Хитринки за всякакъв случай - тема 15

• 96 300
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • до най-прекрасния мъж
Ааа, идеални са си щипките за пране. Имам едни по-големки и с тях действам, когато се наложи. Или се покатервам на леглото и тръскам чаршафа със завивката вътре и тя се намества. Абе, гимнастика си е, няма спор.

# 496
  • София
С какво се почиства химикал от дамска чанта? Изкуствена кожа е. С обезмаслител не стана.

# 497
  • София
Ние винаги оправяме чаршафите заедно, сама е абсурд да успея, нашата е с пух 220 х 240 см и е доста тежка. Викайте мъжете да помагат.

# 498
Повечето сте млади,но може би има такива,които са виждали  едно времешни чаршафи-на торбите от вътрешната страна имаше по краищата илици,а на одеалата и юрганите-зашити големи копчета.Много удобно-нито се разместват,а и е лесно слагането.

# 499
  • до най-прекрасния мъж
Аз тези не ги помня, но помня пликовете с кръгла или ромбоидна дупка в центъра. Удобни бяха, но какво да правиш, мода, променя се. Сега вече този вид изглеждат грозновати, спрямо това,  което се предлага в момента.

# 500
Аз тези не ги помня, но помня пликовете с кръгла или ромбоидна дупка в центъра. Удобни бяха, но какво да правиш, мода, променя се. Сега вече този вид изглеждат грозновати, спрямо това,  което се предлага в момента.

Точно те са с илици.
Ние имаме доста такива. Wink

# 501
Аз за това си купувам два чаршафа горни единични без ластик и ги зашивам, като оставям едната страна не зашита и от там пъхам завивката, но пак ми е по-лесно с моя мъж като я оправям иначе голяма борба пада, а и съм от дребните булки 1.60 та съвсем ми се увижда...Това чаршафосване дето го правим, май само ние бг го правим. Всичко живо се завива директно със завивката, ама пусто като не съм свикнала така и обичам да ми е в плик си отварям работа.

# 502
  • WonderLand
Аз за това си купувам два чаршафа горни единични без ластик и ги зашивам, като оставям едната страна не зашита и от там пъхам завивката, но пак ми е по-лесно с моя мъж като я оправям иначе голяма борба пада, а и съм от дребните булки 1.60 та съвсем ми се увижда...Това чаршафосване дето го правим, май само ние бг го правим. Всичко живо се завива директно със завивката, ама пусто като не съм свикнала така и обичам да ми е в плик си отварям работа.

Ама защо си играеш, то сега пликовете които се продават са с цип от едната страна.

# 503
Аз не живея в БГ и пликове не мога да намеря, за това съм се разшила Joy. Имам едни от БГ, баш като ей тия с дупката кръгла или на ромб, ама завивката идва голяма за тях и ги ползваме лятото, като се завиваме с чаршаф само. Иначе и на мен хич не ми се занимава, че и по 2 комплекта си купувам, понеже в един има по един единичен чаршаф, та ми трябва още един...Абе набутвация от всякъде.

# 504
Търся някой,който е ползвал майонеза за маска за коса и скалп,този трик действа ли? Simple Smile

# 505
За какво по-точно ти трябва да действа? Маски много има. Върви в темата за Грижи за косата, там са доста компетентни момичетата, могат да ти дадат повече подробности и съвети.

# 506
Гледах клип за маска с майонеза против пърхот и за хидратиране на косата.Имам маски,но защо да не опитам с майонеза,ако трикът действа ? Simple Smile

# 507
Пробвай, не знам до колко ще ти помогне. Аз имам това записано: 1 жълтък+1 каф. чашка олио (махай белтъка, че няма махане като ти се "свари" по косата от топлата вода). Олиото ти всякакво може да е - най се ползва рициново масло или кокосово, или бадемово. Но в крайна сметка каквото имаш под ръка.

# 508
Относно чаршафите, аз не мушкам завивката а просто е отгоре, моите комплекти не са от БГ .. и нямат плик, дупка или т.н., а просто единичен чаршаф и слагам завивката отгоре Wink

# 509
Така, хора искам помощ!
Значи от отдушника в банята редовно влиза миризма на готвено, изгоряло, цигари. Особено сутринта рано ако вляза -кашлицата ми не мърда, тъй като малкото ми помещение е като пушалня. А на мен е противопоказно да дишам цигарен дим.
Та, молбата ми е - дайте съвети какво да правя с отдушника?
Т.е. има ли красиво затваряне на това чудо, което да ми спре ефективно "злите" миризми от чуждата кухня? Знам, че има решение с монтиране, но в момента търся бързо решение с подръчни материали, които да не са вестници.
Върти ми се в главата идея да накълцам постелката от PWC за под на банята в правилен кръг и да го залепя със студен силикон отгоре, но пък не знам дали ще има ефект....

Общи условия

Активация на акаунт