Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 237

• 108 601
  • 738
  •   1
Отговори
# 630

Навън е мрачно и дъждовно, като в този клип...но пък с хубави хора и музика, супер си е! Grinning

Новите/ стари снимки от Канти и за мен са невиждани, или забравени Rolling Eyes То през 2007 не съм гледала турски сериали, камо ли да помня актриса с такова сложно име Бую... Mr. Green
Е, сега след десет години, вече знам и коя е Илкин Тюфекчи ooooh! Не, че щях да я позная във водата ако не бях прочела, де Wink Леко и завидях, ама само леко Sad Embarassed След по малко от месец морето ме чака и мен, ама размерите ми не са тези, за съжаление Joy Joy

Хубав ден желая на всички! Hug Peace

Ако не ви се гледат турски сериали, може да погледнете новата версия на Анна Каренина. Аз ще съм с нея тези дни, защото е с хубави актьори, а и анонса ми хареса:  История, която всички знаят, и не знае никой!

https://www.youtube.com/watch?v=Xbd1RKI5szc  - 1-ви епизод

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 10:34 от nadine1111

# 631
Привет обедно! Hug

Татко Онур е пуснал нова снимка на принцесите!Този път са с него на море! Laughing

От ИГ-https://www.instagram.com/p/BXCo_YdAxRU/

Ох,направо ви завиждам като пишете дъждовно и хладно! Laughing При нас си е жега и пак съм на климатик!

Цитат
Компания Ay Yapim внезапно раскрыла свои карты на новый сезон. Появилась информация, что на подходе сразу 5 новых сериалов от крупнейшего турецкого производителя сериалов, которые появятся на экранах осенью этого года. Названия трёх проектов уже известны - экшн Арас, драматический триллер Чёрное и Белое, ромком Маленькие преступления. Название сериала с Арасом Булутом Ийнемли и Мелисой Аслы Памук до сих пор держат в секрете, однако намекают, что это будет драма. И до сих пор не понятна ситуация с проектом Барыша Ардуча и Хазар Эргючлю - будет ли это четвёртый в списке сериал, или же это "Маленькие преступления". Пятое место в списке компании остаётся вакантным, однако напомним, что один из ведущих актеров Ай Йапым Бурак Озчивит до сих пор остаётся без проекта. Если Бурак по-прежнему "в обойме" компании, то наверняка пятый проект будет "зарезервирован" за ним. Также Ay Yapim продолжают работать над интернет-проектом ФиЧиПи
https://vk.com/kivanctuba

# 632
Здравейте Hug
 Надин HugБлагодаря за Анна Каренина.

Топрак и Майя с тати на море.

Хубав ден и дано и някоя снимка с Туба ни зарадва.

# 633
  • Сливен
                       Привет , Запленени дружки! Hug

Ринка Hug,Вичи Hug, Канти Hug, Злати Hug, Надин Hug, Цвети Hug

Злати,  Hug благодаря за новата снимка на принцесите с тати.  bouquetПри нас вали и се диша.

Вчера беше денят на КПА. След като си свърших работата се оттадох на сериала. Изгледах цели 3 серии/3, 4 и 5/ . Завладя ме цялата палитра от чувства, която ни държа двата сезона. Много са сладки.

ДНес е денят на ДК.

Дано получим нова снимка на Туба. Peace Peace Peace

Приятен ден на всички!
bouquet

# 634
Боби Hug

излизат още нови снимки зад кадър от ДиК

започва излъчването на ДиК в Румъния-от 14.08.

Цитат
Турецкий сериал "Смелый и Красивая" начинает трансляцию в Румынии с 14-го августа на «Happy Channel» с понедельника по четверг с 20:00 по 22:00. Зрители смогут насладится игрой двух пекрасных актёров Турции Тубы Буйукустун и Кыванча Татлытуг в главных ролях, а также прекрасной игрой актёров второго плана. Тубу знают как актрису которая добилась больших успехов и первая из турецких актрис была номинант на премию "Эмми". Красота и воинственно-храброе поведение её героини Сюхан очень скоро очарует зрителя.
https://vk.com/clubtuba507

# 635
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Днес при нас хлад и дъжд, но Онур е на плаж с принцесите си  Wink, а и вие сте ги изловили папарашки  Peace

А къде ли е Туба  newsm78, защо ми се струва, че Той не е сам с госпожиците  newsm78
Когато те са с мама, с тях е и баба Хандан, а сега... кой ли е? Не е лошо и още някоя снимка да сожат, да не се тормозим по въпроса  Wink

Други новини обаче няма и затова аз също нося спомен  Wink - нещо старо от инстаграма на Туба

Цитат
Инстаграм Тубы. Архив.📌
Перевод Манэ Казарян.

Если бы любить было для человечества проще, чем ненавидеть. Хвалить было бы проще, чем оскорблять. Если бы протягивать руку было более принято, чем поворачиваться спиной. Прежде, чем осуждать других, сначала на себя бы смотрели. Все мы пришли в этот мир одинаковым способом, не зная, в какой стране будем жить, на каком языке будем говорить. Даже само рождение мы не выбираем. Если бы мы заслужили воздух, солнце, воду, землю этого мира, в котором мы находимся. Если бы мы держались за руки, осознавая то, что мы разные - абсолютно нормально. Если бы мы не отвергали друг друга, а пытались понять. Если бы мы выбирали жизнь вместо того, чтоб убить, не моргнув глазом. Почему я ничего не писала, ничего не комментировала? У меня все внутри настолько болит, я настолько этого не понимаю, что у меня чувство, что, что бы я ни написала- будет мало. Сегодня я молилась за всех нас. Пусть Всевышний Аллах простит людей.

Като го чета сега, когато знам по какъв повод е написано, но и след като много дни вече мърсят името на Туба в разни издания... колко подхождат някои думи и за днешно време, и по този повод...  Peace

# 636
Здравейте Hug

Боби HugЗлати Hug

Цвети Hug Писали сме по едно и също време,та си корегирах поста, за да не се повтаряме.
Лека вечер,дами bouquet

# 637
Привет момичета!  Hug

Благодаря за новините, архивните материали, модата, новите снимки!  Heart Eyes
Разбира се, глезлата Мая е  ръцете на тати, а Топрак само участва, както винаги... Laughing

Клюките са грозно нещо, ето доказателството...

Цитат
Газета Медиатава пишет сегодня, что из газеты Хюрриет ушел Мухсин Акгюн. Фотограф, шикарные фотосессии которого радовали глаз зрителя. Фотограф, работы которого размещали такие издания как Radikal, Milliyet, Hürriyet, Sabah, New York Times, Guardian, Irish Times, Le Monde, The Christian Science Monitor Boston, Freitag Berlin, Chello, Du Magazine, Asian Art, Rolling Stone Türkiye, Empire Türkiye, Sinema, Roll, Express, Bir+Bir, Milliyet Sanat, Marie Claire, Varlık.
Почему ушел? Сотоварищи в дружном коллективе газеты Хюрриет вырыли для него яму. Один из честнейших сотрудников Хюрриет не так давно опубликовал статью-расследование, в которой пишет:
Фотография Озпетека - Бюйюкюстюн
В журнале Milliyet Sanat фотографии Озпетека и Бюйюкюстюн были в марте 2017 года, 18-го марта они появились также в колонке Эртугрула Озкока. В журнале Миллиет Санат фотографии были поданы под именем фотографа Ибрахима Акгюна! Однако на интернет сайте Миллиет 3 марта была новость, что фото сделано Мухсином Акгюном. Действительно, в инстаграм Мухсин Акгюн в своем аккаунте, а Ферзан Озпетек в своем написали, что фото сделаны Мухсином Акгюном. Кроме того, они исчезли из архива Хюрриет!
Дальше в этой "разоблачительной" статье Мухсина Акгюна обвиняют в том, что он взял с журнала за фото Озпетека и Тубы 75 долларов и так далее. И как итог - сотрудник, состоящий в штате, ведет бурную деятельность за пределами издания.
https://vk.com/eatb_haber

Днес е четвъртък, да отбележим ДК

Приятна вечер на всички!  Hug

# 638
Здравейте Hug
Добро утро ,приятели ! Simple Smile
Всеки ден започва с много очаквания, нека днешния сбъдне много ваши желания ,нека бъде спорен и щастлив !

Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Линка Hug wavey wavey

Цитат
#CesurVeGüzelHaber
 #TubaBüyüküstün #архив
Как Вы справляетесь с негативной стороной своей популярности?
- Это довольно непросто. Я больше не читаю новости, которые появляются обо мне в газетах и журналах.
А бывало ли в Вашей жизни, что вы бросали всё, повернувшись спиной, и уходили?
- Да, бывало. Но это никак не связано с моей популярностью. Я часто путешествую.
И куда?
- Я просто захожу, в первое попавшееся тур. агентство и покупаю билет в в Париж. Мне очень нравится этот город, я просто влюблена в него. Он заставляет меня чувствовать себя живой. Люблю гулять по небольшим улочкам этого города.

Цитат
Научих, че всеки човек е блестяща Вселена и има правото да живее според собствените си разбирания, стига да не вреди на другите.
Научих, че промените и случванията стават, само когато излезеш от зоната си на комфорт, само когато действаш и опитваш.
Научих, че когато излъчваш любов, ще получиш любов.
Научих, че в трудните моменти могат да ти помогнат напълно непознати.
Научих, че колкото и да си тъжен и сломен, единственият човек, който може да те изправи на крака, си самият ТИ.
Научих се да не правя компромиси със себе си.
Научих се да прощавам и да нося поуката.
Научих се да разчитам на самата себе си.
Научих, че не навсякъде ще те оценят и харесат, но важното е ти какво мислиш за себе си.
Научих, че ако не цениш себе си, някой друг ще те накара да цениш него.
Научих, че доверието се дава трудно, но лесно се губи.
Научих, че няма точна рецепта за живеене. Всеки има неговия си път с неговите уроци.
Научих се да живея Тук и Сега.

Хубав и успешен ден,дами bouquet

# 639
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug

Да видим и днешният ден какво ни е подготвил  Wink

Дано са само хубави неща  Simple Smile

Прекрасен ден да е за всички!  Peace

# 640
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка HugВичи HugЦвети Hug,благодаря ви за споделеното! bouquet bouquet bouquet

Дано и днес си получим някоя нова снимка или новина! Peace

Cesur & Suhan ❖ seni seviyorum

След падналия и при нас дъжд вчера след обяд,днес е прохладно! Peace

Желая ви интересен ден! newsm51

# 641
Здравейте Hug
Цвети HugЗлати Hug

Цитат
#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн
Из интервью.📌

- Какими Вы видите человеческие отношения друг с другом?
- В целом, мы стали грубыми. Я замечаю это, когда стою в пробке или когда иду по улице. Мы отдалились от прежней вежливости и взаимопонимания между людьми, стали грубее; я вижу, что быть грубым и нетерпеливым становится нормой. И мне очень грустно.

Цитат
Из архива.📌

Туба выложила в своем инстаграм отрывок из книги "Беседы с Богом" Нила Дональда Уолша.

Любое действие, предпринимаемое вами, основано на любви или страхе — и это касается не только человеческих отношений.
Страх — это энергия, которая сжимает, закрывает, втягивает, убегает, прячет, накапливает, наносит ущерб.
Любовь — это энергия, которая расширяет, раскрывает, посылает вовне, отпускает, дает откровение, делится, исцеляет.
Страх укутывает ваши тела в одежды, любовь позволяет вам оставаться нагими.
Страх замыкается и заканчивается на том, что у вас есть, любовь — позволяет отдать все, что у вас есть.
Страх гребет под себя, любовь — касается с нежностью.
Страх сковывает, любовь — отпускает.
Страх рождает боль, любовь — облегчение.
Страх атакует, любовь — преображает.
Любая человеческая мысль, слово или деяние основаны на одном из этих чувств. Другого выбора не существует, поскольку выбирать больше не из чего. Однако у вас есть свобода выбора одного из этих двух.

Перевод vk.com/karaparaaskofficial

"Хората станаха по-материални, отколкото заслужава един кратък човешки живот. Забравят, че всичко е тленно!"

Катя Паскалева

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 17:02 от vdleri Вичона

# 642
Привет! Hug

Вичи Hug

Днешната дата е  свързвахме със сватбата на  Туба и Онур,но се разведоха!Какво да се прави,понякога животът поднася неща,които не очакваме! PeaceЧета разни коментари,че Онур ще иска попечителство над децата! Thinking Peace Знаем,че понякога това,което се пише не е вярно и се радухва!Ще видим! Peace
http://www.hurriyet.com.tr/tuba-buyukustune-buyuk-sok-eski-esi-m … gitti-ve-40533641
Скрит текст:
Газета Хюрриет пишет сегодня:

Согласно новостям, опубликованным в газете Таквим, Онур Сайлак, у которого от зарегистрированного в 2011 году брака с Тубой Бюйюкюстюн две дочери, больше месяца терпевший скандал с "запретной связью", наконец отреагировал. Сайлак, тайно разведшийся с Бюйюкюстюн в июне месяце, сохранял молчание после того как стало известно про запретную связь Тубы с Умутом Эвиргеном.
Сайлак, который до сего момента молчал ради дочерей Топрак и Майи, вчера показал свое отношение через социальные СМИ. Сперва успешный актер поделился фото с дочерьми из отпуска. Через несколько часов он показал Тубе жесткую реакцию. Сайлак отписался от Тубы Бюйюкюстюн, про которую говорят, что она в настоящее время отдыхает с Умутом Эвиргеном.
Этим Онур Сайлак как показал Тубе Бюйюкюстюн свое негодование, так и что дружбе наступил конец. А также, что он готовится сделать следующее действие. Успешный актер дал понять, что готовится открыть дело об опеке над дочерьми, раз Туба начала жить в любви, как утверждается, с Умутом, во время брака. При этом ранее Сайлак не позвал Тубу Бюйюкюстюн на гала фильма "Еще", в котором он выступил режиссером, а она сыграла роль.
https://vk.com/tuba_bustun

Цитат
Клара Феркович(автор шаржей) начала рисовать Эльмеров. " Я впервые смотрю КПА! Это прекрасный сериал! - поделилась она в ТТ.
Clara Fercovic‏: New…#KaraParaAşk illustration! Watched the series for the first time, it was wonderful #entu #elmer #TubaBüyüküstün #EnginAkyürek
https://vk.com/club143398602

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 17:54 от Zlatina3

# 643
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Днес не само нямаме новини, но... и продължава мръсната кампания против Туба.  Sick

Здравейте Hug
Цвети HugЗлати Hug

Цитат
#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн
Из интервью.📌

- Какими Вы видите человеческие отношения друг с другом?
- В целом, мы стали грубыми. Я замечаю это, когда стою в пробке или когда иду по улице. Мы отдалились от прежней вежливости и взаимопонимания между людьми, стали грубее; я вижу, что быть грубым и нетерпеливым становится нормой. И мне очень грустно.

Цитат
Из архива.📌

Туба выложила в своем инстаграм отрывок из книги "Беседы с Богом" Нила Дональда Уолша.

Любое действие, предпринимаемое вами, основано на любви или страхе — и это касается не только человеческих отношений.
Страх — это энергия, которая сжимает, закрывает, втягивает, убегает, прячет, накапливает, наносит ущерб.
Любовь — это энергия, которая расширяет, раскрывает, посылает вовне, отпускает, дает откровение, делится, исцеляет.
Страх укутывает ваши тела в одежды, любовь позволяет вам оставаться нагими.
Страх замыкается и заканчивается на том, что у вас есть, любовь — позволяет отдать все, что у вас есть.
Страх гребет под себя, любовь — касается с нежностью.
Страх сковывает, любовь — отпускает.
Страх рождает боль, любовь — облегчение.
Страх атакует, любовь — преображает.
Любая человеческая мысль, слово или деяние основаны на одном из этих чувств. Другого выбора не существует, поскольку выбирать больше не из чего. Однако у вас есть свобода выбора одного из этих двух.

Перевод vk.com/karaparaaskofficial

Скрит текст:

"Хората станаха по-материални, отколкото заслужава един кратък човешки живот. Забравят, че всичко е тленно!"

Катя Паскалева

Вичи  Hug не мога да подмина поста ти  bouquet

Много точни, макар и кратки са думите и на Туба, и на незабравимата ни Катя Паскалева, а и са си точно на мястото тези дни  Peace

Не мога да приема за истина нищо от написаното в турската преса по повод на случващото се около Туба и Онур, няма как те да знаят неща, които самите СС не са обявили публично. Нима ходят да им споделят личните си проблеми?  newsm78 Нима ги снимаха някъде или ги подслушват като си говорят? Кой всъщност дава информацията, която пресата разнася повече от месец без да подкрепи и с едно доказтелство?  newsm78

Нима не е всеизвестно, че... дори и най-големият престъпник е... невинен до доказване на вината му?  newsm78
Досега аз премълчавах, но... вече не се сдържам, защото не приемам всичко това  Naughty
А и най- вече силно съм възмутена от думите на хора, които до вчера бяха най-големите фенове на Туба и я възхваляваха с всяка своя дума, а днес... са готови и да я разпънат на кръста като грешница... Това ли е обичта и вярата им в нея, нима те имат доказателства за нейният грях или дори този на Онур...

Повече няма да взимам отношение по този въпрос, но... докато не се появи нещо конкретно - не обвинявам и не оправдавам никой. Всеки сам да решава на кого и как да вярва. Аз... когато обичам и уважавам някой - съм твърдо с него до край!  Peace

Докажат ли ми вината на някой - няма да си затворя очите и ще си кажа пак мнението  Peace

А да си позволяват някои хора да очернят единствената си до този момент звезда, стъпила на такива световни позиции е срамно и долно. Това е мнението ми за турска жълта преса  Peace

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 20:45 от Cveti67

# 644
  • Сливен
                           Привет, Запленени дружки! Hug

Ринка Hug, Лина, Hug Вичи Hug, Злати Hug, Цвети Hug

Момичета, много се натъжавам от тези помии в пресата. Истината я знаят само Туба и Онур. Всичко останало е кал и помия. Не ми се вярваТуба да стои и да гледа безучастна. Не ми се четат вече глупости- този казал, оня мислил, трети видял... 

За да спра този негативен поток от информация си намерих много приятен начин. Повтарям КПА. Сега не усещам кога серията започва и свършва. Наслаждавам се на играта, на майтапите в диалозите . Оставям ви, че Елиф започна да се влюбва в Йомер след освобождението на Нюлю. Вече съм на 9-та серия.

Приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт