. Сега обаче наблягаме изцяло на плодовете и за лятото май само веднъж правих мечки. Най-напред ги купувахме от време на време, но после намерих една много добра рецепта, купих силиконови мечешки форми и сега ѝ правя, даже и аз си ям от тях
. Но сега е сезон на плодове, затова гледам следобедната ѝ закуска да са нектарини, кайсии, ябълки, круши... само банани напоследък не иска, защото зимата доста често ѝ давах и явно ѝ омръзнаха. Сокове не пие никакви, само вода и то доста. Баба ѝ, когато ни е на гости, понякога ѝ прави фреш, ама мен малко ме мързи да мия машината и почти не я ползваме
.
. Миналото лято бяхме взели и спрей, и онова за контакта на Райд, и лепенки - ами никаква полза, тази година изобщо не съм и харчила пари за такива неща, само нов по-голям спрей купих, че беше на промоция в DM, а и всички го ползваме.
Разбира се, в 89% от случаите ме поглежда и тръгва в другата посока, защото не иска да направи нещо, но като цяло е ок.
Ние изгубихме едно, миналия октомври, то взе че стана бързо и не съм имала много време да мисля. Искаме второ, със сигурност и както казваш, като мине време, май става по-трудно да се вземе решение. Дано всичко е наред, че. Много съм се спекла. Препоръчани теми