47 СОУ "Христо Г. Данов"

• 22 654
  • 76
  •   1
Отговори
# 30
Да, явно не са събрали деца за втора паралелка. Аз преместих сина си след 4-ти клас, но до 4-ти клас съм възхитена от г-жа Боцина като педагог и преподавател.

# 31
Преди седмица говорих с приятелка за това училище, отчаяна е, дъщеря и е в 7-ми клас, наблъскали са 20 деца в стая 3 на 6, а класният им ръководител бил музикант 🤯

# 32
На мен много ми се ще да се подобри подбора на учители по английски език там.
За всички ученици  е важно, чувам имат много кандидати при обявено свободно място, а после…пълна загуба на време в часовете..на какъв принцип ги избират не знам….

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 23:50 от loska

# 33
Здравейте, дано някоя майка може да ми съдейства.
Детето ми учи в 1 клас частно училище, въобще е в частната система още от детската ясла. Тъй като се оказа, че в класа момичетата са 2 пъти повече от момчетата, и той е доста чувствителен, решихме с мъжа ми да го дадем в общинско училище. Има и други неща, заради които искаме да го преместим - таксата, това че ако отиде без домашно му се разминва без забележки от страна на класната. Въобще понатрупаха се нещата.
Та питането ми е, дали има майка, чието дете към днешна дата ще е 2 клас в 47-му СОУ, т. к. се оказа че само там има места за района в който живеем.
Ходих поне в 5 училища, стигнах и до РУО, от там ми казаха че в 47 -мо СОУ има места, в 126-то също, но там трябва да сменя 2 градски транспорта.
Моля ви да ми споделите дали сте доволни, предложиха ми място във 2а клас за 2024/2025.
Мненията в интернет са доста противоречиви.
Благодаря!

# 34
Бягайте с 200 от това училище. Не, че 126 е стока, но 41 и 47 са най-слабите училища в район Триадица. Вижда се и по многото свободни места за прием в първи клас.

# 35
и аз исках да попитам за 47мо, като локация ни е много удобно. Немски от моите никое не знае.

Някой с положителен отзив Simple Smile

# 36
Положителен само за началния клас на Мина Илиев, но вероятно питате за 8 клас. Ако другите ви варианти са по-зле, тогава изберете 47-мо.

# 37
Благодаря много. Гледах в съседната тема една интерактивна графика. 47 ме разочарова в тази графика. Но то зависи от децата основно, все пак.

# 38
Децата прекарват учебния ден основно в близките кафенета и до околните магазинчета.

# 39
А защо е така?
Дали се пишат отсъствия? Дали има санкции?
И ако няма , тоест, не се спазва ЗПУО кой носи отговоррност?
Защото… не зависи от децата. Последствията са за децата.

# 40
Като гледам децата, не им пука. Така, че надали има санкции.

# 41
Видях от сайта на Данибон статистиката за 47 училище. Ами, не мисля че в толкова зле.
Вероятно има група ученици, които не влизат в часовете, пушат и се крият - но такива навсякъде има. Аз гледах точките на матурите в края на 7 и 12 клас. Не са кой знае колко по-различни от останалите квартални училища, честно казано

# 42
Вие си преценявате за вашето дете, аз само споделих мнение на база лични впечатления, споделено от родители на деца в 47-мо и официални данни.

Дали има по-зле от това училище? Разбира се, че има. Затова още в първия си коментар написах, че може да го изберете ако другите ви опции са по-лоши.

# 43
Разбрах, благодаря. Аз подадох ииии ще видииим Simple Smile

# 44
Здравейте, има ли родител на дете което сега ще е в трети клас, в английската паралелка? Ако има възможност, да ми изпратите съобщение да попитам нещо. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт