ще получите извинение от човек, който ви е обидил по-рано и това ще ви донесе удовлетворение, великодушно ще простите, но така или иначе няма до го допуснете повече близо до себе си. Също така може да се възродят стари и забравени чувства и да се поднови стара любовна връзка. Лъвовете, които са сами, ще имат сензационен успех сред представителите на другия пол.
Дева – В август за мнозина от вас ще бъде по-важен семейният уют, отколкото да отидете някъде на почивка. Ще сметнете, че тук имате всичко необходимо, за да бъдете щастливи, но не само това ще е причина за доброволният ви отказ, а и проблемите на вашите близки. Ще решите, че не можете да отпътувате на друго място, докато в техния живот има проблеми и се нуждаят от вас. За някои хора постъпката ви ще бъде абсурдна. Наистина голям е рискът да заболее или пострада някой престарял ваш роднина или приятел да изпадне в нужда. Домашни дела ще имате да вършите в изобилие. Повечето от вас ще предприемат ремонтни работи. При Девите, които са сами, ще възникнат грижи от приятелските привързаности. Може да бъдете предадени от човек, на когото безрезервно сте вярвали. За щастие бързо ще преодолеете това предателство. Венера ще ви направи по-романтични и чувствени. Придайте на своя живот малко динамика, срещайте се с хора повече, посещавайте места, на които не сте ходили. В края на месеца избягвайте конфликти с колеги, бъдете неутрални в отношенията си.
Везни – През целия август ще преобладава оптимистичното ви настроение. Благоприятното влияние на Марс ще ви облагодетелства в редица събития и ще донесе на мнозина слава. Да, именно слава, в една или друга област. Имате шанса да реализирате някои свои мечти и да получите признание. Ще бъдете смели и целеустремени и никакви трудности няма да ви уплашат. Не следвайте сляпо мнението на другите. Вашият живот касае само вас и ако се влияете от всички други, рискувате да допуснете някои големи грешки. За вас е актуален един прост съвет: не се опитвайте да се харесате на всички, доброволно жертвайки себе си и собствените си интереси. Така или иначе на никого нищо няма да докажете. Романтични срещи, интересни събития, положителна енергия. Почитателите ви ще никнат като гъби след проливен дъжд. Това касае особено тези Везни, които нямат партньори. Само че, забелязвайки вашето огромно желание за сближаване, може да се уплашат от обсебването ви и да се откажат да продължат по-нататък. Бъдете внимателни, когато пътувате.
Скорпион – Мнозина ще предприемат кардинални промени. При някои промените няма да бъдат толкова ярки и забележителни, но все пак ще ги има. Абстрахирайте се от общественото мнение и вземайте решенията си самостоятелно. Не забравяйте да бъдете обаче тактични. Ако ви дават наставления, чуйте ги, кимайте с глава, съгласете се и после следвайте вътрешният си глас. Най-важна ще е първата стъпка. Важно е да не загубите увереността в своите сили и способности. Звездите ви съветват да престанете да делите света на черно и бяло. Има много други цветове и нюанси, които правят живота по-ярък и по-интересен. През месеца ще встъпите в конфликт със себе си, със своето обкръжение. Във всичко, което става наоколо ще намирате някакъв негативен подтекст. Както се казва, който си го търси, със сигурност си го намира. Накрая може да попаднете в своя собствена „драма”, предизвикана от вас самите. Ще бъдете огорчени от някои от приближените ви хора. Възможни парични постъпления от неочаквани източници. Безработните ще имат шанса да намерят подходяща работа с добро заплащане.
Стрелец – Като цяло ще изкарате месеца настроени на позитивна вълна, но не очаквайте да е спокоен. Победител ще бъде този, което умее да реагира на променящите се правила, който може лесно да се откаже от удобното и познатото. Без съжаление се разделяйте с това, което не ви носи дивиденти. Направете стъпка напред към новото и не губете надежда. Живейте на принципа:”По-малко думи, повече дела”. Движете се в правилната посока на малки стъпки, но напред и само напред. През август може да почувствате, че губите контрол над любимия човек. Признайте си грешките, научете се да изслушвате партньора си и отношенията ви ще се подобрят бързо. Постарайте се да не се фокусирате само върху себе си. За тези, които са сами, вероятно ще им се появи ново увлечение. Не бързайте да вземате важни решения под влияние на порива. Най-вероятно тази връзка ще се окаже краткотрайна. За да се чувствате в добра форма ще ви помогне пълноценният отдих. Тези, които искат да сменят работното си място, най-добре да не го правят сега. Някои от вас ще поискат да сменят дизайна на интериора в дома си и да го направят по-уютен.
Козирог – За повечето от вас август ще се окаже продуктивен месец, не толкова поради добрите обстоятелства, колкото като закономерен резултат. Неблагоприятната позиция на Юпитер и Уран, говори за това, че всяка неточност, небрежност или допускане на грешки ще имат големи последствия, така че бъдете пределно внимателни, особено родените през третата декада на знака. Някои ще поискат промени, но сега не е толкова подходящ момента за тях. Освен това те не идват по ваше вътрешно убеждение, а по чуждо внушение. Не бива да действате необмислено или несвоевременно, не създавайте двусмислени ситуации, всичко това може да има неприятен завършек. В любовен план ви очаква ситуация, която ще се развие не така както сте разчитали да стане. В действителност това ще се окаже ваше преимущество, а не недостатък. Тези, които са сами имат отново шансове да срещнат своята съдба, макар, че повечето ще престанат да се стремят към нови запознанства и ще предпочетат удобството в къщи и виртуалните контакти, а семейните от вас имат шанс да укрепят своите брачни връзки.
Водолей – Август ще е благоприятен и успешен период за вас във всички отношения. Настроението ви е прекрасно, но изобщо не е работно и именно заради това, ако още не сте излизали в отпуск е по-добре да го направите сега. Някои от колегите ви ще подхвърлят намеци, че нищо не правите. За вас е най-подходяща активната почивка и времето на второто десетдневие на месеца. Втората половина на месеца ви очакват романтични приключения. Тези, които имат брачен партньор е добре да спрат да се заглеждат по представители на противоположния пол и да сравняват своята половинка с другите. Вместо това се потрудете да внесете разнообразие в семейния живот, например заминете някъде, направете излет сред природата, съберете се с приятели. Търсете сближение. По отношение на вашия знак, достатъчно агресивен ще се окаже Марс, усилен от неблагоприятната позиция на Нептун. Затова избягвайте клопките, не рискувайте, не правете силни изказвания. През първите десет дни на месеца не предприемайте никакви активни действия. Фокусирайте вниманието си върху този човек, който е важен за вас. Не позволявайте на емоциите да вземат връх над разума.
Риби – Август ще бъде успешен месец в много отношения за вас. И важното е, че ще имате успехи почти без никакви усилия, а повече по волята на щастливият случай. Не бързайте обаче да вземате всичко за даденост. Съдбата ще е щедра, да, но ако види, че проявявате „нарцисизъм”, бързо ще се отмести от вас. Какъв подарък от съдбата можете да получите? Например в междуличностната сфера. Много е вероятно човек, за който в миналото много сте мечтали, сега най-после да забележи вашето съществуване на тази планета. Може не само да ви хвърля заинтересовани погледи, но и да предприеме първата крачка за сближение с вас. Вашият съществуващ любовен съюз може да срещне завист и ревност от други хора. Само не започвайте да отвръщате на провокациите им. Друг подарък от съдбата е зачеване на дете при двойките, които отдавна мечтаят за това. Трети пък ще решат най-после да се бракосъчетаят. На работното си място може най-накрая да се зарадвате от напускането на ваш опонент. Мнозина ще пътуват в командировки или ще се запишат на курсове и на тези места ще срещнат нови и интересни личности.

https://woman.---/astrologiya-za-vseki-den/kakvo-veshtayat-zvezd … mesets.52143.html

И аз да отбележа деня на ДК Whistling

Приятен да ви е следобеда Heart Eyes И дано е по--прохладен

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 16:50 от kanti

Общи условия

Активация на акаунт