Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 237

• 108 384
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Горещо е..., но  Wink в денят на динята е добре да е охладим с нещо такова Канти  Hug

Аз си приготвих любимата ми Хасрет... за другарче  Wink

Ама... ми изскочи и снимка, която не си спомням  newsm78 - нова ли е?  newsm78

И афиш за старта на ДК  Wink - чакат го хората и ако не са натоварени като някои от нас с очаквания и надежди за едно, а да да видят друго... може и много да харесат сериала  Peace
Не като мен,  ooooh! която се загубих в мечти, желания и... психотрилъра, който се получи.  Sad

# 706
Здравейте компанията!  Hug

Месец август е месец за почивка и промяна на навиците. Дори астрологическата прогноза (Канти  Hug ) го показва!  Simple Smile
Много хубави мисли Вичи  Hug Канти  Hug, полезни и интересни. Все се каня да ги спазвам и все не ми се получава, какво да се прави - хора сме, несъвършени и грешни...
Боби  Hug wavey

Днес е четвъртък - денят на ДК. Режикът му мисли, че сериалът е перфектен (Злати  Hug, благодаря за новините  bouquet). Надявам се, светът да не е така придирчив като нас, и да го хареса.  Peace Невероятно добре стоят един до друг Туба и Киво, все повече се убеждавам, че виновен за нашето не харесване е режика, колкото и да се хвали... Такива актьори му бяха в ръцете - друг би направил шедьовър!  Crossing Arms

Цвети   Hug и аз не съм я виждала тази снимка, може да е нова, въпреки, че в момента излизат много стари снимки, които не сме виждали (или сме забравили  Mr. Green), като тази, например

Къде е Сабинка  Hugnewsm78
Надявам се да е добре, да си почива и за това да не се обажда.  Praynig
Помислих си за нея и Баги  Hug, липсват ми... Sad
Та любимия журналюга на Сабинка се е изказал по повод слуховете... Wink
https://vk.com/video219765202_456239655?list=aadcc2168f22ddab9e
Цитат
Известный журналист Али Эйюбоглу писал: Туба Буюкустун - турецкая звезда. Туба - прекрасная мать, и здесь нет ничего, чтобы спорить. Что вы знаете о «преступлении» Тубы? Туба - успешная женщина. Успешная актриса и звезда, таких как Туба, всегда преследуют слухи, и мы можем сказать, что это нормально. Журналисты говорят, но на самом деле, что происходит в жизни Тубы, никто не знает. Что касается Онура, он не мог выйти из тени Тубы, из-за этих комплексов он все еще страдает.

спасибо за перевод: Asi Georgian fans

Който го интересува предишната версия на Фатих завоевтеля, за която говорят, че е спряна на 4 -ти епизод – има тема във ВК, можете да видите. https://vk.com/fatih_vk

Цитат
Юксель Айтуг: Это туризм "сериальной эстетики"

Мы знаем, что арабские туристы организовывают специальные туры, чтобы посмотреть места съемки сериала, который они смотрят, чтобы попытаться познакомиться с актерами посещают съемки. Однако проявился и размер выигрыша от "эстетики" сериального туризма. Арабские мужчины и женщины, восхищаясь актерами в турецких сериалах, продолжают вносить свой вклад в туризм в Турции. Приезжающие из стран Ближнего Востока арабы нынче стучатся в двери пластических хирургов, желая быть похожими на Кыванча Татлытуга и Тубу Бюйюкюстюн.
Доктор Биран Экиджи говорит по этому поводу: "Есть огромная масса людей, которая смотрит за рубежом турецкие сериалы и фильмы. Они присоединяются к туризму в Турции. Число туристов из арабских стран растет день ото дня. Доктор Экиджи объяснил, что люди, которые пытаются быть похожими на героев любимых сериалов, хотят избавиться от кризиса ревности: "На Ближнем Востоке между супругами вспыхивают ссоры из-за ревности, что муж или жена восхищается актером (актрисой) в сериале. Вот почему они хотят при помощи пластики походить на актрису или актера. Семейные ссоры решаются эстетическим путём. После выхода сериала из арабских стран, Ирана и Азербайджана приезжают и просят сделать их похожими на героев сериала, и таких случаев много".
Я так подозреваю, что скоро на Ближнем Востоке не останется поклонников у Кыванча Татлытуга и Тубы Бюйюкюстюн. Ибо улицы наполнят люди с их лицами!
https://vk.com/eatb_haber

Ето тази картинка ще гледаме по улиците на арабския свят!  Laughing Laughing Laughing
Надин  Hug и аз изгледах 4-ти епизод на Кръг, без да съм гледала 3 - ти. Не е лоша кримка, макар, че по стар ориенталски обичай и тук разтягат безсмислено, ама какво да се прави... Rolling Eyes
А и Мелиса Сюзен, която иначе харесвам, тук преигра и ме дразнеше!  Crossing Arms
Пожелавам ви прохладна нощ!  Hug

# 707
  • Сливен
             Привет , приятели! Hug

Благодаря ви за всички снимки, интервюта, новини.

Като бях март месец в Дубай имаше само реклама на Кюосем султан и Берен Саат. На Туба никъде не видях нито снимка, нито реклама.

Сега съм по средата на 19 серия на КПА. Елиф се готви за второто заминаване за Рим.

К,омсар бей го отстраниха от полицията .

Да имате прохладна нощ!

# 708

Лека нощ!  Hug Hug

# 709
Вече в този час мозъка може да извършва някаква мисловна дейност поради нормалните за организма температури.Но пък му се спи, което си е нормално  Flutter Така, че със старите-нови снимки ми се струват повече нови, защото  не си спомням да съм ги виждала. Ама както казва Цвети Peace то от толкова много снимки не можем да помносм всичките Peace
Тези може да кажем, че не сме ги виждали, но всъщност - сме Heart Eyes  newsm03

Линка Hug беше ми интересно да прочета какво е написал "приятеля" на Сасбинка за Туба. Този път написаното ми хареса Peace
И аз се чудя къде са Сабинка и Баги? newsm78 Дано причната за отсъствието м да е хубава

Боби Hug въпреки задачите успяваш да  си гледаш и КПА Peace

Зареждам и малко усмивки, така че да започнете деня с позитивизъм, както ни съветва Лили Димкова
Снимки, за които ще си кажете: Добре, че не ми се случи на мен Joy

Скрит текст:

Ето ви линк, ако искате да видите и другите

https://www.vesti.bg/galerii/foto/snimki-za-koito-shte-si-kazhet … men-4319/32657363

Вече мога да си лягам, че музиката от съседния блок вече спря Whistling

Лека нощ!

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 03:48 от kanti

# 710
  • Сливен
          Привет, Запленени дружки! Hug

Момичета,  Hug благодаря ви за всичко, кожето пускате в темата!  Бъдете спокойни, усмихнати и не се връзвайте на глупостта на хората.

Снощи бях в Рим. черпя ви по един римски сладолед- хем за разхлаждане, хем да ви е красив деня! Peace

Повече прохлада да имате днес!

# 711
Здравейте Hug
Добро утро в петък!
Пожелавам Ви най-приятните емоции и чудесен ден!
Нека денят ви се събере в три думички - вълнуващ, усмихнат и неповторим!
Щастливо да ви е!

Момичета HugБлагодаря ви за всичко,стари- нови снимки,новини,всичко. bouquet

Скрит текст:
Цитат
Вырезка с передачи, на которой обсуждают развод Тубы и Онура.
Али Эйбоглу( жур. Милиет): Развод Онура Сайлак, с обычной женщиной, даже бы не стал новостью одной строкой. Туба - Звезда, и гораздо успешней его.
Ведущая: Однако, последние его сериалы невероятно успешны.. Хотя конечно, не сравнить с успехом Тубы
Али: Да о том и речь, что он не Звезда.
https://twitter.com/AsiGeorgianFMT/status/89296722558..[/quote]

Още нещо от Али Ейбоглу "приятеля" на Сабинка

Ти си отговорен за
това как се чувстваш, без значение какво ти е причинил някой друг. Помни, че ти
си този, който винаги контролира мислите и чувствата си. Ти ще избереш дали да
се чувстваш уверен и адекватен, вместо гневен и несигурен.

Спокоен и позитивен ден,дами bouquet  и да не пропуснем някоя новина за днес.

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 10:02 от vdleri Вичона

# 712
Привет! Продължавам да следя темите за Туба, макар и да пиша рядко. Благодаря на всички, които поддържат темата, защото чувствам най-близко тази! Flowers Hibiscus За съжаление новостите тук не са добри, поне според мен. Въпрос на гледна точка.

Цитат
Вырезка с передачи, на которой обсуждают развод Тубы и Онура.
Али Эйбоглу( жур. Милиет): Развод Онура Сайлак, с обычной женщиной, даже бы не стал новостью одной строкой. Туба - Звезда, и гораздо успешней его.
Ведущая: Однако, последние его сериалы невероятно успешны.. Хотя конечно, не сравнить с успехом Тубы
Али: Да о том и речь, что он не Звезда.
https://twitter.com/AsiGeorgianFMT/status/89296722558..

Преди известно време моя колежка ми показа статия, според която за да е успешен един брак, трябва мъжът да е водещ.. Не съм съвсем съгласна, но цитатът горе е в тази насока. И в този ред на мисли на Туба ще й е много трудно да намери подходящ мъж - звезда за себе си.
Хубав ден на всички!

# 713
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби HugВичи Hug,вече сте заредили с кафенце и красиви снимки и колажи! bouquet bouquet

От мен пожелания за.....

Линка Hug Канти Hug,благодаря ви за споделеното инфо,преводи и снимки! bouquet bouquet

ПП Вали Hug,пуснали сме постове едновременно! Peace

# 714
  • Русе
Добро утро!  Hug

Това и се опитвам да правя всеки ден  Wink

Затова и подминавам недоказани и оплюващи материали, затова гледам сериали радващи душата ми, затова и търся и се надявам все на хубави новини за хората, които ми харесват и са ми интересни  Simple Smile

Вярно е, този път Али бей се изказва по-добре, в сравнение с някои предни негови включвания, но все пак  коментират неща, за които няма официално съобщение, а само догадки и писаници... Не мен това, като цяло също не ми допада - омръзна ми това навиране на всякакви носове в личния живот на Туба, че толкова ли нямат ЗВЕЗДИ в Турция, та все Туба и семейният и живот е предавания и статии...

Днес и до Киво и Бащак я залепиха дори...  Mr. Green

Ами... така е звездата явно е една или може би  Wink поне е най-ярката, та... дано обаче всичко това не натоварва толкова Туба и хората край нея.  Peace

п.п. Злати  Hug докато пиша и ти си пуснала същата снимка, но...  Wink няма да си я изтрия, че от там ми тръгна мисълта днес  Wink

Хубав ден на всички!  Peace

# 715
Здравейте!  Hug

Вали  Hug радвам се, че писа и че темата ти харесва.  Hug
Пиши по-често, имаме нужда от теб.  Heart Eyes

За Али Ейбоглу нямам особено добро мнение, след разказа на приятелка, която лично се срещна с него.  Mr. Green Все пак, не съм го хванала в лъжа, или в некоректно поведение.  Peace
Всички коментари от журналисти, които четох - добри или лоши, са от позиция на предположения и лични предпочитания и поглед върху живота, така че не са меродавни.
Така и Али бей разсъждава от позицията на мъж, който смята, че мъжът по принцип трябва да е доминиращ в семейството, и от там си прави изводите за отношенията на Туба и Онур. Не, че знае нещо, например.
Аз не съм така категорична. Все пак, Туба беше звезда и преди брака си, Онур знаеше за кого се жени, така че ми е трудно да предположа, че точно това е причината за раздялата им.
Може би просто се умориха от всичко и търсят по-спокоен живот, знае ли човек.  Simple Smile
А и няма значение.
За бъдещето на Туба не се наемам да прогнозирам.
Бракът и щастието са индивидуални и лични и няма как да знам, какво я прави щастлива и какво - не. Само много ми се иска да продължи да снима филми или сериали, защото за мен е необикновено удоволствие да я гледам. Носи ми емоция, която никой друг актьор или актриса не са ми предоставяли.  Peace
Надявам се, че ще намери пътя към щастието и ще се радва на здраве и ново семейство, както и на прекрасните си момиченца.   Praynig

Желая ви хубав ден!  Hug

# 716

Привет, привет! Hug Почти няма ден, да не попадна на нов клип с някаква класация на актьори. Като за звезда, Туба пак е посочена под номер едно. Не, че съм недоволна Wink Joy, ама това понятие "звезда" си е разтегливо, като дъвка Grinning  Точно пък Туба я харесвам, защото не ми демонстрира звездата на първо място . Сигурно и заради това, причината за раздяла не я търся там. По точно казано, въобще не я търся Mr. Green
Журналистът Али Едикойси, на живо беше показал учудване, че Туба снимала филми ooooh! За него си е "звездата от сериалите" и вкупом с другите жълтурковци, естествено сравняват и двамата по участие в тях. Залагам 10 пенсионерски лева, че повечето от обсъждащите ги, не знаят например за режисираните филми от Онур. Защото с първи опит, да си в селекция от 12 филма сред повече от 300, си е бая звездно. Да не казвам, че там се гледат качества, различни от черни очи и плочки на корема. Wink

Дали са заедно или не, за пореден път си казвам, че ги харесвам и двамата, като хора и творци! Peace
Хубав ден на всички желая! Hug

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 14:09 от nadine1111

# 717
Здравейте Hug
Линка HugНадин Hug
Вали Hug waveyпо често ни посещавай.

Цитат
#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн

Туба Бюйюкюстюн глазами коллеги по работе в сериале "Грязные деньги и любовь" Хазал Тюресан
- Что скажете про коллег?
- Это моя первая профессиональная работа. Когда приехала в Стамбул, никого не знала. Туба Бюйюкюстюн казалась холодной женщиной, окруженной стеной, но это не так. Она очень душевная, очень заряжающая энергией.
Многим вещам меня научила она. Никакого эгоизма.
Когда мы собирались с Бестемсу и Тубой, на самом деле как три сестры.

https://vk.com/eatb_haber

За разхлаждане

За слугините, принцесите и кралиците

Силата на женската същност

Скрит текст:
Прислужниците мечтаят за добрата фея, принцесите за очарователен принц, кралиците не мечтаят, а действат.

Прислужниците смятат, че се случват чудеса, с принцесите те наистина се случват, а кралиците ги правят сами.

Прислужниците са слаби, но изглежда силни, принцесите са силни, но изглеждат слаби, кралицата може и без маска.

Прислужниците идват предварително, принцесите закъсняват, кралиците пристигат навреме.

Прислужниците обвиняват себе си, принцесите обвиняват другите, кралиците правят изводи.

Прислужниците не знаят как да печелят, принцесите не умеят да губят, кралиците не се състезават.

Прислужниците не се интересуват от дракони, принцесите ги ядат дракони, а кралиците се сприятеляват с драконите. Защото прислужниците не се интересуват от дракони, принцесите се страхуват от тях, а кралиците ги опитомяват.

Прислужниците, дори хубавите, се смятат за грозни, принцесите, дори и грозни, смятат себе си за красавици, а кралиците нямат време чак толкова да се заглеждат в огледалото.

Прислужниците могат да не ги забележат, принцесите не могат да не ги забележат, кралицата не може да бъде незабелязана, когато това е необходимо.

Прислужниците са покорни, принцесите са капризни, кралиците са дисциплинирани.

Прислужниците искат да получат похвала, принцесите – внимание, кралиците – опит.

Прислужниците преглъщат униженията, принцесите отмъщават за тях, а кралиците не е възможно да бъдат унижени.

Прислужниците обичат, принцесите позволяват да ги обичат, кралиците не се замислят кой кого.

Прислужниците всичко разбират и търпят, принцесите разбират само това, което те искат, кралиците всичко разбират и си отиват.

Прислужниците не са в състояние да изискват, принцесите не могат да чакат, кралиците знаят, че за всичко си има време.

Прислужниците не искат да пораснат, принцесите не искат да остареят, кралиците знаят, че за всичко си има време.

Прислужниците виждат света в черно, принцесите – в розово, кралиците – в черно, розово и във всички останали цветове.

Със слугините е лесно, с принцесите – сложно, с кралиците най-малкото – е интересно. Да си слугиня е трудно, да си принцеса е лесно, да си кралица, най-малкото, има смисъл.

За да си слугиня просто трябва да те наемат, да си принцеса – да се родиш, а принцесата става кралица, когато свърши страхотно много работа и има невероятен късмет.

# 718
Привет! Hug

Да намина и аз следобедно! Wink Hug Hug Hug

Цвети HugЛинка HugНадин HugВичи Hug,благодаря ви за всичко споделено! bouquet bouquet bouquet bouquet

Да пусна и аз четиво на здравна тема! Wink
Как да се разберем с тялото ни за да живеем по-добре
https://www.suggested.bg/blog/kak-da-se-razberem-s-tyaloto-ni-za … eem-po-dobre---59

# 719
  • Русе
Вечерен привет!  Hug

Не мога да не намина, та...  Wink тук съм  Simple Smile

Нашата ЗВЕЗДА  Wink оценена или не от другите, за мен си е най-...  Simple Smile любима, та... затова съм и тук  Peace

ДК не беше моят сериал, но... виждам, че има много запленени - въпрос на усещане  Peace

А колажът към него не мога да пропусна, защото страшно ми хареса  Peace

Общи условия

Активация на акаунт