Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 180
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Тайна, тя и друг път ми е изглеждала малко тромава и недодялана. Спомням си я е онова шоу "Танцувай с мен" ако не се лъжа за името му пак едно недодялано, на първото участие в Черешката и отделно Сашка има поне според мен дифицит на вниманието

# 256
  • София
В кулата на мол България бяха. Но какъв ресторант има там?
Родина отдавна не работи.
Аз предположих Таван, но интериорът май е друг.

# 257
На мен пък ми хареса Денди. Предложи непоказвани досега ястия, направи ги сам, макар и под контрол, превзема се в рамките на нормалното.

# 258
Taзи пък Мария Игнатова - Анелия - Костадинка има претенции , че Денди не е спазил изцяло регламента. Как не я беше срам точно тя да го каже. За мен между финни кори и бутер тесто разликата е от земята до небето ,

# 259
Абе вие пък - при цялата останала кретения... не спазил не знам си какво! Rolling Eyes

На мен пък ми хареса Денди. Предложи непоказвани досега ястия, направи ги сам, макар и под контрол, превзема се в рамките на нормалното.
Joy Ти кое предаване си гледала? Crazy

# 260
Аз, например, не харесвам вкуса на бутертестото. Вечерята беше скучна дори и за зрителите.

# 261
На скарата беше той, обезобразяваше дроба лично, консомето бърка, украсява също сам и то много успешно.

# 262

Joy Ти кое предаване си гледала? Crazy

Joy Joy Joy
Може би е искала да напише навеждаше се сам над тенджерите и тиганите.

# 263

И аз мисля, че е Таван, това си е интериорът му, гледката е същата, той е.

Това предаване го следя по инерция, но вече е напълно опошлено и смешно.

# 264
Хубава, но скучна вечер.
Иначе менюто беше вкусно, пак доста "готви" Денди, някои и толкова не са готвили. Каквато е превземка очаквах само да седи на някой стол и да се обяснява. Харесвам го. Само него от всички в тази 5ца.

"Анелия" наистина мн прилича на Мария Игнатова, не ме кефи.

# 265
В кулата на мол България бяха. Но какъв ресторант има там?
Родина отдавна не работи.
Аз предположих Таван, но интериорът май е друг.
Пуснах линка с Хилтън напълно умишлено (макар, че и там не видях подобен интериор Wink), заради  "вуйчото" на аристократчето Любчо, ако някой още не е разбрал на какво се дължи популярността му. Съжалявам, че ви подведох, ама честно казано - защо трябва да ни дреме дреме кой е ресторанта, къде и на кой етаж е? Thinking  Факт е, че и той не покани хората у дома си. Peace

# 266
ресторантът е Таван
хареса ми тънката му ирония

# 267
В предишното му участие,Денди приготви много интересни неща.

# 268
  • София
Денди живее в стар апартамент намиращ се в една от пресечките на Мария Луиза, близо до Министерството на околната  среда.

# 269
Денди нали каза, че жилището му е тясно, явно няма достатъчно място да ги посрещне.

Общи условия

Активация на акаунт