Хитринки за всякакъв случай - тема 15

• 96 274
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Охоо,колко начини имало.Ще пробвам слд малко и с олио.Имам поле за изява,цялата къща беше налепена заради терминаторчето ми.
С обезмаслител пробвах преди и не стана.

# 526
Става и с бебешко олио.

# 527
Става и с кашичка от олио и сода, намазва се, постоява малко и после се изчиства. Аз така изчистих следи от лепенки от точно бебешки обезопасители за шкафове.

# 528
  • WonderLand
Аз ползвам препарат ОV на прах за тази цел,

# 529
Някакъв начин да почистя дограмата/тъмна/ от латекс.Бояджията  трябваше да облепи новата дограма,но не само,че е икономисал хартиеното тиксо, но и доста усърдно е мазал.Опитвах с оцет, много внимателно с Циф, с Бинго, но ме е страх да не я обезцветя.Благодаря!

# 530
  • София
Зависи от латекса. Аз и само с парцал /стара хавлиена кърпа/ и топла вода вода съм махала- "намазвам"с вода и след малко, като се разтвори търкам с хавлията. Ама не всички латекси се махат с вода.

# 531
  • София
Моето дете залепи двойно лепящо тиксо върху екрана на телевизора преди година, когато не съм знаела, че има такава тема тук Wink Пробвах с мокри кърпи, с чегъртане, нищо не стана, още си стои. Та, ако имате идеи...Simple Smile

# 532
  • Бургас
Не знам дали това е правилната тема,но да попитам за идея,как да почистя следи от тиксо от гладка повърхност.Детето по едно време отваряше всички шкафове и вадеше всичко.Научи се да отваря тези обезопасители за п
шкафове,дето ги продават и врвменното ни спасение беше тиксо.И сега се чудя как да го изчистя.Остава лепкавият слой.Пробвах с парцал и спирт,с гъба и почистващ препарат...Приемам други предложения.
Двуфазен дегримьор, от тия, които се разклащат преди употреба, за да се смесят различните течности. Това нещо е вълшебно. Не те съветвам да ползваш ацетон.

# 533
  • WonderLand
Моето дете залепи двойно лепящо тиксо върху екрана на телевизора преди година, когато не съм знаела, че има такава тема тук Wink Пробвах с мокри кърпи, с чегъртане, нищо не стана, още си стои. Та, ако имате идеи...Simple Smile

Какъв е екрана на телевизора?

# 534
  • София
LCD?....май.

# 535
  • Кьолн
Здравейте!
И аз имам нужда от помощ.Дъщеря ми донесе нещо като пластелин.Тук се казва май Кнете.Нацапала е с него завивката си.Как да премахна петното ? Опитах с пране,не стана.Ще съм много благодарна ако някой ми даде идея!

# 536
Ако изпера яке от естествена кожа в пералня, на 30 градуса,  дали ще му стане нещо? Якето е работно, но пък и не ми се иска да го съсипя тотално....

# 537
Аз не бих. Даже и работно съсипията му е сигурна.

# 538
Мерси,  ще си ходи мръсен мъжо 😂.

# 539
Здравейте ,
с какво мога да оправя плътна блуза , по която има остатъци от (предполагам течен перилен препарат) от дясната й страна ?

И с какво мога да почистя глава на кукла бебе ,залепена с цветно тиксо и при премахване на тиксото остана цветна лента ?

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт