Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 559
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Леле какъв анализ на постовете ми.  Sunglasses
Не мисля да се обяснявам, само ще кажа, че Нешка е доказан професионалист за разлика от Сашка!
Какво права е търсила Санда нямам идея...  newsm78

# 466
  • София
Хич не ми се гледа лицемерната Евро, дано не дават и сина й, не мога да ги дишам.

А Саня е мн красива и мила, харесвам я.
ПП Ох, така да ми се дояде прясна паста.
Според мен Дий трябваше да спечели.
Аз Саня не харесвам, винаги съм се чудила какво и харесват.

# 467
Е, хубава е Саня, с мъжа й са ми като Барби и Кен.

# 468
  • София
Хич не ми се гледа лицемерната Евро, дано не дават и сина й, не мога да ги дишам.

Дано не ни пробутат и още по-лицемерната Марта Вачкова, макар че я бива в готвенето...  Rolling Eyes

Саня е красива, но този тик с косата е наистина много досаден  /Doli,  Wink / и лично мен ме дразни.

# 469
  • София
Е, хубава е Саня, с мъжа й са ми като Барби и Кен.
Нещо ми е бледа, безцветна, без емоции, винаги с една и съща физиономия, с леко отворена уста.Ники го харесвам повече.

# 470
Ама Саня Борисова ли бе?! Загубиха ме завинаги... Tired Някой да и бодне по 1 адреналин преди снимки, че ще заспи и хептен ще им се провали пропадналото предаванце. Sick

# 471
Как пък са се сетили за тази красива флегма? Joy

# 472
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изключително неприятно подбрана компания,цялата седмица беше мъка за гледане.
Те просто нямат какво да си кажат,нямат общи интереси и разговорите се въртяха около подигравки и фалш.

Следващата седмица изглежда по-обещаваща.Двете баби ще ни покажат какво е готвене.

# 473
Не знам кои са мъжете от следващата седмица Sad

# 474

И аз мисля, че Дии трябваше да спечели. Но завистливия Денди не можеше да позволи на истински мъж да грабне Черешката...

Дии каза в една от предишните вечери, че има дете. От кого ли?

# 475
Гледам епизодите на запис, така че Дий не съм го гледала още. Но да си кажа за останалите. Досега е имало само една вечер,която си мислех , че ще е седмицата на....простотия и невъзпитание - тази с Джино, Емануела,Бориса Тют. и Гери Дончева.
В потрес съм от тази седмица. Гери Турийска!!!! Това беше най-голямата излагация до сега в цялото предаване! Мегз ряпа да яде. Тази женица ....не знам кой я е учил на маниери! Да ти дойдат гости и ти да им се подиграваш открито и да ги нападаш, а на други откровено да се мазниш! Тази жена достойнство има ли !!!
Дъщеря си на какво учи !!
Сашка Васева не е проста и вечерята и въобще не беше просташка /както тук много изразиха мнение, че никой не е длъжен да й търпи простотията?!/
Жената има проблеми, това е очевидно. Ако беше дошъл човек в инвалидна количка....интересно ми е какво щеше да е отношението на другите.
Денди и Гери. Те ясно си казаха, Денди си търси издател за следващата книга, Гери си търси клиентела и висока оценка.
Онази....простакеса -измислена писателка. Да си бе мирно стояла. Тя беше втората най-голяма излагация и откровена кучка.
Засега Дий единствено ми харесва, но още не съм гледала неговата вечер.

# 476
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От някаква латина(доминиканка,ако помня),докато е живял в Бронкс.Каза,че е станало случайно,но са решили да го запазят.Момичето тогава е било на 19-20..
Това го разказваше във Фермата.
Много бездарно момче,но и то се натиска за рапър..в Бг,с лопата да ги ринеш.Иначе е откровен и не лицемерничи.

# 477

И аз си помислих, че Дии ще спечели, но и за Гери съм съгласна, хареса ми как добре и спокойно готви, кухнята и е много сладка и приятна! Дии също ми стана много симпатичен, а тая Инааа ууу направо си личеше ка злобее за Гери!

# 478
  • София
Детето му е в Америка, станал е баща на 19. Бях чела, че всяко лято го взима в България и се грижи за него.  Разказваше, че тогава е бил по лош път и така му се е стекъл живота, но се бил поправил.

А относно бедният му изказ, каза, че живее в България от 4 години, а преди това е идвал само един път като дете, затова и английският му е по-добър. Но като цяло, не мисля, че само това е причината.

# 479
  • София

Сашка Васева не е проста и вечерята и въобще не беше просташка /както тук много изразиха мнение, че никой не е длъжен да й търпи простотията?!/
Жената има проблеми, това е очевидно. Ако беше дошъл човек в инвалидна количка....интересно ми е какво щеше да е отношението на другите.

И какви проблеми си има ? Права, здрава - родила и гледа 2 деца, не разбирам защо простотията и се опитвате да представите, като някакви проблеми ? Такава си беше и в зората на чалгата, такава си остана.
А продуцентите защо мислите са я покани, защото е добра в кухнята ли ? То е ясно, че заради сеира я канят...

Общи условия

Активация на акаунт