Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 659
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 350
Аз видях, че само на Димо и Глория сервира чинии с картофи и аспержи, а на другите нищо.

# 1 351
И те гледаха като сирачета, докато другите ядяха барбекю. После се "обърна палачинката". Mr. Green

# 1 352
Аз се подразних на коментара на Манчев, че видиш ли който не ядял кърваво месо нищо не разбирал.
И аз не обичам алангле, даже предпочитам помен да няма от кръв, защото ми се повдига и не бих го вкусила за нищо на света.
Това с криенето под масата от Глория малко прекалено ми дойде. Иначе месцето изглеждаше добре, личеше, че им е вкусно, но аз бих предпочела за мен по-препечено Grinning

# 1 353
Някой да е разпознал магазина, от който Владо купи вината?
Много приятна вечеря се получи. Благородно завидях на гостите Simple Smile

# 1 354
Някой да е разпознал магазина, от който Владо купи вината?
Много приятна вечеря се получи. Благородно завидях на гостите Simple Smile
Casavino, на Малинов, с най—добрият консултант по вина!

# 1 355
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много ми допадна вечерята на Владо - изтънчена,изпипана,а той самия обгрижващ домакин.
Аз обаче не бих настоявала гостите ми да изпиват всичко в чашите.Това не е събор за надпиване,а дегустация на вина.

Не ми хареса промото за днес.Снежана надрусана ли е,защо е толкова заядлива и неприятна.. Rolling Eyes

# 1 356
  • София
Много ми се иска да има седмица с участници кулинарните блогъри. Има много добри готвачи срред тях, и наши съфорумки са даже.

# 1 357
  • София
Много ми се иска да има седмица с участници кулинарните блогъри. Има много добри готвачи срред тях, и наши съфорумки са даже.
За Мастършефа бяха канили, тези,които познавам отказаха.

# 1 358
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От страх да не си развалят ренюмето ли?  Rolling Eyes
Защото едно е да гледаме фотошопнати снимки в сайтовете им,друго е да готвят и храната да се оценява от реални хора..

# 1 359
  • София
От страх да не си развалят ренюмето ли?  Rolling Eyes
Защото едно е да гледаме фотошопнати снимки в сайтовете им,друго е да готвят и храната да се оценява от реални хора..

Не, просто защото знаят какво оплюване настава по форумите.

# 1 360
  • Sofia
На Владо роди ли се дъщеричката?

# 1 361
  • DE
От два дни се чудим до какво остават два дни  newsm78 от рекламата до логото на телевизията.

# 1 362
И какъв сценарий върви и как режисьорите  вадят това, което  буди интерес. Мирното и кротко не вдига рейтинг.  Аз лично не се притеснявам показаните си манджи, със същите посрещам гости и ловна дружина.
Очаквах да посрещнат гостите в срарозагорския апартамент, харесва ми Евгения как спокойно си приготвя

# 1 363
  • София
На Владо роди ли се дъщеричката?
Април месец.

# 1 364
От два дни се чудим до какво остават два дни  newsm78 от рекламата до логото на телевизията.

Нали си ремонтират студиата - най-вероятно 2 дни до новите студиа или 2 дни до нов формат на новините им - т.к. днес казаха, че това новото нещо ще бъде на 7ми от 7 часа

Общи условия

Активация на акаунт