Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 498
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 585
Ужас, горките гости! Прави им вегетарианска вечеря, а те все месоядни. Това се нарича грижа за тях.
Много е отпаднала, едва говори, уморена ми е нещо.
От това веганство може да е с желязодефицитна анемия и за това да и се изтощава така бързо батерията.
Не бе просто си е флегма, тя винаг си е така леко заспала!Красива е, ноооо много на забавен каданс...!

# 586
Ох, ще слушаме основно историите на Катерина... това е. Tired Що не си чака вечерта, егати - седмицата на Катерина Евро ще е това. + Сашко тук таме.

# 587
Тази мЪ уби: риба ям... ама вие ще сте на картофи Mr. Green

# 588
Ох, ще слушаме основно историите на Катерина... това е. Tired Що не си чака вечерта, егати - седмицата на Катерина Евро ще е това. + Сашко тук таме.
То нейните колко сме ги слушалиии, вече нищо ново не казва!

# 589
Къде се изгубихте?  Laughing
Очаквам предложенията ви пет степенно меню с чисто български ястия.

Таратор, салата - домати, печени чушки, лук и запечено сирене, мързелива баница вместо хляб(питите оставям на майсторките), мусака или пълнени чушки с кайма и ориз, луканка за мезе и...........на десерта се затруднявам  - мляко с ориз да речем

# 590
  • София
Този Трифон ми е интересен, дано да успее да вземе думата от Евро. За сега мъжовете ми се очертават интересни.

# 591
Ще е интересна седмицата  Peace Менюто на Саня не е от най-хубавите ( според моя вкус), но се постара момичето.

# 592
...на десерта се затруднявам  - мляко с ориз да речем
Млякото с ориз не е ли турски десерт? По-скоро макарони на фурна, млечна баница, цедено кисело мляко с орехи и мед.

# 593
Бих направила постни сарми в гювеч и бих ги затиснала с някое месце  thumbsup

# 594
Саня и Ники си направили школа!  Joy

# 595
Laughing
Ти идея нямаш, че кой ли не си е направил... А цифрите какви са в някои школи, ти е бедна фантазията.

# 596

Дано не обучава тя самата... горките ученици  Joy

# 597
Мацката нито напазарува, нито сготви. Та заради това, сега трябва да слушаме разговорите на масата.

# 598
Явно е флегма, да. Дразнеща ми е, много превзета, няма живец, хумор, закачка. В живота избягвам да общувам с такива персони, просто не са мой тип.
И има някакъв тик да си подрежда косата, адски неприятен.
Менюто е ок, но трябваше да положи усилие поне риба да им поднесе, щом и тя яде.

# 599
...на десерта се затруднявам  - мляко с ориз да речем
Млякото с ориз не е ли турски десерт? По-скоро макарони на фурна, млечна баница, цедено кисело мляко с орехи и мед.

Честно казано незнам, възможно е - те и американците го ядат, казват му оризов пудинг. Написах го, защото го ядем традиционно в България (тя и мусаката не е българска). Замислих се за чисто български десерт и действително не можах да се сетя. А, сетих се- тиквеник!!!!

Общи условия

Активация на акаунт