DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 357
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, момичета!
Не съм гледала снощния епизод , но си мисля , че този плик ще се мятка насам натам не отворен. .... Както в Киралъка.... А междувременно Ферит и Назлъ ще скъсят останалото разстояние между тях, ако има още такова....

Пиша си от телефона и някои думички се променят без да ги забележа.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 12:37 от dessislawa1

# 571
Мераба къзларки  Hug моята версия е, че няма да види сега писмото Феритчо  Crazy още малко им трябва да се довлюбят един в друг  Blush И продължавам да си мисля, че же се наложи да се ожени, за да не е бекяр. Естествено, че ще вземе Назлъто "по принуда" и тогава си мисля, че ще разбере и за документа  newsm78 Ще не ще, обаче ще му се наложи да живеят заедно, заради Булут и пак ще е интересно  Joy Рейтинчето е супер, но за септември ще им трябват още сили, иначе ще ги изядат хиените. Толкова дизита идват на хоризонта...  Sick

# 572
  • По света и в нас.
И аз си мисля,че Ферит няма да отвори писмото.

# 573
Мераба къзларки  Hug моята версия е, че няма да види сега писмото Феритчо  Crazy още малко им трябва да се довлюбят един в друг  Blush И продължавам да си мисля, че же се наложи да се ожени, за да не е бекяр. Естествено, че ще вземе Назлъто "по принуда" и тогава си мисля, че ще разбере и за документа  newsm78 Ще не ще, обаче ще му се наложи да живеят заедно, заради Булут и пак ще е интересно  Joy Рейтинчето е супер, но за септември ще им трябват още сили, иначе ще ги изядат хиените. Толкова дизита идват на хоризонта...  Sick
+1...

# 574
  • при най-добрия мъж...

Много добър сценарий! Аджеба тия сценаристи що не вземат да попрочетат малко в нашата тема за идейки Laughing

# 575
Здравейте, прощавайте че нахълтвам така при вас, искам само да попитам някой знае ли (понеже не намирам нищо) дали Сезонът на черешите, в който играе Йозге (Назль) е преведен на български, субтитри или бг аудио?

Благодаря! Simple Smile)))))

# 576
http://askim-bg.com/Flowers Hibiscus
Здравейте, прощавайте че нахълтвам така при вас, искам само да попитам някой знае ли (понеже не намирам нищо) дали Сезонът на черешите, в който играе Йозге (Назль) е преведен на български, субтитри или бг аудио?

Аз го гледам тук..Heartbeat  Но има толкова серии ,колкото са давали по диема фемили

# 577
  • На зелено

Eто тук
Скрит текст:

# 578
Привет!  Hug

Днес изгледах снощната серийка. Хареса ми! И аз съм съгласна с вас, че Ферит няма да отвори писмото сега - такива са правилата на жанра! На такива като мен, дето искат истината да излезе бързо наяве, трябва да им е гадно!  Grinning

Хареса ми на Хакан човешкото лице, което показа спрямо Булут, но все пак това е убиец и ако искат да му изчистят образа, не знам как ще трябва да стане това. Само ако се откаже от претенциите към фирмата и доброволно върне Булут на Ферит и Дениз, тогава ще му простя, въпреки че стореното е непростимо! Naughty

Алия като че ли я ориентират в посока "добър герой"! Дано, че Асуманчето ми е достатъчна, няма нужди от други злодеи в сериала! Актрисата (Асуманчето) е превъзходна в ролята на змийче!

Демет е втората змия след Асуман, да видим коя змия ще се окаже по-отровна!

Хубава вечер на всички!  Hug

# 579
Добър вечер, дами Simple Smile  Hug Hug Hug
И аз се присъединявам към мнението, че плика няма да бъде отворен скоро. Трябва да имаме поне още няколко щастливи епизода, преди да ги скарат Simple Smile
Успях да хвърля едно око на серията, изглежда ми интересно, но ще си чакам превода, за да я разбера напълно.
Пожелавам ви хубава вечер, аз си пускам 5 епизод. Благодарности на момичетата, работили по превода му  bouquet bouquet bouquet
Приятна и усмихната вечер ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 580
Кой знае? Може пък Назлъ да изпревари писмото.

# 581

Така ще е най-добре Simple Smile

# 582
Така ще е най-добре Simple Smile
Би било чудесно. Дано!

# 583
Здравейте! wavey

Момичета, благодаря ви за коментарите по серията!

Аз тази вечер я попрегледах оттук оттам на руски, защото снощи ми се доспа и не можах да догледам. Много интересни моменти има, посмях се и съм доволна.

Хакан  от по-глупав по-глупан комплексар. Ревнува жена си, разбирам и с право. Но с ушите си чу как  тя буквално се унижи пред Ферит, а той тотално отряза всичките й мераци и буквално я изгони. И резултата какъв е - поръчва убийствотото на Ферит. Ами на Демет да й бодне една китка тогава предлагам.
А Хакан се оказа, че е убиец-аматьор. С тези пишман сътрудници без малко е щял да се прецака и да убие и самия Булут, без който няма как да получи акциите на родителите му. В тази работа явно са замесени и други хора и само да се усъмни Ферит, че катастрофата не е случайна и ще разплете нещата.

Много забавна беше реакцията на Ферит на казаното от Алиа за Назлъ и Дениз, че са само приятели.  Ферит внимателно я изслуша и въпреки, че знае че е права, се прави на железен: „Ще приключиш ли с тази тема, или да стана и да си тръгна оттук?“ Иначе му хареса, че Назлъ няма интерес към Дениз и го приема само за приятел. Алия голяма сватовница, набързо уреди Назлъ да си тръгне с Ферит, вместо с Дениз. В тази серия Алиа много ми хареса. И аз се надявам да развият образа й нататък в тази посока.

Енгин яко е яхнал метлата, откакто разкри Фатош. А Фатош, Назлъ, Алиа и Асуман според него били групировка, а Тарък е глава на групировката.  Joy Joy JoyЕнгин просто е влюбен, а сега и засегнат, но ще му мине. Оная хитра въртиопашка Асуман вече му хвърли око, но дано в миг на слабост да не се поддаде,  че чак тогава ще разбере смисъла на думите „лъжкиня“ и „златотърсачка“. Добре, че Фатош е добра артистка и вече взе преднина със сценката в асансьора. Дожаля ми за горкия Тарък. Милият той, как посърна като ги видя прегърнати в асансьора.

Домашният съдебен процес , както го нарече Дениз също беше много забавен.  Той хубавичко се позабавлява за сметка на приятеля си.

И това писмо накрая.... Със сигурност поне две-три серии ще го мяткат насам-натам, за да ни държат в напрежение,  но в крайна сметка Ферит няма да го прочете скоро и русата грация ще си изяде ноктите от яд. Ще трябва да измисля други мизерии, с които да раздели Ферит и Назлъ.

Цитат
Демет е втората змия след Асуман, да видим коя змия ще се окаже по-отровна!

Дани, Hug,  аз залагам на Асуман, тази няма спирачка, ако има интерес. Демет мисля, че не е достатъчно умна и няма капацитет да измисли кой знае какво. Тя действа по-скоро емоционално и импулсивно.

Не можах да се въздържа да не фотна тези два момента:

Как малкото сватовниче Булут почти накара Ферит и Назлъ да се прегърнат, за да говорят с него.

А на русата чума врата й се изкриви да гледа в телефона в ръцете на детето.

Засега толкова. Дано тези дни да имам време да изгледам цялата серия.

Приятна вечер и от мен и до скоро!

# 584

Общи условия

Активация на акаунт