Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 560
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 500
Чакай бе, на първата вечеря Снежана не каза ли на всеослушание, че не го знае даже кой е и какъв е. Сега, едва ли не приятели от детство били, ти да видиш!  

Каза го, но  вече няколко дни я слушам как говори и  виждам, че  това  си е нейния начин  на да се лигави, заяжда и всъщност - шегува. Имам две приятелке такива и ако не  ги познаваш, може да  направят много гадно впечатление, но ако си ги знаеш, са  ти  готини.

Нейният начин, нейният начин...но ръката - негова...
На мен никога не са ми пускали така ръка, освен в годините, когато бях неомъжена. Ще си сложи ръката на бедрото ми и...ще го отнесе. Аз да не съм се намерила на улицата?

# 1 501
 Grinning така е  Laughing Ама  моята ръка  също вършеше работа  по подобен начин с едната приятелка / боже как звучи Laughing / Като вземе да се олива я стисках за крака или я бутах леко, да се усети.

# 1 502
  • София
Нейният начин, нейният начин...но ръката - негова...
Joy Joy Joy

# 1 503
Grinning така е  Laughing Ама  моята ръка  също вършеше работа  по подобен начин с едната приятелка / боже как звучи Laughing / Като вземе да се олива я стисках за крака или я бутах леко, да се усети.

Хехе, а помагаше ли?
Щото в случая със Снежето ни'ква работа не свърши таз ръчица златна.... Laughing

# 1 504
 Явно на всички спортисти са им палави ръчичките. Още помня другият примерен съпруг и баща Пулев, как без малко да си загуби часовника между краката на Лияна в ББ Sick

# 1 505
Снежи соса ...., все сос й липсва на нея!

# 1 506
Е, тя  самата ме беше помолила, щото  като  пие повече и не се усещаше...кога  може да си изяде боя. Та помагаше някак и  хуморния хейт се прехвърляше върху мен - ма аз мога да нося Laughing

# 1 507
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Oo,голям панаир съм изтървала.
Сега ще изгледам вечерите на Жени и Глория.

Глория е страхотна,и като визия,и като начин на обличане.Аз дори бих си направила косата още по червена или дори рижава.

# 1 508
  • София
Явно на всички спортисти са им палави ръчичките. Още помня другият примерен съпруг и баща Пулев, как без малко да си загуби часовника между краката на Лияна в ББ Sick

Присетих се и за друг волейболист - Евгени Иванов - Пушката като участваше в Къртицата, как се излагаше покрай Бориса Тютюнджиева...жалко и за Владо  Sick

# 1 509
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Снежана може да е била неприятна по сценарии,знам ли...точно пък на вечерята на Жени,която се води "най-неизвестна"(те другите нали били световни звезди),та затова да си е позволила точно тогава да прави панаирите.
От друга страна,няколко човека казвате,че сте я виждали на живо и е същата заядлива персона.Не знам как во да мисля.

Сега ще изгледам вечерята на Глория.

# 1 510
И на мен Глория много ми харесва, но не съм я гледала в Биг Брадър, наистина ли е била толкова зле ?  Crazy

# 1 511
Глория в ББ имаше редица изцепки. Беше се заключила в банята, защото не можела да се раздели с дрехите си, ли кво беше, ама голяма драма, лежа по плочките, тръшка се. После се разхождаше с един нож, защото й носел спокойствие. И постоянно подпийваше, имаха и някаква махленска драма с непоносимата за мен Емануела. Глория разправяше, че Емануела била на повикване, пък Емануела се възмущаваше, че Глория правила изложба с фалоси... бе, забавно беше, хаха.

# 1 512
Наистина беше зле Глория в ББ  Peace
Пияна-заляна, лигава, инфантилна и лесно манипулируема от по-дъртите лисици там.
Малко да я прегърнат и обърнат внимание и вече беше първа приятелка с всеки.

Иначе на външен вид и аз много я харесвам. Има нестандартна, леко декадентска красота, разкошна фигура и коса, дикцията и излъчването и са интересни и е интелигентно момиче. Просто я е хванала звездната болест, а тя не прощава никому.
За нея все се чудя защо реши да идва тук и да кисне в риалити формати. Тя има нелоша модна кариера, работи за Готие, направо не я разбирам. Crazy

# 1 513
Аз пък не съм я запомнила с някакви големи издънки , на фона на другите във ВБ.
Имаха някаква уж вражда с Ема, но когато последната тръгна за участие с черен чорапогащник на фигури и лъскави чепици , точно Глория / оф , тя , че се изказа гадно , изказа се  и беше права де / , но  и даде нейни обувки.

# 1 514
Глория се държа като психичноболна във ВБ. И постоянно беше на черешата.

Общи условия

Активация на акаунт