Хитринки за всякакъв случай - тема 15

• 96 375
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
И аз чакам.

# 166
# 167
# 168
# 169
  • софия
благодаря, PELLI! чудесна снимка! благодаря и за филмчетата, момичета! ще се реже кенче - ясно!

# 170
Това с рутера поради каква причина? Слаб ти беше сигналът ли?  newsm78
Да,рутера е през две стаи от моята,има коридор,стени,беше на 3чертички,сега е фул Simple Smile
Сигналът не е бил слаб,
а смущаван от др. устройства (предаватели и ретранслатори за мобилни, радио и ТВ комуникации).
Този метод не е усилване, а изолиране на смущения.
Ако не се "улучи" точното местоположение спрямо излъчването на антената (диаграма),
то вече ще има "дефект".
Скрит текст:
http://pgmethaskovo.com/v3/images/uchebni%20materiali/mrej.harduer/CNr06.htm

# 171
Да,рутера е през две стаи от моята,има коридор,стени,беше на 3чертички,сега е фул Simple Smile
А дали знаеш колко е вредно това силно облъчване Sunglasses

# 172
А дали знаеш колко е вредно това силно облъчване Sunglasses

щях да питам- има ли начин нощем да го изолирам този рутер, не ми се играе на включ-изключ

# 173
Момичета изпрах снежни белите си йециве кецове вчера в пералнята на 40 градуса и като хи изкарах от там бяха на светли оранжеви петна. Идея йакво да го правя? Накиснах ги със спот и ще ги пера отново но как да ги изпера този път? Ба ръка ли, в пералнята ли, с топла вода или птк със студена?

Пробвай на 50 градуса.

# 174
загоряла мазнина излиза не с оцет, а със сода. и няма нужда от 4-5 пакета, един е достатъчен.
напълва се ФР. на половина с вода
важно е като заври водата във фритюрника, да се сложи содата, също и кошницата.
допълва се бавно и внимателно с вода, за да не прелее, понеже содата шупва.
оставя се да ври на много лек огън 30 минути.
след това се оставя така 24 ЧАСА и чак тогава се мие.

има и вариант с натриева основа, но това ако не стане със сода.
Благодаря момичета! Flowers Hibiscus

Какви са тези филтри за фритюрници?Моят се чисти,като се наклони и мазнината се изхвърля,отгоре на капака има някаква малка решетка,това ли е филтър?Знам,че кошниците се варят във вода,за да падне всичко.

Оф, незнам къде трябва да стои. Главно съпругът ми работи с фритюрника, аз поради горчивият си опит не го докосвам, но сега бях помолена да го изчистя, след като той се оплака, че е поръсил с обезмаслител на прах и нищо не е станало Anguished Сега ще падне едно изплакване, надявам се че моят оцет от вчера е махнал поне малко препарата..... Още днеска пробвам това със содата,  благодаря!

# 175
По принцип филтърът е в капака на фритюрника.
Пиши после какъв е резултата от почистването.

# 176
Момичета изпрах снежни белите си йециве кецове вчера в пералнята на 40 градуса и като хи изкарах от там бяха на светли оранжеви петна. Идея йакво да го правя? Накиснах ги със спот и ще ги пера отново но как да ги изпера този път? Ба ръка ли, в пералнята ли, с топла вода или птк със студена?

Пробвай на 50 градуса.
Освен да пробваш да ги боядисаш?

# 177

Пробвай на 50 градуса.
Скоро спасих бели еспадрили,бяха оцветени в жълто от стелката. Напръсках  ги обилно с препарат за баня  /имах такъв от ДМ/. Изсуших  ги на слънце, станаха идеални.

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 21:29 от Пролетно цвете

# 178
Съпругът ми да вземе да забрави включен фритюрника... Сега идва и моят ред да попитам въобще има ли начин да го изчистя, след като е неразглобяем? ММ  оправи кошницата, но вътре просто няма начин да изчъгъркам мазнината. Пробвах с вода и оцет, но се опасявам, че трябва да го правя поне милион пъти.... И трябва да търся филтри за фритюрник....
Пробвай да го напълниш с топла вода, в която е разтворен препарат за миялна- течен или таблетки и да постои така една нощ.

# 179
  • WonderLand

Пробвай на 50 градуса.
Скоро спасих бели еспадрили,бяха оцветени в жълто от стелката. Напръсках  ги обилно с препарат за баня  /имах такъв от ДМ/. Изсуших  ги на слънце, станаха идеални.

Благодаря за идеите. След като ги накиснах със Спот ги изпрах на ръка с Бинго ОВ и оставих на слънце. Еднта обувка стана идеална, другата обаче като изсъхна пак имаше петна, затова повторих процедурата, но пак имаше петна. Изпрах трети път, центрофигирах 2 пъти и оставих на слънце с кърпа в обувката. Тази сутрин нещата изглеждаха  ОК, но ще изчакам да изсъхне още малко и ще спиделя. Ако пак има петна (появяват се само докато съхне обувката ) ще пробвам с препарат за баня.

Общи условия

Активация на акаунт