Хитринки за всякакъв случай - тема 15

• 96 208
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • Тра-ла-ла
Прерових всички подобни якета в гардероба ми и на всичките пише на етикетите да се пере на 30 градуса и без центрофуга. Сушилня нямам. Днес изпрах едно яке Кенвело. Още го чакам да изсъхне, за да го видя на какво прилича Mr. Green

# 391
Аз си обеснявам че тия топки вършат работата и не пизвиляват да се сбие ватата, но като нямаш сушилня и аз не знам какво може да се направи. Освен ръчно да го понамачкваш от време на време докато съхне.

# 392
Топките не се ли слагат при прането?

# 393
  • Варна
 Топките са нужни при сушенето по принцип,но аз съм с комбинирана пералня и пускам цял цикъл пране - сушене та са прани завалийките безброй пъти  Laughing. Като цяло при липса на сушилна рискът не си струва. Съседка беше съсипала така две якета на Мекс. Пуснах ги в моята пералня на 30гр. със сушилна за синтетика и и ги върнах като нови пухкави и топлички.

# 394
  • София
И моята е комбинирана, но сушилната няма програми, чудя се да рискувам ли ?

# 395
  • София
Трябва да има синтетика и памук - ползвай синтетика.

# 396
  • Ланкър, планините Овнерог
Без сушилня, не знам как. Дъщеря ми има яке, наследено от кака й - с гъши пух и перушина. След пране, всичко е по ръбовете събрано. След сушилня с тенис топки става като ново. Пера на 30 градуса с яка центрофуга. Така и с другите якета. Имам едно с космаци на качулката, но те поне се махат - реша ги след пране и си съхнат извън сушилнята.

# 397
  • София

Не, няма.
Или суши или не.  Wink

# 398
Без сушилня, не знам как.
Химическо чистене

# 399
Здравейте! Как да премахна петна от бетон върху дрехи?

# 400
  • Варна

Не, няма.
Или суши или не.  Wink

Поне регулиране на времето няма ли  newsm78. Какъв е тоя дзвер. Моята бабичка Аристонка дето е на преклонна възраст има три програми плюс 40 минитна някаква за стопляне и викам аз  Laughing. Перушинестите на нея ги пускам обикновено и ако не стигне пускам още малко.

# 401
  • София
И на мен ми е странно да няма поне основното разделение на тъкани - синтетика и памук. Повечето комбинирани уреди поне на тези двете им е разделено сушенето.

# 402
  • София

Не, няма.
Или суши или не.  Wink

Поне регулиране на времето няма ли  newsm78. Какъв е тоя дзвер. Моята бабичка Аристонка дето е на преклонна възраст има три програми плюс 40 минитна някаква за стопляне и викам аз  Laughing. Перушинестите на нея ги пускам обикновено и ако не стигне пускам още малко.

Малко май поизлъгах, има два режима на сушилната. И моята е стара на 13 години, Zerowatt Hoover. Леле какво невежество сега да разбера за това...  Blush

# 403
  • Русе
Старите нямаха. Преди 14-15 г като си купувах комбинирано Канди,  ме гледаха като индианец, че искам въобще сушилня и ми се чудеха за какво ми е това "чудо". Имаше още 1 модел доколкото си спомням. И двете нямаха програми. Но пак сушах почти всичко в нея.

# 404
  • Тра-ла-ла
Лошо ми е. 3 дни якетето ми съхне навън. През нощта го прибрах в банята и днес пак го изкарах на слънце. И гледам, че е станало на петна. Вижте снимките. Това дали е мухъл, заради дългото съхнене?! Не съм забелязала пералнята ми да цапа. Такова чудо за първи път ми се случва. Как да го оправя?! Повторно пране с белина за цветно пране? По-високи градуси? ooooh!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт