Раждане в УМБАЛ Медика - Русе

• 44 037
  • 437
  •   1
Отговори
# 210
Той работи с НЗОК нали?

Здравей, Надя, да, работи с НЗОК.  Предната си бременност следих при него и бях много доволна. Д-р Рудницки е най-човечният и възпитан лекар в Русе. Няма да съжаляваш!

С две ръце съгласна. Страшно еродиран, винаги се държи на професионално ниво,мил,внимателен,спокоен. А не страшен идиот с просташко поведение като повечето мъже - гинеколози в Русе. Няма да назовавам имена...

# 211
Мами, здравейте отново! Имам дата за секцио 30ти, идния вторник, искат ме в болницата още сутринта на 29ти... разбираемо. Казват 5 дена стоиш след операцията, ако всичко е наред, та мисълта ми е, това означава ли, че ще стоя до другия понеделник? Нали събота неделя не изписват... не че нещо, ще стоя колкото трябва, дано всичко да е наред, но просто да съм потготвена Wink че с мерките в момента, разбрах, че няма никакви свиждания и т.н. Благодаря Simple Smile

# 212
Мен ме изписаха в неделя и аз бях влязла понеделник и вторник секцио.

# 213
Здравейте,може ли да ме ориентирате колко струва биохимичния скрининг,който се провежда в 13 г.с,в какво се състои прегледа,наблюдава ме д-р Рудницки,но изключих да го попитам,не съм запозната как се прави,дали от него и незнам колко струва.Ако има някой който си е правил няка сподели повече инфо моля.Благодаря предварително!☺

# 214
40-50-60 лв нещо ми се върти, че беше. Но не съм била при Рудницки.

# 215
Здравейте,може ли да ме ориентирате колко струва биохимичния скрининг,който се провежда в 13 г.с,в какво се състои прегледа,наблюдава ме д-р Рудницки,но изключих да го попитам,не съм запозната как се прави,дали от него и незнам колко струва.Ако има някой който си е правил няка сподели повече инфо моля.Благодаря предварително!☺

Рудницки не прави фетална морфология и биохимичен скрининг, трябва да си намерите друг лекар, при който да ги направите. Мисля,че платих 50 лв, ако не се лъжа преди 4 години при Хубчев, но от тогава цените може да са се променили.

# 216

Рудницки не прави фетална морфология и биохимичен скрининг, трябва да си намерите друг лекар, при който да ги направите. Мисля,че платих 50 лв, ако не се лъжа преди 4 години при Хубчев, но от тогава цените може да са се променили.

Напротив,прави. Аз съм в чужбина ,но февруари се прибрах и преди това се бях уговорила с него да ми прави биохимичния скрининг той понеже си мислех,че тук ще изтърва датата.

# 217

Напротив,прави. Аз съм в чужбина ,но февруари се прибрах и преди това се бях уговорила с него да ми прави биохимичния скрининг той понеже си мислех,че тук ще изтърва датата.

Възможно е. Преди 4 години не правеше

# 218
Здравейте,искам да попитам мамите,които са родили скоро или ще раждат скоро със СЕКЦИО,освен тези 800 лв за раждане заплащате ли поставянето на упойка  или тя си влиза в цената?И като цяло взеха ли ви пари за нещо друго?Не пускат никого на посещение заради коронавируса нали?Камоли таткото да присъства ?Simple Smile

# 219
800 лв влиза всичко в цената при секциото. Аз раждах миналата година.

# 220
И при мен всичко струваше 800 лв. за избор на екип. Сега с корона вируса нямам идея как е, моето раждане беше в края на миналата година. Екипът е страхотен.

# 221
Преди месец родих там секцио. 800 лв. Това е. Нищо повече. Естествено в тези пари влиза и избора на екип. Ако имаш предпочитания доктора ти да е там. Получих и подаръци за детето дори.
Що се отнася до пускането на външни лица, много е трудно, мъжа ми едва едва изнуди една сестра да влезе да ме види следобяда след като ме оперираха. Тогава засече завеждащата на неонотология и тя го извика да види бебето АМА на монитор. 😄 не очаквай бащата да може да види бебето, за теб ако е нахален може и да влезе да те види, ама сега както “скочиха” болните с корона не знам как ще е... успех!!!

# 222
Ааа и забравих, на изписването само таткото може да дойде.

# 223
Здравейте,да ви попитам някой ходил ли е на ранен биохимичен скрининг при д-р Дуваджиев?Интересува ме колко време продължава прегледа и дали може резултатите от изследване на кръв да се проверят онлайн?Той работи в Медика нали?

# 224
Отново аз...аз се следях и родих секцио при Дуваджиев. В Медика работи и само там изражда. Биохимичния скрининг го правих в 22 седмица, мисля че е втория, но доктора сам ми каза да правим тогава, а не по- рано, въпреки че съм при него още от началото. Но аз си му се доверявам, така че... изследването протече около 30-40 мин. Видеозон, доктора ти говори какво вижда, докато го прави. За кръвните, мисля, че ги пуснах преди прегледа, виждат се и в интернет, но към тях ти пускат резус фактор, а той се нуждае от печат на лабораторията-следователно ще ходиш да ти подпечатат. Май това беше в общи линии. Успех. Дано съм ти била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт