DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 330
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Нови кадри от 6 епизод

Какво ли прави Алиа с малкото Булутче? newsm78

Този в гръб Тарък ли е?

Тези двамата пак са заедно. Но Дениз към кого и гледа?

Тези също са пак заедно и очевидно си прекарват добре.

Тигаса Hug, дано не стигне до локумите, че ще ни загубят като зрители.
"Любов под наем" го догледах на инат, макар и със закъснение, а "309" го спрях на трийсет и някой, еп.,защото нервите ми свършиха. Дано "Пълнолуние" си остане преди всичко забавно и леко сериалче. И тук драмите станаха доста, добре че е малкото Булутче да ни забавлява. Много ме кефи това детенце, великолепен малък актьор е.

Последна редакция: сб, 05 авг 2017, 20:18 от * Дъга

# 526
Да, Ивона даде интересна идея. Демет може като нищо да издъни Назлъ пред Ферит, че е знаела за документа, но пък ще си издаде информаторката Асуман, а Асуман е удобен вътрешен човек за шпионаж. Така че засега Демет има интерес да мълчи.

А пък Алия е като гербова марка, лепнала се е за Дениз под формата на приятелка и не се отделя. Сигурно за да направи мили очи пред него, е отишла да види Булут. Още не знам дали Алия е добра или лоша, не знам от добри чувства ли спря примерно Фатош да не се разкрие пред Енгин или замисля нещо. Чакам да ни кажат повече за нея. Засега само знам, че харесва Дениз, старае се да го спечели отново, но това не е престъпление.

# 527
Не намирам никакво оправдание за Назлъ-трябваше да каже до  сега ......лъжата е лъжа ,кражбата е кражба ,изневярата е изневяра , убийството е  убийство ...пороци ,които заслужават наказание .

Никой  и нищо не може да те принуди , или да ти попречи да кажеш истината !! Това е .

И аз съм на това мнение!Отдавна трябваше да каже!
+1 Да, вече нищо не я оправдава и в моите очи!

Много хубави мнения споделяте!   Hug

И аз съм + към вашите мнения.
НИЩО не оправдава лъжата, не приемам никакви мотиви да се лъже и то непрекъснато.
Не могат да се сравнява премълчаването на Фарат и това на Назлъ, защото той е бил дете.
И как така Назлъ иска да каже, ама Фарат я спрял. Ми тя с такава скорост изстрелва безсмислени и неважни неща, а като ще казва истината едвам едвам проронва по една дума Wink

# 528
                    Кратко съдържание на 6 епизод

Хакан крои план, насочен против Ферит.
Ферит и Назлъ в резултат на една изненада ще останат насаме. Въпреки стените от упорство, които двамата изграждат помежду си, между тях започва период, изпълнен с нови открития. Хармонията между Ферит и Назлъ е  нарушена от сянката на Демет.
Хакан показва едно свое лице, за което досега никой не подозирал. Делото за попечителството над Булут се развива в много опасна посока.
Дениз се опитва да създаде предпоставки да се сближи още повече с Назлъ.
Докато Енгин преживява разочарование заради разрушените си мечти, свързани с Фатош, тя на свой ред започва да търси начин да го накара да й прости.

# 529
няма превод още нали? питам да не съм изпуснала Simple Smile

# 530
 Hug

Много хубав глас има  Тюркю Туран/Алья.
https://m.vk.com/video-
146912950_456239305?list=1fae0849f0c4169bf1&from=wall-146912950_32263

# 531
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ооо, добре че не е мустакат при нас, не ми харесва така.

# 532
Привет !  Hug Hug Hug

Hug
Скрит текст:

Много хубав глас има  Тюркю Туран/Алья.
https://m.vk.com/video-146912950_456239305?list=1fae0849f0c4169b … l-146912950_32263
Ели  Hug Heart Eyes
 Peace
И изпълнението й на  песента  на Kalben - "Sadece" е добро .

https://www.youtube.com/watch?v=XASU6hcg-9g

Дъга  Hug благодаря  за  озета  и снимките bouquet

Хубава неделна вечер !

# 533
https://instagram.com/p/BXdbIkfA181/ Ако не съм го пропуснала само аз, мисля че е ново фрагманче, но е супер. Не го намерих другаде, само в инста 😍

# 534
Про,и аз само там го намерих...но  после добавиха и с финал на последният момент,където поне аз си помислих,че ще има целувка по бузата...

https://www.instagram.com/p/BXddfUXHbwI/?taken-by=dolunay.ru
 Има и откъс от 6 серия..

https://www.instagram.com/p/BXdd_lJnceG/?taken-by=dolunay.ru
А ето и руски превод на фрага..Перевод 💋
•-Что Вы делаете здесь в такое время? -Скоро уйду, нужно немного собраться. -Вы не можете собраться. С каждым днем становитесь все хуже и хуже. -Нет, я в порядке. -Не в порядке. Вчера Вы были жёлтым. А сегодня какой-то зеленый. -Назлы видит Дениза в качестве друга, между ними ничего не может быть. Это я говорю, чтобы ты впустую не ревновал. -Ты закроешь эту тему или мне встать и уйти? -Вы не можете контролировать. Не можете выйти из этого дела и как будто не выйдите. -Назлы, ты же присматриваешь за дядей? -Не волнуйся я за ним очень хорошо присматриваю! -Человек, когда ест шоколад, вспоминает самые лучшие моменты из своего детства.

# 535
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Йозге Гюрел е много хубава в нашия сериал и играе страхотно. Случайно гледах откъс по ТВ от Черешите - нито тя ми хареса там, нито играта й. (А и сериалът ми се видя глуповат, но аз гледах само някаква сцена как снимат сериал и може и да не съм права).

Сладък фрагман, да. Но малко взе да ми омръзва да се цапат, като ядат и да се налага другият да ги бърше.

И аз много харесвам песните и пеенето на Алия.

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 20:55 от svetal4o27

# 536
Знаят откъси с кои герои да пуснат. Ако откъсите бяха с Асуман, едва ли щяхме да им се радваме.

# 537
Привет, момичета! bouquet
Изобщо не ми остава време да ви чета и да пиша в темата..
Благодаря за всичко, което сте публикували! Много хубави неща сте споделили! Hug
Дали сте доста добро предположение - Демет да натопи Назлъ за снимката. Демет е такава гадина, че не бих се учудила да го направи. Още повече, че ревнува от Назлъ и едва ли би се поколебала да използва създалата се ситуация в своя полза. Thinking
Фраговете ми харесаха. Ферит все повече осъзнава, че изпитва нещо към Назлъ. И аз очаквах целувка. Heart Eyes

Делото за попечителството над Булут се развива в много опасна посока.

Това изречение от озета събуди у мен любопитство - за кого ли ще тръгнат нещата в опасна посока? newsm78 Дали пък Ферит не е на път да вземе малкия? Thinking

# 538
Интересен фраг .Ферит бей ще се разболее/като Йомер/и Назлъ ще се грижи за него.Може пък и да има нещо като целувка:relaxed:За попечителството си мисля че този навлек лелята и алчният Хакан ще направят всичко възможно да задържат Булут/лелята да си отмъсти на Ферит а Хакан от алчност/ще изнамерят  или измайсторят някаква нова мръсотийка.

# 539
https://m.vk.com/video-139981426_456239174?list=71c74e964430a383 … ll-139981426_6486
И със БГ превод.
Благодарско на девойките 😍

Общи условия

Активация на акаунт