Раждане в УМБАЛ Медика - Русе

• 44 051
  • 437
  •   1
Отговори
# 195
Честно казано идея си нямам. Не съм и питала, не знаех че трябва да ми бият. Нямам предходни заболявания.

# 196
Да, биха ми фраксипарин. Мисля, че се слага на всички със секцио, заради обездвижването и е стандартна процедура. В началото казаха, че не можело да кърмя, но после се оказа че е съвместимо и започнах кърменето.

# 197
Благодаря ви, беше важно да го знам

# 198
Мами, родили в Медика...наближава ми времето да стягам багажа за родилното...с тази пандемия, успех да припаря ей така до родилното им на отворени врати или каквото щеш, да си задам въпросите от тетрадчицата...та мисълта ми е, какво горе долу ми трябва? Освен комплект за изписване за бебока, трябват ли дрехи, шишета и т.н. за престоя в болницата? Помагайте, как беше при вас! Благодаря предварително!

# 199
Зя бебето не ти трябва нищо. За теб документи, багаж, обезболяващи дават, не е нужно да си носиш. Памперси осигуряват, дрехи за бебето също. Помпа ако решиш, иначе и те имат.
Леко раждане.

# 200
Аз препоръчвам помпата да си я носиш, иначе останалото е само за теб багаж и комплект за изписването. Не се притеснявай и да забравиш нещо, винаги може да ти донесат, просто става малко по бавно. Аз родих на 9 април и таткото всеки ден ми носеше за хапване и дрехи. Съответно и аз пращах мръсни за пране. Simple Smile

# 201
Ох, малко ме успокоихте, че въпреки епидемията и извънредното положение пускат таткото...че аз мислех никакъв достъп 😃 благодаря за отговорите Simple Smile

# 202
За хапване ли? Аз родих на 20ти Април и единственото нещо което таткото можеше да ми донесе беше вода. Никакви сокове и храни. Затова ако искаш си вземи в багажа някое шоколадче или нещо за гризане.

# 203
Ох, малко ме успокоихте, че въпреки епидемията и извънредното положение пускат таткото...че аз мислех никакъв достъп 😃 благодаря за отговорите Simple Smile
Жената на братовчед ми роди преди няколко дена там и не пуснаха таткото изобщо .. дори и на свиждане.

# 204
За хапване ли? Аз родих на 20ти Април и единственото нещо което таткото можеше да ми донесе беше вода. Никакви сокове и храни. Затова ако искаш си вземи в багажа някое шоколадче или нещо за гризане.
Странно.. На мен ми носеше вода, плодове, фрешове, сладко, даже и филийки хляб. 😁

Таткото го пуснаха чак на изписването да влезе в отделението, иначе свижданията бяха аз на прозореца и той отдолу до педагогическия и си приказвахме през телефоните.

# 205
Лоша работа... 😃😃😃 е, преживява се, но може до края на юни да поразхлабят мерките... каквото такова Simple Smile

# 206
Здравейте,искам да попитам как стоят нещата със записване на час?Още ми е рано да се преглеждам, в 4 г.с съм едва,по телефона ли се запазва час при определен доктор?Мисля си за доктор Рудницки.

# 207
Звънни му по телефон.

# 208
Той работи с НЗОК нали?

# 209
Той работи с НЗОК нали?

Здравей, Надя, да, работи с НЗОК.  Предната си бременност следих при него и бях много доволна. Д-р Рудницки е най-човечният и възпитан лекар в Русе. Няма да съжаляваш!

Общи условия

Активация на акаунт