Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 122
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 375
Защо се съгласява да участва, като се знае, че ще стане за смях ?
Тя не знае, че ще стане за смях! И тя има другите за странни.
Освен това и тя трябва да се храни... Това може, това прави. Едва ли ще се съгласи, ако я викнат да копае някъде и ѝ обещаят добро заплащане, тя просто не го може това. Има хора, които са готови по всякакъв начин, който е сравнен с лежане по гръб, да си изкарват парите и не им пука какво мислят другите. Тя иска само да си мисли, че като не я снимат от дясно, изглежда добре. Не е по-умна от тризначките, примерно, не е и по-различна от тях, просто други са нещата, които я вълнуват.. Има хора с толко капацитет, като щраусите - с око, по-голямо от мозъка.
Абе май е по-умна от тризначките, завършила е педагогика и съм я чувала да споменава Жан-Жак Русо...

Иначе наистина не усеща, че се излага, има си самочувствие.

# 376
Бе аз не съм завършила астрономия и не съм била космонавт, но вчера четох една статия за сблъсъка на галактиките и черната дупка в средата на Млечния път, мога да ги спомена, ако ще ти изглежда по-академично? Laughing

# 377
  • София
Бих била снизходителна към Сашка, ако имаше по-друго поведение. Ако на мен ми каже с този тон и физиономия, че съм неграмотна, защото не се храня на хавлия (само защото не съм германка, а там видиш ли така се хранят), щях да я удуша с това нещо на врата й дето го е увила.

# 378
  • София
Мисля, че се изясни защо според мен си заслучи хавлията ?

# 379
Бе аз не съм завършила астрономия и не съм била космонавт, но вчера четох една статия за сблъсъка на галактиките и черната дупка в средата на Млечния път, мога да ги спомена, ако ще ти изглежда по-академично? Laughing
Абе от търкане на студентската скамейка все й е влязло нещо в главата. Жан-Жак Русо го споменаваше, защото следвала принципите му в отглеждането на деца - даване на абсолютна свобода на децата и никакви ограничения. Mr. Green

# 380
  • София
Защо не мога да редактирам в новата версия?Знае ли се другата седмица кой ще участва?

# 381
Бих била снизходителна към Сашка, ако имаше по-друго поведение. Ако на мен ми каже с този тон и физиономия, че съм неграмотна, защото не се храня на хавлия (само защото не съм германка, а там видиш ли така се хранят), щях да я удуша с това нещо на врата й дето го е увила.
Вероятно си права. Ама то се усеща на място. Ако насреща си имам откровена тъпота с претенции, която демонстрира презрение към "незнанието ми за "екстри"", бих могла да я сравня със земята. Но, ако съществото е толкова тъпо, че не знае колко е тъпо и не би разбрало нищо от това, които му се казва, какъв е смисъла. Просто да му затвориш устата? Ми може, ама е излишно често пъти.

Е, тя тъпотиите ще запомни от това дето е учила, нищо съществено. С вида на това дете (горкото с такива родители...) мен щеше да ме е сам да се знае, че педагогика съм учила. Но то педагогиката е призвание, не обучение и диплом само.

# 382
  • София
На една от вечерите повтаряше "Бон, бон... бене", вмъква и други чути и недоразбрани изрази.

# 383
През всички вечери Сашка се държеше добродушно и не си позволи да засегне никой от присъстващите. Нападателна стана след като се опитаха да се изгаврят с нея с хавлията. На мен пък ми прави впечатление, че българинът обича да си прави дебелашки шеги и да поставя "на мястото им" хора като Сашка - уязвими, не можещи да се защитят, както трябва. Защо никой не смее гък да каже на Денди? Защо отворената и вечно възмутена от нещо брюнетка (забравих ѝ името) не му каза в лицето - "не ми е приятно кучето ти да си слага мазна храна в сакото ми, редно е да ми се извиниш и защо въобще го мъкнеш всяка вечер с теб"? Иначе се зъбеше на Сашка - хавлия е, та хавлия е. Stop

# 384
Защо никой не смее гък да каже на Денди?
Да! И с Евгени Минч. същата история - той ги сравнява със земята, те му се усмихват и припадат от удоволствие колко невероятен бил! Rolling Eyes
Но то в тия среди е така. Минчев може да ти срине бизнесчето и местенцето, което си отвоювал в това общество с цената на много лицемерие и целуване на задници, само като пусне слухове за теб. И въпреки, че всички са наясно, че са слухове, започват лекинко да се отдръпват от теб, образува се празен кръг, шорочко ти е в него, ама контакти - йок, изпадаш от класацията и няма 'ляб вече. Затова се правят на маймуни и гледат да са добре с тези. А онези, дето им взимат от вниманието на публиката дори с маймунщини, по-големи от техните, гледат да ги смачкат, та да се отърват от тях и да има повече място за медийно внимание към тях самите.

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 12:09 от Бижy

# 385

Тя нямаше предвид това, но като не се сеща за точната дума...  Joy Joy

# 386
Не толерирам Сашка, просто моята представа за интересна и забавна вечер е различна от тази на Гери. И двете толкова си могат;)

# 387
Защо трябвше 3 вечери да ни занимават с покривката на Сашка и 4 вечери с нейната клаустрофобия?? Изключително тъпа седмица, пак да си кажа. До тук единствено Дий ми харесва. Стои в страни от всички тези глупости. Ще го видим довечера какви ще ги твори и той,де Wink

# 388
Не толерирам Сашка, просто моята представа за интересна и забавна вечер е различна от тази на Гери. И двете толкова си могат;)
Да, но Сашка е очаквана, с нищо не те изненадва. А Гери е разочарование...

# 389
Мен пък Гери не ме разочарова. Винаги съм си мислела,че някаква доста изкуствена дама.. Язък ѝ за старанието в готвенето и всичко БИО,при положение,че нападна гостите си така. Грозно, грозно беше всичко. Все едно няма друга тема за разговор освен някаква си покривка, пък била тя и хавлия.  Ще каже човек,че тя цял живот все на изгладени копринени покривки е яла...

Общи условия

Активация на акаунт