Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 694
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 630
Аз антики не видях, само статуетки. Освен това картините и снимките по стените бяха поставени едно към гьотере. Има си правила.

# 631
Харесвам Саня, мила, нежна, красива, уравновесена. Дори и да беше притеснена, по никакъв начин не наруши хармонията около себе си. Спокойна вечеря без бякой да се прави на интересен  е и без просташки изцепки.
Но пък аз Чужденецът съм го гледала поне три пъти, Живи легенди само два, чакам вече новият филм.

# 632
И аз имам навик да поглаждам косата си. Не знаех, че е толкова дразнещо за околните Mr. Green

# 633
Аз антики не видях, само статуетки. Освен това картините и снимките по стените бяха поставени едно към гьотере. Има си правила.
Някой има правила за дома на Саня Joy

# 634
Не някой. Съществуват правила, по които се поставят картините по стените. Но тъй като нямаше някакви произведения на изкуството, освен снимки, икона и фотографии, и им харесва да си ги закачат както им падне, ок. А и това, че някой живее в един дом, не го прави негов. Simple Smile

# 635
Домакинята изглеждаше, а и се държеше малко като хамстер под упойка, обстановката с поносимо, но все пак парвенюшка и недомислена декорация -  будоарно прасковено-розови стени и в центъра на композицията  баш Дон Вито (в едноименната верига пицарии по-добре са се справили бояджиите),  а менюто - хаотична смесица от вегански изцепки и разбира се нищо общо с концепцията на седмицата Confused   ... за изненадата ще я пожаля и я оставям без коментар.  Mr. Green

# 636
Домакинята изглеждаше, а и се държеше малко като хамстер под упойка................
Е неееее така съм се смяла на тоя лаф, едно време режехме бели мишки на упражненията, но преди това ги упоявахме под един стъклен похлупак.....представих си ги нагледно!

# 637
  • София
Домакинята изглеждаше, а и се държеше малко като хамстер под упойка................
Е неееее така съм се смяла на тоя лаф, едно време режехме бели мишки на упражненията, но преди това ги упоявахме под един стъклен похлупак.....представих си ги нагледно!

Представи си Саня под похлупака ли ?  hahaha

# 638

Представи си Саня под похлупака ли ?  hahaha
Не бе упоените хамстри/ мишките  hahaha

# 639
Тази жена е много трудна за изтрайване  Sick

# 640
Ох, тази Евро все свекървата , та свекървата. Тази нагла крадла дето докара почти до фалит ВМА, поне сега виждам, че част от парите са инвестирани в сребърен сервиз.

Бижу  Laughing ти и калинка брошка ни подари, покрай едно предаване. Сега, като я видя и все за теб се сещам. Тиква за сега ще се въздържа, чакам да се насладя есента на собственотоо  Wink си производств
Нищо не разбрах ?Коя е крадла , какво е откраднала , какво е вма ? Rolling Eyes

# 641
  • София
Ох, тази Евро все свекървата , та свекървата. Тази нагла крадла дето докара почти до фалит ВМА, поне сега виждам, че част от парите са инвестирани в сребърен сервиз.

Бижу  Laughing ти и калинка брошка ни подари, покрай едно предаване. Сега, като я видя и все за теб се сещам. Тиква за сега ще се въздържа, чакам да се насладя есента на собственотоо  Wink си производств

https://www.blitz.bg/article/41025

# 642

Става въпрос за доктор Кадурина,свекърва на Саня
Беше главно действащо лице в скандал около ВМА за източване на пари от академията,чрез нейна клиника

# 643
Саня е впечатляващ бастун, дори и красотата й не компенсира неприятността. Но има много хубава коса, черна завист мА тресе. Домът ми се видя бая кичозничък, ДоМ Корлеоне на центъра - не е сериозно, но пък навсякъде имаше красиви орхидеи, за тях също получават черна завист.
Като каза "вегетарианка съм от...", очаквах да каже нещо 10-15 години, а тя дори и на Гергьовден опитвала агнешко, то тогава и аз съм вегетарианка.  ooooh!
Сармите с ориз, леща и... какво каза, доматен сос, прекалено странно ми звучи, комбинацията от ориз и леща, по-скоро не Rolling Eyes.
Нарязаните картофи, можеше директно да ги запече, няма нужда да се варят, аз често правя такива директно във фурната, в готов вид се бяха получили апетитно, можеше да им сложи подправки, както отбеляза екс-депутатът.
Домати с босилек, мед и горчица ми е леко, лееекичко вкусово недоразумение.
Десертът... ами твърде здравословен пък, поне брашното от рожков да беше истинско какао, да има по-греховен вкус Crazy. Сребърното сервизче от златната свекърва много ми хареса. Heart Eyes

Дьепутатът мье изнервя много, комсомолец някакъв, но като цяло компанията не предполага простотии, което е приятно. Mr. Green

# 644
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сашко е единственото семейство,което има.Какъв е проблема,че го споменава непрекъснато,света й се върти около него и внучката.
Не съм гледала все още епизода.

Общи условия

Активация на акаунт