Работа в аптеки Марешки

• 22 476
  • 66
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Ще ги правят,като не си търсим правата.И аз на скоро изгорях една заплата,но господина е пред фалит и ако бях тръгнала да съдя щях да похарча повече от колкото да взема,та се отказах.

# 46
При Марешки осигуровките са върху минимална заплата,не върху реалната,през няколко месеца доколокото знам се правят ,,ревизии'',които винаги са в минус и се поемат от работещите.За мен лично човек без образование няма никава работа в аптека-ми ако ми набере 100мг от нещо си,вместо 25?КОй ще е виновен?То все тая,де,ако умра от това.
Хората,които са на касите са в повечето случай са доста възрастни,на тях също не разчитам да ме ,,спасят'' и да видят разликата.
Това за рибата си беше съвсем точно-много лоша организация,от която никой освен въпросния мутряга май не печели

# 47
Първо операторите не набират лекарства,а фармацевтите.Те извършват техническата работа по обработка на рецептите.Не разбирам какво толкова Ви притеснява,че е човек без образование.А и много други фирми въведоха тази длъжност.Да не говоря за козметичките в Ремедиум и Медея,които също нямат фармацевтично образование.
Относно осигуровките-да,на минимална са,много малко фирми осигуряват на пълна заплата.
Относно първата заплата-удържат я,преди не беше така.Изплащат е при напускане,ако се спази срокът от един месец предизвестие.

Пък и в крайна сметка,тинити,като сте събрали толкова отрицателни мнения,просто не започвайте.

# 48
Май на там клоня. Ще е хубаво да намеря такава работа,ама в друга фирма. Или нещо друго, но всичко е за сервитьорки,камериерки и т.н.Те явно само удържат, щом ти дето си работила там го казваш.
Благодаря за инфото и коментарите!

# 49
Нали каза,че операторите подреждат и лепят цени,на тях милиграмите едва ли им правят особено впечатление,за разлика от пациентите Mr. Green
За псевдоревизиите е вярно,нали?
Въпрос и на съвест е-ако отровиш някого поради незнание,няма ли да ти е кофти?
Козметичките не разбрах какво общо имат-те си гледат кремовете и превръзките,не работят с лекарства,нали?

# 50
  • София
Ако мислиш, че като започнеш сервитьорка в утвърдена верига няма да ти удържат или ще те осигуряват на реалната заплата - в голяма заблуда си.
За камериерките - не е работа за младо момиче. Повечето са лелки пред пенсия. Изкарали са си група инвалидност и работят само през сезона.
Печени са и ще ти пробутват най-оповръщаните стаи без оставени екстри.
Ако само това са възможностите - бих започнала в аптеката. Все е някаква практика, има и тр. стаж.
Извън темата днес пазарувах хр. добавки в кварталната Медеа. Аптекаря беше зает - обслужваше клиентка със здравна книжка, много бавно ставаше работата.Козметичната консултантка категорично отказа да ми продаде прост Магнезий на Допел херц. Нямало как тя да го маркира на касовия апарат.
Иначе ми рекламираше разни бои за коса и балзами докато чаках.

# 51
  • Варна
Не сте прави за козметичките. Вече има такава специалност в някои медицински колежи, ако не се лъжа. И трябва да имат образование, защото могат да направят големи поразии. Най-малко дерматология трябва да са учили и то доста сериозно, както и още куп неща.

# 52
  • София
Акоа една фирма се знае, че постъпва очевадно непчтно със служителите си, и човек знае за това, дали има смисъл да си слага главата в торбата? Но, Тинити, ти си решаваш, тук всеки изазва мнение. За себе си мога да кажа, че когато съм имала достатъчно много информация за непочтеност, всеки път, когато съм го игнорирала, съм си патила. Имаше една реплика от един филм, в който героят казва $когато ме излъжеш пъвия път си виновен ти, а когато ме излъжеш втори път, съм виновен аз$. В случая репутацията на тази фирма не е от блестящите, което го смятам за достатъчно красноречиво.

# 53
Ако мислиш, че като започнеш сервитьорка в утвърдена верига няма да ти удържат или ще те осигуряват на реалната заплата - в голяма заблуда си.
За камериерките - не е работа за младо момиче. Повечето са лелки пред пенсия. Изкарали са си група инвалидност и работят само през сезона.
Печени са и ще ти пробутват най-оповръщаните стаи без оставени екстри.
Ако само това са възможностите - бих започнала в аптеката. Все е някаква практика, има и тр. стаж.
Извън темата днес пазарувах хр. добавки в кварталната Медеа. Аптекаря беше зает - обслужваше клиентка със здравна книжка, много бавно ставаше работата.Козметичната консултантка категорично отказа да ми продаде прост Магнезий на Допел херц. Нямало как тя да го маркира на касовия апарат.
Иначе ми рекламираше разни бои за коса и балзами докато чаках.

Точно това казвам, че има само такава работа в момента, а тя не е за мен и не бих я работила. Искам нещо различно, не да сервирам, оправям легла или продава. За това тази работа ми се стори подходяща, но няма да си сложа глвата в торбата. Ще търся друго и дано излезе, просто вече ми трябват пари.

# 54
  • Варна
Каква заплата са обявили?

# 55
Нали каза,че операторите подреждат и лепят цени,на тях милиграмите едва ли им правят особено впечатление,за разлика от пациентите Mr. Green
За псевдоревизиите е вярно,нали?
Въпрос и на съвест е-ако отровиш някого поради незнание,няма ли да ти е кофти?
Козметичките не разбрах какво общо имат-те си гледат кремовете и превръзките,не работят с лекарства,нали?

Едно е да лепиш цени и да подреждаш,съвсем друго е да го отпускаш на пациента.

# 56
Каква заплата са обявили?
500лв. бруто или нето, не разбрах точно. Те се изказаха така: " Заплатата е 500лв., на толкова са и осигуровките."

# 57
  • Варна
Е като продавачка ще вземаш повече,ако е бруто ще падне на около 400 лв.

# 58
Е като продавачка ще вземаш повече,ако е бруто ще падне на около 400 лв.
Да, и с удръжките...смятай! Не ми се работи като продавачка, но май ще ми се наложи.

Много се чудя дали бих се справяла като брокер на имоти или брокер в застрахователна компания. Поне и двете предлагат обучение.

# 59
  • София
Там няма да имаш заплата, а не се знае колко комисионни ще направиш за месеца.

Общи условия

Активация на акаунт