Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 151
  • 1 574
  •   2
Отговори
# 300
  • София
А защо тя държи да ги възприемат като по-различни нея и Денди. Че са луди, луди са. Ама и те живеят в нашата страна, ходят по нашите улици. За какъв техен свтя ни говори??

те, че са луди, така е. ама Константина много злобна.

# 301
Ама тази ли е, дето се ожени за бившия на Йоана? Да, никак, ама никак не ѝ отива това русо!

# 302
Ама тази ли е, дето се ожени за бившия на Йоана? Да, никак, ама никак не ѝ отива това русо!

тя е, да

# 303
Био сирене от с.Мугла и други био измишльотини с високи цени и съмнителни био качества ......

# 304
  • София
Био сирене от с.Мугла и други био измишльотини с високи цени и съмнителни био качества ......
Между другото, като лепнеш етикета Био/ Еко изведнъж стоката се  оказва много вървежена и на солена цена. Има ли някакъв стандарт или изисквания, който някой да следи за продукти започващи с името Био или Еко?

# 305
Ама каква сладка престилка има Явката Simple Smile

# 306
  • София
Ау, колко готин мъж има Гери! Изглежда ми разкошна душа  Heart

# 307
Много ми е приятна на мен Гери. Цялостно.

# 308
Това с хавлията за Сашка- много тъпо:((

# 309
Много ми е приятна на мен Гери. Цялостно.

И на мен. Даже почти винаги си нося така косата и не подозирах че е старомодно  Joy Много ми е хубава цялата,сготви неща, които бих опитала с удоволствие, всичко ми се струва много вкусно.

# 310
Ето, това е настроението от Перфектната вечеря - браво на тези хора. Много ми харесва всичко - малка кухничка, но се готви в нея и то си личи, само се чудя защо Любчо не се спря да я "кълве"  на тема творчество - навярно се е заблудил, че и той е автор (на нещо си) и си позволява да злослови и завижда бедничкият?  Mr. Green
Черната мутреса май също се излага повече от допустимото  newsm78
бтв. За мое дълбоко съжаление твърде късно  установих, че месото в Сърбия няма нищо общо с нашето, както и сиренето, маслото и т.н.  Даже да нямаш познати там - ей, го къде е Пирот  Laughing

# 311
  • ВАРНА
 Най-сетне участник ползуващ набодката с лява ръка.

# 312
  • София
Константина е много злобна. Не очаквах, че и по адрес на Гери ще хвърля злобни коментари.

# 313
Да го отровим! hahaha Joy

С тази покривка/хавлия наистина не й се получи на Гери.

# 314
  • София
Dee май харесва всичко, много ми е интересно какво ще сготви утре.

Общи условия

Активация на акаунт