Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 560
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 690
Брат ми от 6-7 месеца сутрин на гладно изяжда по 1 чаена лъжичка куркума, разбъркана в 3-4 супени лъжици кисело мляко. С това, без диета или каквато и да е промяна на начина си на живот, свали 9 килограма.
Лелее, ей сега ме зариби  Party
Започвам от утре  bouquet

# 691
  • Sofia
ооо,ще се пробва и това  Peace

# 692
Почнах да ползвам куркума, откакто прочетох за въздействието ѝ върху метаболизма, така че има логика.

# 693
Аз от около месец и половина редовно слагам куркума в супи и ориз, та даже и на картофи. Не я усещам, само цвета променя. Две колежки ядат сутрин куркума, казват, че е много гадно на вкус. Не знам дали още я ядат, не съм забелязала да са отслабнали.
Да се включа по темата за вегетарианството. Преди години, когато бях студентка, прочетох книгата "Душата на животните" и отказах месото за две и половина години. Та ги разбирам вегетарианците, които не готвят месо. Проблемът не е в това, че те е "гнус", а защото извършваш убийство, противно е като знаеш, че готвиш животно, нищо, че други ще го ядат. Миналата година гледахме два заека, единият беше много проклет и тормозеше другия, та мъжът ми го заколи, без да ми каже. После искаше да го сготвя. Ами, не можах да се прежаля. Аз съм го гледала, галила съм го, а после ще го режа и готвя? Sick Да, към животните от магазина не съм емоционално привързана, но усещането е същото, когато си вегетарианец. Друг е въпросът, че тази Саня не е никакъв вегетарианец, а прави нещо, което явно е модно в момента. Месо не ям, но риба ям. Че тя не е ли живо същество?! На Великден ям агне, но после си ям маруля само. Загубена работа.

# 694
Този Трифон същия ли е? https://woowhiskey.com/ Май е той.
Саня на мен ми е неприятна отдавна. Бездарна е и мисля, че го осъзнава, като се опитва да изкара като коз някакво самодивско излъчване. Катето Евро се опитваше да създаде атмосфера и да поддържа някакъв разговор, домакинята беше пълен пас. Евала все пак, че си сготви сама, но винаги ми прави лошо впечатление как някой готви варива без да ги изкисне. Не ми се мисли как са се подули гостите след тази вечеря.
Статулова ми прави лошо впечатление, като някаква простачка е, а с големи претенции..

# 695
Статулова ми прави лошо впечатление, като някаква простачка е, а с големи претенции..
Абе не я видях да заявява кой знае какви претенции, но ми се струва, че и мен ще разочарова, а някак не исках Confused

# 696
Така, чак днес изгледах/измъчих се с Саня. Много флегматична и според мен, НЕ готви, не знам защо каза, че готви.
Като актриса, според мен, е доста слаба, по-скоро е модел/красива.
Мъжете са ми непознати, добре, че сте вие да се светна, кой кой е.
Катето не ме дразни, развява се по медиите, симпатична ми е от край време.
Мария Статулова, още не мога да преценя, малко прикрита ми се вижда, но ще гледам днес епизода. Peace

Супер сте!

# 697
Статулова, според мен, е най-успешна от петимата тази седмица. Има си кариера жената, има си и фамилия....Та ще е в правото си да има и претенции, пак според мен.
Катето....не всички и разбират хумора, а и явно много хора и се дразнят. За мен е неприятно как хлъзгаво подва хората. Уж с усмивка, уж леко на майтап, но винаги подва Confused Горката и снаха

# 698
Абе не я видях да заявява кой знае какви претенции, но ми се струва, че и мен ще разочарова, а някак не исках Confused
Не толкова е казала нещо, колкото маниера ѝ, езикът на тялото, това че винаги споменава Радичков. Представям си тази жена като адската свекърва бррррр Laughing

# 699
Какво е "подва"? Rolling Eyes Реших, че е грешка, но си го написала два пъти така. Thinking

# 700
  • София
Какво е "подва"? Rolling Eyes Реших, че е грешка, но си го написала два пъти така. Thinking
Подхлъзва?Подлива? И аз не знам какво е?

# 701
Joy Бодва имах предвид Embarassed
Уж все е усмихната, приятелски настроена, а не пропуска да кълвне всеки.

# 702
Между Статулова и Катето предпочитам Кадиев... хаха, Евро ми е по-приятна на мен, Статулова понякога се попревземКа повечко отколкото ми понася, а и е станала някак нечистоплътна, с тия зъби... много ме дразнят хората с гадни зъби, особено пък артисти. Ами има начини и не много скъпи да се поддържат, не говоря за "фаянсова усмивка", а за съвсем нормално поддържане, дори в домашни условия с подръчни средства може. Хем пушат, хем не се грижат и накрая става плачевна картина.

# 703
Бона, такива са зъбите на старите бургазлии Peace

# 704
Бона, такива са зъбите на старите бургазлии Peace
Защо така?
На мен ми се вдяха добре оцветени от обикновен никотин, може пък да съм твърде осъдителна.

Да кажа, че я харесвам като актриса Статулова. Много са ми любими с Коканова като етървите в "Дами канят".

Общи условия

Активация на акаунт