Желанията, като подредим - към гнездото с надежда ще летим.

• 108 495
  • 808
  •   1
Отговори
# 675
Успех на осмокласниците!

# 676
  • Варна
Някой наясно ли е дали е възможно записване в гимназия без присъствие на детето и с пълномощно?

До миналата година можеше и без дете, и без пълномощно.

Аз като четох документите на инспектората за записване в VIII ми клас са необходими заявление + оригинал на свидетелство и медицинско за професионални гимназии. Аз бях решила, че ще искат и акт за раждане. Аз направих пълномощно да запишат без детето и без безотговорните му родители отишли на почивка в този важен момент Simple Smile

# 677
  • Sofia
Има резултати за класическата:
http://ngdek.com/bg/articles/grafik-na-deynostite-po-priem-na-uc … hebnata-2017-2018

Моят човек е приет на първо класиране, щастлив е и му предстои записване.
За нас кандидатстването приключи!

# 678
http://ngdek.com/bg/articles/grafik-na-deynostite-po-priem-na-uc … hebnata-2017-2018
Честито!
Завиждам ви, че чакането за вас приключи, ние тръпнем Wink

# 679
  • I want it all and I want it now.
Честито на детето.  bouquet

# 680
  • sofia
Моят набор също е приет в Класическата. За нас кампанията също приключи, той не иска нищо друго.
Успех на останалите!!!

# 681
  • София

Браво и честито!

# 682
И дъщеря ми е приета !  Grinning  Grinning  Grinning

Честито и на другите деца !    bouquet  
Ние ще чакаме и другото класиране . В тази връзка имам въпрос, може би най-вече към Министър Дидева  Wink  Имам ли право да запиша дъщеря ми в НГДЕК , но да участва и на второ класиране за останалите гимназии , в случай че не ни удовлетворява първото класиране  newsm78

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 14:47 от mama vili

# 683
  • София
И моето дете е прието.

Честито на всички приети деца!

# 684
  • I want it all and I want it now.
Еха  Party Браво на децата  bouquet

# 685
  • Русе
  На приетите в НГДЕК форумски деца   bouquet  Пожелавам да се радват на избора си и да споделят в темата. Както се казва Изворът на мъдростта е в древността. Това всъщност сега го измислих, ама сигурно е точно така.

# 686
  • София
Леле, колко много щастливи майки.... Браво на децата! Айде сега да почерпите.  Laughing

# 687
  • Пловдив
...
Ние ще чакаме и другото класиране . В тази връзка имам въпрос, може би най-вече към Министър Дидева  Wink  Имаме ли право да запиша дъщеря ми в НГДЕК , на да участва и на второ класиране за останалите гимназии , в случай че не ни удовлетворява първото класиране  newsm78

Можеш, да. Подаваш си заявление за второ класиране, а с оригинала на удостоверение си записваш детето в НГДЕК.
Ако на второ класиране попадне на по-желано място, се отписвате от НГДЕК и се записвате в другото училище.  

# 688
Честито на приетите в НГДЕК

# 689
  • Бг-мама
Честито и от мен на тези, които вече могат да си пият от радост официално. На другите кураж за следващият тираж! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт