DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 342
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Утре излиза озета. Да видим ще пояснят ли нещо?

# 616
Здравейте Simple Smile
Де''Ми добре дошла  Hug
Дъга много хубаво си написала всичко. Благодаря за споделената информация за Джан и останалите актьори.  Hug
Относно фрага аз си мисля, че писмото няма да бъде отворено, и че целувката може да е реалност. Няма как Назлъ да е толкова щастлива при разказването на съня, ако Ферит е разбрал истината Simple Smile
И на мен много ми е интересна историята на Хакан,много ме трогна общата им сцена с малкия сладур. Демет беше много изненадана. И аз си мисля, че между тях няма никакви чувства, а са заедно от интерес.
Надявам се и Асуман да ме изненада и да спре да прави глупости.
Момичета, зимнината ме зове, отивам да правя компоти.
Пожелавам ви хубава и усмихната неделя.

# 617
Привет, девойки!

Много хубави неща сте споделили за героите и за актьорите. Благодаря!  Hug

Интересна серия се очертава във вторник. Аз наистина се надявам Хакан да сложи край на отмъщението си и домогването си до фирмата чрез Булут и така да пресече допирните точки на Демет с Ферит. Да го направи точно от човещина и да даде урок на Демет. Много се надявам да стане така.

Хубава неделя на всички!  Hug

# 618
7 епизод

и
Özge Gürel Star Life Röportajı

Дани  Hug Веселинова  Hug  tigasa1 Hug Дъга  Hug   bouquet

Енгин и Фатош са ми леко мудни - аз нея лично я предпочитам с шофьорчето. Rolling Eyes

Най-симпатичен (от добрите Grinning) си ми остава Джан Яман (Ферит), който идеално си пасва на ролята.
Peace

Тинче  Hug Heart Eyes

Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 14:49 от лава

# 619
Единствената промяна за Хакан е да се предаде и влезе в затвора...той е УБИЕЦ....независимо от подбудите му !!!!!  Оправдание има само при самозащита !

Останалото е  фалшива промяна ...........

# 620
Има ли някъде преведен 6 епизод на български ?

# 621
  • София
Лаве Hug Heart Eyes bouquet

От самото начало Хакан ми е фаворит в сериала, въпреки отрицателната си роля. Sunglasses Ама млъквам с любовта си към актьора, че вече прекалявам, струва ми се. Stop Mr. Green

Между другото, единственото, което като че ли ми липсва в сериала, въпреки актьорите и въпреки сценария, е може би химията между ГГ. Харесвам Джан, донякъде харесвам и Йозге. Ама химия между тях все още не виждам, да му се невиди. Crossing Arms При Джан пак донякъде има, ама Йозге още ми стои неестествена. Rolling Eyes

# 622
Лаве Hug Heart Eyes bouquet

От самото начало Хакан ми е фаворит в сериала, въпреки отрицателната си роля. Sunglasses Ама млъквам с любовта си към актьора, че вече прекалявам, струва ми се. Stop Mr. Green

Между другото, единственото, което като че ли ми липсва в сериала, въпреки актьорите и въпреки сценария, е може би химията между ГГ. Харесвам Джан, донякъде харесвам и Йозге. Ама химия между тях все още не виждам, да му се невиди. Crossing Arms При Джан пак донякъде има, ама Йозге още ми стои неестествена. Rolling Eyes

Тинче ,пиши си спокойно ,защо да  е прекалено . Аз също много харесвам Неджип Мемили ,талант си  е......

# 623
Момичета ето втория фраг  Hug

https://vk.com/feed?z=video-146912950_456239379%2Fdbfeb3473d3bee … _-146912950_42058

2 фрагмент к 7 серии
ПЕРЕВОД !
-По-моему, вы должны оба друг другу все что есть высказать и расслабиться.
-Ты самая понимающая, совестливая, правильная. Ты очень хороший человек. Вот бы все такими были.
-Назлы,дорогая, это, как ты знаешь, любовь. Соглашаешься или нет, это любовь.
-Слушаю, Бусэ. Да, я уже зарезервировал, скоро выхожу.
-Кто такая Бусэ?
-Ты куда это так смотришь?
-Что мы здесь делаем? За господином Феритом следим? Ой, посмотрим что будет!
-Походу, эта девушка беременна от господина Ферита и сейчас они пытаются это решить. Теперь долго, долго будут это обсуждать.
-Не стыдясь,девушку еще домой приводит.

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 20:50 от mariq_72

# 624
Благодаря за фрагманчето ❤ А така, да видим кое ще е сън, кое реалност. Ще видим и ревнива Назлъ, няма само Феритчо да се пържи на този огън 😜

# 625
 Hug Hug Hug

+1

# 626
# 627
Здравейте! wavey
Превъртях 6-ти епизод по-рано, вероятно с превод ще го изгледам целия.

Чрез малкия сладур пред нас се разкрива един друг Хакан. Булут успява да събуди у Хакан качества като доброта и състрадателност. Вярвам, че не ги е изгубил напълно, а са били дълбоко потискани през годините. Но това не означава, че оправдавам, че е поръчал убийството на родителите на Булут. Peace

Грижите на Назлъ за болния Ферит и на мен ми напомниха за Дефне и Йомер. Докторът направи хубаво, като накара Назлъ да остане през нощта у Ферит. Искаше ми се да има повече моменти между тях двамата, но и на тези съм доволна - бяха забавни. Simple Smile

А относно писмото - и аз мисля, че няма да бъде отворено. Гледайки фрагмана, не мисля, че Ферит ще го прочете сега. Вероятно ще ни мотаят с него още 2-3 епизода. Вероятно ще го пазят като коз за добър рейтинг през септември, когато се завръщат някои сериали.

А някой може ли да ми каже шофьора на Демет какво се опита да направи на колата? Благодаря! Hug

# 628
# 629
От официалната страница , прилича на озет newsm78

Ferit'in hastalığı Nazlı'yla ikisini yakınlaştırmıştır. Beraber geçirdikleri zamanın etkisi sonraki günlerde de devam eder. Ferit Nazlı'ya yardımları için teşekkür etmek ister. Nazlı da Ferit'le özel anlar paylaşmak ister. İkisi de duygularına hakim olmaya çalıştıkça şartlar onları hem biraraya hem de karşı karşıya getirir. Aralarındaki mesafe azaldıkça kendilerini daha zor durumda bulurlar.

Deniz artık bir işletme sahibidir ve kendine nefes alacak bir alan yaratır. Nazlı'ya çekildikçe Alya'nın varlığından rahatsız olmaya başlar. Engin'le yeniden bir ilişki kurmaya çalışan Fatoş'a Tarık dostluğuyla teselli verir.

Öte yandan Demet ve Hakan Bulut ve şirket üzerindeki bütün kozlarını oynarlar. İkisi de her hamlesinde Ferit'i kollamaktadır; Hakan onu bitirmek için, Demetse kalbini kazanmak için. Bu savaşta herkes payına düşeni alacaktır.

С руски буквички

Полнолуние 2 фраг 7 серии

https://vk.com/feed?z=video-83475167_456240510%2F533823ffb37713b … _-83475167_412553

Общи условия

Активация на акаунт