Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 673
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ужас, досада, поне в коментарите към снимката не са й останали длъжни Simple Smile Дребна душица.

# 496
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въобще не ми харесва вечерята на Дий,може би само пастите ставаха за хапване.
Десерта не направи той,"брускетите" му бяха мазани филии за сандвич хляб с песто и прошуто.Цвеклото не беше почистил,настъргал той,и салата беше бъркоч.Предястието козе сирене със сладко(колкото и да е популярно) въобще не бих опитала.
Смесени сладки/солени храни въобще не харесвам,както и стотици други комбинации.Ако участвах в Черешката,със сигурност щях да си стоя гладна цялата седмица.

Другата седмица определено ще има хапване.Саня е като Барби нежна и красива.

# 497
Защо да е измислена? Напълно реална и естествена ми е,харесвам я  Rolling Eyes
Ок, аз казвам, че за мен е измислена, да не кажа шарлатанка, не ми харесва като излъчване. Мое мнение, не карам никого да мисли като мен. Peace
(за Енджи Касабие)

# 498
  • София
Ехаа, докато се доредя да седна пред компютър и вие сте изписали 34 страница Laughing Laughing  сега ще си пускам предаването от снощи, че го пропуснах.

# 499
...Предястието козе сирене със сладко(колкото и да е популярно) въобще не бих опитала...
Защо? Много е вкусно  Heart Eyes

# 500
  • Sofia
много е вкусно,харесвам такива комбинации Peace

# 501

Тя тая приличала на Анита Мейзер, на младини  Joy https://www.instagram.com/p/BUgcP6tFeUe/?taken-by=konstantinazhivova

Да не ревнува, че Сашето е по-красива? Joy Joy Joy Joy

# 502
  • Sofia
Приликата е поразителна  Joy

# 503
 Не се сърди човече, от моята кръвна група си. Няма такава вкусотия от кюфтенца по икейски. Откакто  ги хапнах в Икея - невероятния вкус на боровинковото сладко към тях ме кара да ги правя и правя и правя......А някога и не бих помислила, че тази комбинация ще е  Peace

# 504
Не се сърди човече, от моята кръвна група си. Няма такава вкусотия от кюфтенца по икейски. Откакто  ги хапнах в Икея - невероятния вкус на боровинковото сладко към тях ме кара да ги правя и правя и правя......А някога и не бих помислила, че тази комбинация ще е  Peace
А ще може ли рецептата?

# 505
  • София
Аз по принцип не обичам нищо сладко - солено, с малки изключения - попара със сирене, диня със сирене и панирани сиренца с боровинково сладко.Последното го  проядох скоро, даже и у нас си правя.Бих опитала на Дии сиренето, ако не беше козе.

# 506
 Да не пиша цялата рецепта отворете тази на Звездев за шведски кюфтенца. Уникалния им и неповторим вкус според мен е този, че се слага бахар.  В рецептата не е написано, че се сервират с пържени картофи/както е в Икея/ но за мен това е задължително. Със сладкото от боровинки е неповторимо и екзотично.  А със студена бира хапването е много приятно изживяване.

# 507
  • София
Аз не съм ходила никога в Икея и нямам представа какви са тези шведски кюфтенца.

# 508
Тайна, ами експериментирай. Кой знае, може и да ти харесат. Ако ли не като млада домакиня съпругът ми доста често виждаше в кофата нещо скрито във вестник  /поредния ми безуспешен експеримент в кулинарията/ И до сега със смях си спомняме това.

# 509
Тайна, това козе няма нищо общо с вкуса на онова, което си представяш. Ако не знаеш, че е такова, няма да го познаеш.
Тайна, ами експериментирай. Кой знае, може и да ти харесат. Ако ли не като млада домакиня съпругът ми доста често виждаше в кофата нещо скрито във вестник  /поредния ми безуспешен експеримент в кулинарията/ И до сега със смях си спомняме това.
Joy
Скрит текст:
Имам 2 изхвърлени неща, един крем карамел, в който сложих сол, вместо захар Joy

И едно тесто, което направих много твърдо. Сложих го в един плик (добре, че беше нов), метнах го в кофата и излязох. Връщам се - мъжът ми пече питка hahaha намерил тестото, оправил го и си стана чудесна питка, ама аз откъде да знам, че си има начини за замазване на грешките Joy

Общи условия

Активация на акаунт