DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 357
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Благодарско за фрагчето, тъкмо си викам, че ни изненадаха, а то сън било...Kissing Face

# 601
ох бе тъкмо си викам брех че изненада а то Сън,ама може пък и да се случи знаели се

# 602
Оказа се, че е сън. Така ли?

# 603
  • при най-добрия мъж...
Сън,сън,ама кой знае какво може да се случи наяве???
А Назлъ откога сънува Ферит бей аджеба???

# 604
  • По света и в нас.
Отскоро. Mr. Green

# 605
Здравейте момичета  Hug Фрага е супер но все ми се струва ,че ни заблуждават да си мислим ,че това са кадри от съня .Назлъ че го е сънувала сънувала и го споделя с Фатош но това ще е края на серията в истинския смисъл  и ще ни оставят в размисли и страсти  за следващия епизод.Да ни чопли и топли . Hug

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 23:00 от mariq_72

# 606
# 607
Здравейте момичета  Hug Фрага е супер но все ми се струва ,че ни заблуждават да си мислим ,че това са кадри от съня .Назлъ че го е сънувала сънувала и го споделя с Фатош но това ще е края на серията в истинския смисъл  и ще ни оставят в размисли и страсти  за следващия епизод.Да ни чопли и топли . Hug

Добро утро, момичета!
Миме ,  Hug!
Много ми хареса фрага.... Blush
Според мен това са два различни момента , добре монтирани . ..
Назлъ си е сънувала Ферит бей - преди или след истинската целувка...
И както стана снощи при Светулката ,  може и тук писмото да бъде отворено в   предстоящата серия. И тогава Ферит бей да му мисли - какво ще прави с Назлъ...
Целувката е истинска и затова накрая тя казва olmaz  , мислейки си за това прословуто писмо....

# 608
Добро утро! Ферит не е тъп. Може би ще се досети, че писмото е от Демет, заради ревността ѝ. И може би ефекта от това писмо няма да е такъв, какъвто тя очаква.А и обратен. Както каза някой от групата, може да се ожени за Назлъ, за да вземе малкия.

# 609
# 610

Момичета и аз си мисля че няма да отвори писмото,защото Назлъ си е в тях и много спокойно си разказва съня.На снимката отзад в кадър се виждат /мисля/Назлъ и Ферит как излизат от съдъ ръка за ръка и си мисля че последното изречение от /съня/Неможе и Ферит казва Може е предложението за фиктивен брак за делото

# 611
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Изгледах и аз серията (на руски) - ами много е добър сериалът. Интересен, не доскучава, човечен - трогват съдбите на героите, особено на малкия сладур. Играят добре. Изобщо нищо не ме дразни в този сериал и не ме кара да прескачам кадри.
Дениз ми е симпатичен на мен. Актьорът не е голям красавец, но героят му е мил, човечен и добродушен и за ролята си е много добро попадение. Аз съм го гледала в "Обикнах едно момиче" и там беше добър, но тогава ми се искаше да е по-красив, защото там беше Ромео. А тук си  ми е ок, тук нашият Ромео е достатъчно красив.
Харесва ми лекият засега завой в характера на Хакан, започва да показва, че и той е човек все пак и съществуват неща, които могат да стигнат до душата му. Поведението му загатва, че може би в същината си е добър човек или е бил, но някакви обстоятелства в живота му са вкоравили душата и сърцето му и са го направили злодей и престъпник. Все още не мога да разбера дали обича Демет или тя е само оръдие в отмъщението му. Защото е ясно, че той отмъщава на семейството на Ферит за нещо.
Хакан засега е най-многопластовият и интересен образ, да видим как ще го развият.
Демет е много неприятна и отблъскваща, наистина се възхищавам как винаги намират подходящите артисти. Уж миловидна и нежна, а всъщност съска и си показва зъбите.
У Асуман също за малко сякаш се прокрадна нещо искрено и човешко, когато каза, че вече по честен начин ще се оправя и нямада срами сестра си, ама май кратко ще трае този порив, така ми се струва. Каквото е заложено у човека, то си избива...

# 612
Здравейте ,записвам се да ви следя .
Изобщо не бях се сещала за фиктивен брак ,за да си върнат Булут . Simple Smile
Връщам се да ви изчете от 1 страница Simple Smile

# 613
Здравейте! wavey wavey wavey

Благодаря на всички момичета за споделеното!
Много интересни предположения за развитието на сюжета.

Фрага е огън, очакват ни интересни събития. Може би е сън онова, което дават на кадрите, докато Назлъ разказва съня си на Фатош, а може би се случва наяве и ни подлъгват. Дано във втория фраг да ни хвърлят още някоя въдичка, да има какво да чепкаме  до вторник.

Светле, много ми харесва твоето мнение. Напълно съвпада с моите усещания за героите.

Сериалчето наистина си го бива, щом с удоволствие го гледам поне три пъти - онлайн, на руски и на български, при това без да ми доскучава или да ми се иска да прескоча нещо с мишката. Наистина в него има от всичко по малко.

Хакан и на мен ми е много интересен герой. Допада ми, когато лошите не са само лоши, а ни показват и някакво тяхно човешко лице. Защото вярвам, че хората се раждат добри, а някакви обстоятелства или случки в живота им ги карат да постъпват лошо. Вероятно и Хакан е преживял някакви неща, които са го направили толкова комплексиран и меркантилен. И вероятно и той има чувства, които може би точно Булутчето с неговата упоритост ще го накара да прояви и ще отключи някоя забравена врата в сърцето му, зад която се крие добрината и човещината му.

Според мен във връзката му с Демет няма любов нито от негова, нито от нейна страна. В отношенията им виждам единствено лицемерие. Ще видим дали съм права. А Демет определено ми е антипатична. Даже ми се иска да се случи нещо и Хакан да я отсвири, та да я видим какво ще прави сама с тези няколко мозъчни гънки и с изобилния си егоизъм. Иначе страшно ме кефи как безапелационно я отрязва Ферит. Изобщо не я оставя да говори, веднага я реже и тя се пръска от яд и безсилие. Направо е унизително за една жена подобно отношение, но тя не се отказва. Дано ни разкажат скоро подробности от тяхната история. Ненапразно Ферит е толкова категоричен и безкомпромисен към нея.

Асуман ми се иска малко да й разнообразят образа, някак си трябва да се случи нещо, което да я разтърси и да я провокира да се замисли, че света не се върти около нея е не може да очаква само да получава, трябва нещо и да даде от себе си.

Да кажа нещо и за Фатош. Някак си с Тарък си отиват повече, отколкото с Енгин. Да, Енгин е млад, красив и успял мъж и веднага й привлече вниманието. Той също хареса нейната непосредственост и жизнерадост, тя е нещо различно от жените, с които вероятно се е срещал досега. Но когато е до Енгин, Фатош е притеснена, напрегната и има някакви задръжки. Докато с Тарък тя се отпуска, държи се естествено, такава каквато е всъщност – бъбрива, много емоционална, импулсивна и леко досадна, но и безкрайно симпатична. Тарък е истински кавалер, загрижен, разбиращ и изслушващ я, когато мечтае за друг. Въпреки че са на двата полюса като темперамент, двамата много си подхождат, а имат и еднакви интереси. Чисто визуално Фатош ми идва малко едричка до Енгин, доста е стройна. Тарък печели и по тази линия. Но ще видим какво са намислили сценаристите за тях.

Много е интересно какъв ще е развоя с писмото. Твърде е вероятно Джан да не го прочете по някаква причина, но пък това е твърде предвидимо и изтъркано, затова предпочитам да го прочете. Не е задължително да реагира зле на факта,  че Назлъ знае. В едно съм сигурна, Демет си заби много голям автогол с това писмо и предлагам Джан да си насочи гнева към нея. Защото тя е тази, която се е възползвала от наивността и любовта към парите на едно младо момиче за собствените си цели.
Не е изключено също пресметливата Асу да се усети на чия страна трябва да бъде и сама да каже на Ферит какво е направила. Тя е голяма артистка и е в състояние да представи нещата така, че да изглеждат приемливо и даже да се изкара жертва на манипулация.

Прави сте момимета, Джан Яман е голям красавец, но на мен ми харесва и как играе. Привидно статичен, без излишни емоции, но очите му ни казват толкова много... Много е чаровен. А като хлътне още повече по Назлъ, не ми се мисли какъв огън ни чака.

Много ми беше интересно да го видя и в друга роля и наскоро имах намерение да погледна предишния му комедиен сериал „Любов на инат“, за който съм чувала много хубави отзиви, но се отказах защото споменахте, че бил незавършен, тоест нямал финал. Не знам дали съм разбрала точно. Може би е по-добре да няма край, отколкото "модерния" напоследък трагичен финал. Но сърце не трае и снощи изгледах едни двайсетина минути от първи епизод и много ми допадна, та сигурно като изляза в отпуск след десетина дни ще го изгледам целия. И без това си търся нещо интересно за тогава. Приемам и други идеи за интересни сериали.

Познахте ли кой е този малък усмихнат бонбон?

Тези дни реших да прочета нещо повече за нашите актьори. Някои неща ми направиха впечатление и ще ги споделя, макар че вие може би ги знаете. Например, че Йозге Гюрел освен актриса е и певица. През 2015 год. тя е записала музикален клип / «Прости» («Affet»), който е създаден с благотворителна цел. Дано да ни попее и в сериала.

https://www.instagram.com/p/BQNDwHEDgpc/

Алара Бозбей , която така добре се справя с ролята на отблъскващата Демет е родена в Литва.

https://pp.userapi.com/c836332/v836332035/55c51/X_GD0gCYDxg.jpg

Нашият красив Ромео - Джан Яман пък е доста малък, роден е през 1989 год. Най-интересно ми беше това, което прочетох за него. Баба му е родом от Македония, а дядо му е от бивша Югославия, направо си е наше момче. Известно време е живял в Америка, а след това се връща Турция и  завършва юридическия факултет на университета Едитепе през 2012 год. След това известно време стажува като юрист в известната корпорация  "PricewaterhouseCoopers". Още по време на следването си, Яман започва да посещава актьорските курсове на известния майстор Гюнейт Сайъл. Тогава актьорството е само хоби за него, тъй като по онова време той е бил съсредоточен върху работата си като адвокат.

През 2014 год. Джан Яман приема да се снима в сериала „Сърдечни работи", заедно със Синем Кобал, Бену Йълдъмърлар и Селма Ергенч. Заради ролята си на Бедир му се налага да свали 6 кг. от теглото си.
Дебютът му на екрана се оказва успешен и през 2015 год. му поверяват главната роля в сериала „Любов на инат“, където изпълнява ролята на бизнесмена Ялън Арас. На снимачната площадка пламва любовта му с партньорката му в сериала – актрисата Ачелия Топалоолу, която играе ролята на Дефне. Романът им е толкова страстен и горещ, че и в общите им сцени сякаш прехвърчат искри. Целувките им на екрана взривяват социалните мрежи и стават много обсъждани.
През 2016 год. Джан Яман се снима в сериаа „Кой от нас не е бил влюбен“, където партньорка ме у Селен Сойдер.

Джан Яман се увлича от баскетбол, тенис, рафтинг, бадминтон. Обича да свири на китара и пиано. Владее отлично английски и немски език.

И едно кратко интервю с Джан Яман от времето на излъчването на „Любов на инат“ или по-скоро преди да започне.

Скрит текст:
Смятате ли да продължите с актьорската професия?

Не знам. Към момента се чувствам много добре, снимайки се в сериали. Когато това ми омръзне и преценя, че вече не го правя с достатъчно желание и ентусиазъм, ще оставя тази работа. Най-важно е за мен, когато се занимавам с каквото и да е, да го правя с цялото си сърце и да го искам. Не мисля за бъдещето, по-добре е да се съсредоточа върху насладата от настоящето.

Има ли нещо в актьорството, което не Ви допада?

Мисля, че не. Актьорството ми позволява да изпитам много неща, които в нормалния живот не биха се случили. Аз, като актьор, живея други животи, пресъздавайки персонажите си. Тънка обаче е границата между реалния живот и този на снимачната площадка и е много важно да не бива премината и двете неща да не се объркат.

Какви са плановете Ви за бъдещето?

Не мисля нищо. И така е по-добре. Всичко, което се е случило с мен досега, е било спонтанно, изненадващо и неочаквано. А именно по този начин според мен се случват най-успешните неща, не насила и с предварителни очаквания.

Каква е идеалната роля за Вас?

Все още нямам достатъчно опит и достатъчно роли, за да я определя. Ролята на Ялън в "Нарочно любов" засега ми допада много! Ще започнем много забавно, но след това постепенно ще има и нотки на драма. Надявам се да се справим с прехода между тези настроения, които ще предадем на зрителите. Ще бъде трудно, тъй като за мен е по-трудно да пресъздадеш комедиен образ, а ние ще започнем именно с такива. По-трудно е, защото всеки зрител има различно чувство за хумор и понякога играта може да излезе извън контрол, хуморът да стане простащина. Докато е по-лесно, поне за мен, да играеш драматична роля, тъй като едни и същи комерсиални неща трогват голямата част от зрителите.

Бяхте ли изненадан от сценария на "Нарочно любов"?

Първите пет епизода не ме изненадаха особено, тъй като всичко беше точно така, както си го представях - романтична комедия, наблягаща на хумора. След това обаче започна да ме изненадва всичко. Приятно ме изненада как всичко се градира и става все по-интересно и по-интересно. Впечатляващо бе, че героят ми, преследвайки главната героиня, се хвърли дори в реката!

Какво правите в ежедневието си?

Няма нещо, което да не правя, в ежедневието ми. Единственото нещо, което не ми допада в актьорската професия, е, че не мога да излизам често навън. Затова, когато съм в почивка и не работя по даден проект, се възползвам максимално от тази възможност и оценявам иначе обикновеното и рутинно за повечето хора излизане навън. Работейки като актьор и лишавайки се от някои удоволствия, разбрах колко силна е волята ми. Така започнах да се гордея истински със себе си и с постиженията не в кариерата си, а в тези, случващи се вътре в мен!

Бихте ли разкрили изцяло личния си живот пред обществото?

Аз съм много отворен човек! Не крия нищо от никого, говоря това, което мисля, и правя това, което искам. Ако сега ме предразположите да се разкрия, ще го направя, единствено това е условието ми!

Тогава в момента обвързан ли сте?

Не, не съм обвързан, не съм влюбен. Ако бях, щях да ви кажа!

Имаше информация, че по време на снимките на "Сърдечни работи" и интимна сцена с Гонджа Вуслатери, сте се влюбил наистина в тази актриса?

Не знам как се появиха тези слухове и тези информации в медиите. Това, че работим като професионалисти и успяваме да пресъздадем емоциите на героите си по достоверен начин, не значи, те са истински и ние, като хора, също ги изпитваме. Всичко, което се изписа за мен и Гонджа, беше ненужно. Но тези странични неща са нормални в нашата професия и сфера.
_________________________________________________________________________________
И малко фотки красивия ни Ромео.

Скрит текст:

Дано не ви досадих с прекалено дългия си пост.

Приятна събота, момичета! Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

П.П. Допълвам се.

🆕 Гост в новата серия на "Пълнолуние" 🆕

На гости в "Пълнолуние" този вторник ще бъде знаменитият готвач Хазер Амани. В сериала "Пълнолуние", който излиза всеки вторник по StarTv и от който е невъзможно да се откажете, тази седмица в новата серия, ние ще приветстваме известния готвач Хазер Амани. Тази седмица Ферит подготвя изненада за Назлъ и тя взема специални уроци от Хазер Амани. Получихме кадри от снимачната площадка, където Йозге Гюрел и Хазер Амани, весели и изпълнени с енергия, готвят суши по метода на Антакия.
Йозге Гюрел разказва, че не пропуска да гледа кулинарните програми на Хазер Амани, а той подчертава своята любов към момиче, което обича пълнолунието.
Йозге свързва тайната на любовта на зрителите с това, че са събрани в едно правилните параметри, правилния каст, правилния сценарий и правилния екип.
"Пълнолуние" във вторник вечер с нова 7-ма серия по СтарТв, заедно с участието на Хазер Амани.

Източник: https://vk.com/club139981426

Нова снимки от 6 еп.

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 18:35 от * Дъга

# 614
Здравейте, момичета! bouquet
Де''Ми, добре дошла! wavey
Благодаря за всичко споделено! Hug Надявам се да ни подвеждат с фрагмана и целувката да не е била само съня на Назлъ, а истинска.
* Дъга, колко хубави неща си написала! Много интересни факти, с удоволствие ги изчетох. Hug
Напълно споделям мнението ти и това на Светлето за Хакан. И на мен ми е интересен като персонаж. Любопитно ми е какво е миналото му, какви обстоятелства са го превърнали в човека, който е в момента.

Утре ще изгледам епизода изцяло и ще споделя и аз впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт