Хитринки за всякакъв случай - тема 15

• 95 397
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И аз мисля, че ако стелките се наръсят обилно със сода /суха, не разтворена/ и постоят 1-2 дни ще се оправят. Даже може да не се изваждат от чехлите.

# 601
Благодаря ви, ще опитам. Отивам да ръся.

# 602
 Peace
И аз съм за содата.

# 603
Аз имах едни китайски боти миришещи, така и с нищо не успях да ги отмириша. Пробвах и това със содата. Може би материалът им е такъв "миришещ".

# 604
Може ли някой да ме посъветва с какво да изчистя лепило от едно борканче (Имаше залепена цветна ламаринка върху него, която махнах, но отдолу остана на места лепило. Нещо средно между секундно и силикон.) Пробвах с накисване, с кислородна вода, с лакочистител. Някакви други идеи?

# 605
  • Пловдив
Може ли някой да ме посъветва с какво да изчистя лепило от едно борканче (Имаше залепена цветна ламаринка върху него, която махнах, но отдолу остана на места лепило. Нещо средно между секундно и силикон.) Пробвах с накисване, с кислородна вода, с лакочистител. Някакви други идеи?
С оцет няма ли да стане?

# 606
С олио!

# 607
  • София
Аз напоследък почиствам следи от лепило като намажа малко с препарата за съдове и търкам с домакинска тел.
Всичко пада. Предполагам и силикон би се изчистил.
Купила съм си подобна тел

Скрит текст:

# 608
Ще пробвам всички варианти и ме подсетихте да пробвам и с магическата гъба, ще ви кажа кое ще даде резултат.

# 609
  • София
Силно се съмнявам за магическата гъба, но пробвайте.

# 610
С какъв препарат да почистя петно върху покривка за маса, което не знам с какъв произход е?
Покривката е памучна. Цветна е, белина не става да слагам. А петното стои жълто, но нямам идея от какво е.

# 611
Опитай първо с обезмаслител или кашичка от тест за съдове и сода.Малко да постои и после пране.

# 612
  • Благоевград
И аз имам нужда от съвет - чисто нови ботуши от естествена кожа ми отесняха, защото рязко напълнях и съответно не мога да ги закопчая на прасеца, стягат ми зверски. Имате ли идея как да ги разширя? Чудех се ако намокря кърпи и ги напъхам вътре в ботуша и ги закопчая, дали това ще помогне? Няма как да ги слагам в хладилник или камера, нямам място. Много си ги харесвам, удобни са ми и не ми се иска да отиват сума пари на вятъра.

# 613
# 614
Този спрей на Казабланка го гледах в Кауфланд го има наличен.

Общи условия

Активация на акаунт