Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 698
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 335
Снежана е завършила в класа на Ивайло Христов.
То и на моето куче, ако му платя семестрите, то също ще завърши НАТФИЗ. Вече навсякъде е лесно, стига да си плащаш.

# 1 336
  • София
И как може актриса да има толкова отвратително Р?? Кой я е взел в НАТФИЗ??

Е, отвратително сега, говорен дефект, да ни застрелят ли тези с такива дефекти?  Laughing Днес девойката пак добре се държа, утре ще е пика на лигавщината явно.

За актьори и диктори има определени изисквания и едното от тях е да нямат говорни дефекти. Или- ако имат такива, да работят върху себе си /кога със съответния специалист по правоговор, кога по друг начин/ и да ги отстранят.  Peace

Точно това имах предвид. Тя е актриса! Не може да има такова Р. При нас( в нашите театрално състави), дори 2 години преди да кандидатстват захапват тапата и започват да се упражняват (това е упражнение за говор) и ходят на логопед.

Дами, пошегувах се, явно емотикона не е достатъчен, предположих какво имаш предвид. Но пък и не бих го и нарекла "отвратително Р", защото не то й е най-отвратителното  Wink

# 1 337
Постара се човекът, но въпреки това май не ме кефи и сякаш изпростя с тези изхвърляния
"Не ща токайско, искам френско вино"  макар, че май не беше и чувал за съществуването на първото...."А, унгарско ли -  не искам" ... И  то не, че токайското е кой знае какво, но е добре да се аргументираш отказвайки го  - а той - френско, щото щерките му се родили във Франция... newsm78  Но все пак си има позиция и принципи, де. Mr. Green   В тази връзка жена му да се  запита с какво го привлича просекото?   Laughing  Wink
Вечерята беше малко като на тренировка - айде първо  две-три обиколки на стадиона за разгрявка, после дайте да изкъркаме и изплюскаме  всичко, щото е скъпо (зер аз сега за к'во съм се охарчил толкова) и така нанататъка в същия дъх  ...  Wink  пардон дух.  Peace

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 23:17 от Banshee

# 1 338
Аз, като селска клюкарка, да кача снимки...  Laughing Laughing

# 1 339
Владо може и да я е хванал ама не си я е наместил така .. абе, няма дистанция Wink

# 1 340
  • София
Абе това момиче защо не удари един гребен на главата (както се казва Joy)

# 1 341
Абе това момиче защо не удари един гребен на главата (както се казва Joy)

Защото е арт личност и над тези неща Wink

# 1 342
  • ВАРНА
 А,каква е темата на седмицата,дами?Какво заръча чичо Манчо?Пиене до откат??

# 1 343
  • ГО
Супа и питка/погача/хляб.

# 1 344
Снежана уж е ходила на логопед и уж не си харесвала Р-то, ама толкова е ходила.  Mr. Green

# 1 345
  • София
Добре де, може и да е залитнала (лично аз не успях да гледам тази сцена снощи), но пък защо после не се отмести настрана, а се залепи за Владо.
От това, което успях да видя от снощния епизод Владо е ценител. Справи се чудесно. Бих искала да пробвам зеленчуковата крем-супа, че у нас е на почит.

# 1 346
Като гледам снимките, той, още отивайки Снежа към него, я посреща с отворена длан. Тоест очаквал е да застане така, че да може да я прегърне Grinning Другият вариант е да се спънала нещо, но не ми изглежда така.

# 1 347
Може да е залитнала, защото е натаралянкана, не е нужно да се е спънала Naughty

# 1 348
  • София
Жени фациалис ли има? Малко изкривена в устата и лявото око ми изглежда  newsm78
Да. С невралгия на лицевият нерв е.

# 1 349
Aз не можах да видя какво им сервира в чиниите след барбекюто-май на вегетарианците беше по-различно-гъбите и още нещо, а на останалите само картофки и аспержи. Според мен, когато има нещо специално приготвено за вегетарианци, трябва да се предлага на всички, защото всеки яде постно. Направи ми впечатление още с качамака за Катето, а и в други случаи, когато е имало нещо много вкусно вегетарианско, но го слагат само пред тези, дето уж не ядяли месо.  Не че Катето не яде, но в тази серия май беше.

Общи условия

Активация на акаунт