Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 510
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 735
Има много настроение и хъс у този мъж . И на мен ми харесва. Как ли ще му се получи мръвката . Питката ще стане  thumbsup

# 736
Много ме подразни този - вегетариански пържоли, веганско филе Елена...добре, разбрахме, че го прави, за да дразни Саня
Joy И за капак Саня на нищо не приличала! Crazy

# 737
  • София
Чичо Манчо много се нерви нещо.  Mr. Green Симпатяга е Трифон.

# 738
Чичо Манчо много се нерви нещо.  Mr. Green Симпатяга е Трифон.
Иновативен , според екс депутата  Joy. Представям си как ще ядат този десерт с чесън. Направо онемях Shocked

# 739
Сега пък не ядяла салата с лук. Tired

# 740
  • София
И аз не обичам суров лук, но винаги ям от обща салата, нямам проблем да го избутам. Твърде претенциозно ми дойде това с лука и салата.

Пържолите бяха изпуснати определено, таратор с яйце бих яла, но с морков не би ми харесало. Купените разядки бяха голям минус. Катък с печена чушка все пак се прави доста лесно. Тези готовите въобще не са ми вкусни, имат вкус на преседяло.

# 741
  • София
Трифон ми изглежда много уравновесен човек. Саня с многото претенции, ще мрънка цяла седмица.

# 742
  • Sofia
Таратор с настъргани моркови даваха на дъщеря ми в детската градина преди 20год,пробвала съм да го правя и в къщи,не е зле,яде се Wink

# 743
Този Трифон е чаровен.
Много смело експериментира в кухнята, чак прекалено.
Имам такава дружка, фенка е на фюжън комбинациите до крайна степен. В соса за спагети слага банан, а кюфтета с ягодово сладко яде от години, много преди да дойде Икея и да ни модернизира с техните кюфтенца с боровинки.

Останалите са готини тази вечер, разговорът им върви леко и приятно. Само Саня мълчи и се кокори, една дума не обели на тази маса. Явно няма какво да каже по темите.

# 744
  • София
Саня просто не се връзва в компанията. Останалите са готини събеседници, включително и Евро  Peace

# 745
Моля, кажете ми кой е този Трифон.
Много е интересен.

# 746
Трифон Михайлов, предприемач.

# 747
  • София
Много приятна вечер. Не усетих как мина.

# 748
Красивата опаковка го поряза с 8 точки. И то с какви абсурдни мотиви. Реално на нея не ѝ хареса, де, личеше си. И скучаеше.

# 749
  • София
Саня ми напомня за Ива теракотата, мрън мрън ей мръсничка. Много била храната, не била сигурна, че той я е приготвил... Тази вечер в духа на Черешката направих типично северняшка разядка Сиренява лютика  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт