Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 458
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 530
Ми там е работата, че като трябва нещо да говорят, се получават простотии, няма някакви интересни мисли, няма артистичност и оттам няма забавление, което предполагам е идеята на предаването. Простотии могат да се чуят всеки ден, не е нужно да се прави Черешката с випове, за да се чуват те от телевизията. Та си мисля, че това са хора с не много богата душевност, които просто нямат какво да ни покажат за съжаление. Не смятам, че мрънкотенето пред камерата е търсен ефект, но ако е така, то жалко за продуцентите в такъв случай.

# 1 531
Още в първия си пост за седмицата ви казах, че Владо не е стока, вие не вярвахте Grinning
Между другото и аз преди бях впечатлена от него, някак умее да оставя добро впечатление, но го гледах като коментатор в сутрешния блок на БТВ - е, абсолютно кух е.
Снежана си ме кефи, независимо от всичките изцепки, а и е божествено красива. Може би само Р-то ѝ ми е неприятно.
Владо се изпусна, цялата работа явно е квалификация за ВИП Брадър и всеки се прави на такъв, какъвто си мисли, че продуцентите искат. Снежана е в роля, 100%.

# 1 532
Къде видяхте Владо да държи крака на Снежана?
Аз видях само един кадър, в който нейната ръка е на крака му. И то беше като облягане назад или протягане и може просто така да се е получило.

# 1 533
Къде видяхте Владо да държи крака на Снежана?
Аз видях само един кадър, в който нейната ръка е на крака му. И то беше като облягане назад или протягане и може просто така да се е получило.
Преди той да посегне към нея, предишен кадър, пак бяха на заден план, а домакинята нещо правеше отпред. Ръката и седеше на бедрото му, и след малко май се усети и я дръпна. Може и да е както ти казваш, няма заради нея да правя разследване:)

# 1 534
  • Враца
Снежана е една повлекана, както изключително точно определи Бижу  Heart Eyes ,
с мърляв вид, без никакви обноски, постоянно мрънкаща и абсолютно невъзпитана.
Неприятно ми е да гледам лигавщините и заядливите и, и неуместни коментари.
Сосче, олийце , ще рече човек, че яде само един път и то  вечер. Ми седни се наобядвай и яж каквото щеш! И хиляди други подобни щуротии, които изобщо не ми се коментират, защото усещам, че се дразня.  Crossing Arms

От друга страна Жени и Димо са ми изключително приятни и балансират вечеринките.  Peace

# 1 535
Владо Николов е писал във Фейса, че епизода довечера ще е култов  Laughing
Снежана ме отврати меко казано, а преди я харесвах

# 1 536
Е как да не е пиянде Глория. Абсолютна пиянка си е и то с кофти пиянство. Какви истерии и скандали заформяше в Брадъра. Тука също всяка вечер се скопосва, но поне не прави панаири. Я и вижте разфокусирания поглед когато коментира ( явно коментарите ги снимат последни) и го сравнете с това, как изглеждаше докато пазарува и готви. Нищо общо! Дори тази прословута реплика, дето я въртяха цяла седмица "Гостите ми дойдоха пияни!" - точно тя там си е чисто пияна и тя.

Въобще не ми харесва Глория. Мисли си, че е нещо голямо, но не е. Тя за мене е една алкохоличка и неуравновесена жена.

# 1 537
Натрапва ми се в съзнанието едно сравнение, което е кофти, но не мога да го изгоня. Снежана ми прилича на онова момиче, което го намериха убито в Борисовата градина след някакъв купон. И на външен вид, но и асоциативно на такова поведение... Пиене, пушене, купони, секс с когото и където ти падне.

# 1 538
  • София
Натрапва ми се в съзнанието едно сравнение, което е кофти, но не мога да го изгоня. Снежана ми прилича на онова момиче, което го намериха убито в Борисовата градина след някакъв купон. И на външен вид, но и асоциативно на такова поведение... Пиене, пушене, купони, секс с когото и където ти падне.
Яна ли?

# 1 539
Без вода ли ще готви Димо?!

# 1 540
  • София
Как си усложни живота само...

# 1 541
От видяното до тук - сакън да не забра'им недомисленият сериал...

# 1 542
  • София
Гладни ще останат гостите, каквито са месоядни, а основното не стана, само със салати няма да се наядат.

# 1 543
Снежка ша умре от глад с Димчовото меню, дано поне вино да и дадат Joy

# 1 544
  • Пловдив
Ужас е... Laughing

Глория с какво е известна?

Общи условия

Активация на акаунт